ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 626
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. София
Бру!
Ало-ало го обожавам. Няма такъв смях просто!  Joy
Актрисата, която играе мадам Едит, почина преди години.  Sad

# 616
Юху, народе! от един час се опитвам да ви кажа здрасти, но Кица ми забрани да седя пред компютъра.  Crossing Arms

# 617
  • Пазете Гор
Котката ми се подхлъзна и падна от навеса за дърва на комшията върху безформена камара тръби отдолу. За съжаление очевидно пострада тежко, защото влачеше задната половина на тялото си. Отпуснатите мускули създаваха тягостно усещане - сякаш влачи дрипа. Животинчето, влачейки се с предни лапи се скри някъде из натурийниците в съседния двор. След 5-6 часа се показа, и, слава на Бога - на четири лапички, но куцаше и изобщо се движеше доста странно. Скри се някъде в мазето да реанимира, дано някой от деветте и живота се върне в нея.

Ох, снощи съвсем му отпуснах мярката. Много бира, много размисли.

# 618
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми право е детето, Пуц. Изпуснатите моменти с него не мож върна, а "компитора"(по моя "лъч") ще си е все същия. Пък и със сигурност Кица е по-интересна от нас, дай я насам, да й се порадваме и ние.

Куркума, а нещо измисли ли или само си мислил?

# 619
  • Пазете Гор
Нищо не измислих, но лошото е, че го правех на глас, хем пред хора. Боже, колко глупости наплещих!

# 620
  • София
Котето на Куркума  Sad дано се оправи, стискам палци!

# 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Слушайте, няма да повтарям. Laughing

първият, който разбере кога ще по..ентват "Ало, ало" да нададат вой, че не искам да изпусна  Hug

гадната седмица завърши, следващата ще е по-добра.
а най-доброто е, че ще вали и ще полива вместо мен новозасадените китки, изникналия грах, бакла и спанак  Laughing
обичам някой да работи вместо мен  Hug

казах ли ви, че успях да мина всичките изпити за единия метод?
другият е чак април, та имам време за поемане на въздух  Party

# 622
  • Пазете Гор
Благодаря ти, Атти.
Странно е донякъде, че при котките по-тежки травми имало при падане от по-ниско, тъй като при този сценарий не им стигало времето да се обърнат на лапите си. Ветеринарят в махалата вика, че тежки счупвания им се случвали след падане от маса, изпускане при игра от скут и подобни. И в моя случай падането беше от по-малко от 2 м.

Добри, отчети се за градината и в зарзаватчийската.

# 623
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Embarassed ще, ще, Куркума. и снимков материал ще представя Simple Smile

# 624
  • София
Слушайте, няма да повтарям. Laughing

първият, който разбере кога ще по..ентват "Ало, ало" да нададат вой, че не искам да изпусна  Hug
Веднага надавам и няма да повтарям: всяка делнична вечер от 22:00 по бтв. Ама не разбрах дали от другата седмица или по-нататък.

# 625
  • n/a
 ku-ku Понеделник, банда, няма не искам, няма - недей  Hug

Розе, гладък път на Сами! И на вас - здрави крачета и
кръстове да го следвате  Hug

# 626
  • гр. София
Такаааа...
Човек и добре да живее, се подмладява.
Почерпете се за мое здраве Simple Smile

# 627
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яяяяя, ДенДен! Кой се е разхубавил с още една годинка да видим? - Нашта Розичка прекраснаааа!

Честито, мила! Да си ни жива и здрава, и щастлива, и късметлива. По-малко грижи, повече FUN ти пожелавам! Повече усмивки, по-малко тъга. Повечко свободно време за обичните хора. Повече пътешествия. Повече срещи с приятели. Повече веселби - "че всяка радостна забава злото гони и дните умножава".

(Ни моа съ въздържа - тва ми е любимият шекспиров цитат. Опитвам се да го наместя здраво в главата на ММ.)

# 628
  • Mars Hotel
Честит рожден ден, Розе!   bouquet Желая ти много късмет, любов, смях и сбъднати мечти! Дано мъжете много да те слушат и глезят!

# 629
  • София
Розе  Hug kiss dancing нагушк и нацунк  Heart Eyes Желая много щастие и здраве за теб и за всички твои любими хора! Присъединявам се към думите на Светалчо, толкова хубаво го е казала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт