ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 718
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
 hahaha Какво си им правила на тия деца?

Щях, Атти, ама 1) забравих, 2) въпросният бебешки дневник, в който е речникът, е скрит на кицонедостижимо място, което значи, че е по-лесно да 1) и 3) появиха се разни други неща за вършене. Ти ми напомняй.  Blush

# 151
  • София
Еми да, по-лесно е да дразниш ближните с канелени кифлички като един сущий Носорог (пак по Карлсон), отколкото да достигнеш кицонедостижимите места  Crossing Arms

# 152
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Пуц.

Не знаех само какво е ийст (може и да не се чете така, де), ама реших, че е мая, няма какво друго да е.
Непременно ще ги пробвам. Комбинацията масло и отгоре захар е любима у нас от руските плюшки.

Някой да има хубава рецепта (изпробвана) за чийзкейк без печене? Ако имате много хубава с печене, ще се прежаля.

Атти, много сладки твойте ахвъли. Нашият пък като го караш да яде, казва: няма дайдъм! Доста се чудих що тъй, но после си дадох сметка, че казваме "хайде да ядем - хайде дайдем" и човекът затова така отговаря - няма дайдъм.

# 153
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy ще ми се да чуя "намадайдъм", ама пак греда  Crazy у дома винаги се е чувало само "дай" и "още"  Blush

аз нямам бебешки дневник на недостижимо място, но пък си имам спомени  Laughing пишикалка и безухарче Wink

Скрит текст:
щом пише, значи е пиши-калка Wink
щом е глухарче, значи не чува, а щом не чува значи е безухарче  Wink

наздраве

# 154
  • гр. София
НикиииHug
Пуци, много вкусни изглеждат тези офлюфи.

ТОЙ казваше "ахвъх", а ТЯ - "охвъл")

Joy

Нашият пък като го караш да яде, казва: няма дайдъм! Доста се чудих що тъй, но после си дадох сметка, че казваме "хайде да ядем - хайде дайдем" и човекът затова така отговаря - няма дайдъм.

Joy

Laughing пишикалка и безухарче Wink

Joy

ПП: много съдържателен пост от моя страна  Laughing

# 155
Wink и от моята страна така изглежда Wink

за да компенсирам, пак Наздраве

# 156
По логиката на пишикалката нашият викаше "ядутка", щото се яде.
Млади логици!
Може и да не е много логично (по Добри), но се радвам на деца, които искат да ядат. В нашта къща храната винаги е била на почит и уважение, но мъжът ми развали гена. Понеже той е злояд и оттам като се тръгна... И сега мъка.

# 157
Лооо  Hug  Heart Eyes и Розее  Hug  Heart Eyes и всички  Hug  Grinning

Пуци, тези кифлички изглеждат като свалени директно от илюстрациите на "Карлсон". Всеки момент очаквам да видя гнервиран чаршаф да се вее около тях.  Laughing

Розе, чуден ти е постът, чуден!  Laughing

# 158
  • Пазете Гор
Засучете по една парцалива баница, де. Тъй, зачервена, мазничка.

# 159
Засучете по една парцалива баница, де. Тъй, зачервена, мазничка.

В неделя, Куркума, в неделя. На Прошки. И не една, щот няма да стигне, ми две - една със спанак и зелен лук и една само със сирене. И мазнички, разбира се, то ако не са мазни, баници ли са. Но парцаливи не са, не. Спретнатички, подреденки. Зачервенички, естествено.

# 160
  • Пазете Гор
Точени, нали?

Ръчно точени. Теглени и дърпани. Изтънявани до прозирност.

# 161
тегленето и дърпането от мен  Hug
тестото покрито да се отпуска в бабините тъкани кърпи - бели с червени лентички в краищата.
дърпани и теглени до дебелина на цигарена хартия и толкова прозрачни, че да се чете вестник през тях.
а после плънка, пръскане с олио, завиване и печене до орехово златисто.

# 162
Леле, Добри, какви сте поети с Куркума!
 Аз пък не го покривам тестото с кърпа, щото го оставям да се отпусне във вид на мазни-мазни питчици.

# 163
  • гр. София
Вие нямате сърца!  Crossing Arms

# 164
  • Пазете Гор
Вместо сърце - точилка!

Общи условия

Активация на акаунт