ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 667
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
И така, почерпете се по повод прохождането на Оцетикс.  Grinning

# 601
  • София
О, ходещи крачета!  Heart Eyes Да му е прав и равен пътят на Бонбоникс  Hug

# 602
  • Казанлък of all places
Лек му път през живота на Бонбоникс!

# 603
Лек, равничък, с тук-таме възвишения, които да преодолява.  Hug

# 604
  • Пазете Гор
Леви-десни, хайде Уксусик! Браво на младежа и на майка му браво!

И понеже се заприказвах за лично тегло, си спомних една история на покойния ми чичо.

Скрит текст:
Някъде през 1940 Цар Борис и царица Йоана посетили градеца ни и забавачката, която чичо ми по него време посещавал. Имало мило тържество, после царят отишъл при момиченцата, а царицата при момченцата и спирала пред всяко - попита го как се казва, вдигне го, гушне го и го целуне, па го пусне. Стигнала до чичо ми, който нетърпеливо, но наум репетирал името си.

- Как се казваш момченце? (тука той го казваше с лек акцент, както Савойската принчипеса Джована говорела твърдия български) - попитала царицата
- Митко! - изстрелял ясно като боец чичо

Царицата се навела да го вдигне, понапънала се, и като не успяла, заела по-разкрачена позиция, пак опитала, и пак, опитала и с друг захват, ама момченцето стояло здраво залепено за земята, тежко като олово. Изтощената царица го погалила по главата и целунала по темето, пък отминала. Чичо бил много разочарован.

Баба ми изслушала случката и коментитрала:
- Абе таков ни йе джинсот. Не йе ящно детето, ни йе дръчно, току само ВОда пийе. Ама тЕ - и она му се лепи.

# 605
Розе! Честито!  Hug   bouquet Сладък да му е пътят, леко и уверено да крачи по него и далеч да стигне!

Сега ще сменяш ли подписа с ходещи крачета?  Laughing Ще ни е мъчно за бутчетата.

Царицата не се е упражнявала достатъчно във вдигане на скиптри.  Naughty

# 606
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Браво, Куркума!

Да питам - как се превежда flybridge като част от яхта?  Rolling Eyes

как си с руския? http://купите-яхту.рф/publ/chto_takoe_flajbridzh/1-1-0-5

дописвам Simple Smile със сила да припка Бонбоникс, а мама да кръжи наоколо  Hug

Куркума, сякаш Змей Добринич описваш  Laughing
така се напъна преди години една леля да го внесе насила в групата. после дълго и лекуваха дископатията  Laughing

# 607
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Идвам в пролетното утро и каква хубава новина - Малкият Роз проходил! Честито, Розе. Да е живо и здраво момчето, дълги години да стъпва по таз прекрасна земя. Да среща добри хора по пътя си и да не го върви сам.
Лепни му една целувка от мен  love001

(Между другото, много ми хареса как като едни орисници от приказките му нареждаме едни хубави неща да му се случат. Дано да се сбъдне пожеланото, след като с толкова любов му го пожелаваме!)

А на вас, мили мои елпи, пожелавам да се порадвате на хубавия ден. Дано да нямате досадни задачи, да може да се насладите на слънчицето, на цъфналкото и разлистеното. Да помиришете някой зюмбюл или нарцис, или пък да ловите във въздуха уханието на цъфнали джанки. Навсякъде са! Накъдето се обърнеш - бухнали бели облачета. Много обичам!

# 608
  • в морето до колене
О, наистина хубава новина.
Честито, Розе!   bouquet

По широк път да крачи Сами и като стига на кръстопът да избира само правилната посока!
Сега ще чакаме и да се похвалиш като затанцува.  Grinning

# 609
Чудна новина, Розе 
Да крачи уверен, ведър и щастлив!  Hug

# 610
  • гр. София
Благодаря ви!  Hug Hug Hug

# 611
Цитат
НОЙ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ЯСЛИТЕ.

smile3532

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
НОЙ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ЯСЛИТЕ.

smile3532

Flutter ще ги спасява - няма лошо. не е като да е минал Цар Ирод Whistling

много ме радва тази песничка  Hug

# 613
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добри, и аз много я харесвам. Онзи ден за пръв път я чух и се влюбих, много готина.

Добрютрю на всички, имайте един прекрасен ден(по Емо Чолаков)!

# 614
  • София
Дубрютру, слънчева неделя на всички и от мен  Hug

По повод дубрютруту - вчера по тв засякох представяне на актьорите от Ало, ало, гостуват в България и казаха по някоя и друга дума пред камерите. Липсваха Рене и Едит, за него казаха, че бил вече доста възрастен (25 години от създаването на сериала) и здравословното му състояние не позволявало такива пътувания. Започват да излъчват пак сериала, ще го гледам... за найсти път Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт