ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 31

• 45 299
  • 324
  •   1
Отговори
# 60
  • в матрицата
Отдавна не бях влизала в темата. Stelt  - перфектна както винаги. Приятно съм изненада от новите попълнения тук. Радвам се, че на все повече хора им се отварят очите за отровата, криеща се под името " ваксини"  Hug

# 61
Възможно ли е това злокачествено образувание да е в следствие тази ваксина?

мисля, че ракът се появява при комплекс от причини. не мога да си представя, че ще има пряка връзка между ваксина и рак. т.е. сложена ваксина, хоп след няколко месец рак.
по-скоро от натрупване, плюс други фактори (хранене, унаследена предразположеност и т.н.)

а при дете на годинка,какво хранене,какъв начин на живот-нищо му няма никакви признаци,и след ваксинирането  #2gunfire,една от страничните реакции е точно тази отключване на злокачествени и доброкачествени образования,пише си го в листовката

# 62
  • Пловдив
Ужас... Tired

Сега разбрах за близко дете на  годинка и 1мес. диагностицирано с астма  Shocked Изписали са им камара лекарства,уж 6м. да ги пият...
На тази възраст коя ваксина може да е виновна?

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 08:34 от mystic woman

# 63

мисля, че ракът се появява при комплекс от причини. не мога да си представя, че ще има пряка връзка между ваксина и рак. т.е. сложена ваксина, хоп след няколко месец рак.
по-скоро от натрупване, плюс други фактори (хранене, унаследена предразположеност и т.н.)

а при дете на годинка,какво хранене,какъв начин на живот-нищо му няма никакви признаци,и след ваксинирането  #2gunfire,една от страничните реакции е точно тази отключване на злокачествени и доброкачествени образования,пише си го в листовката
В коя листовка?

# 64
Не знам в коя листовка пише, че ваксината отключва растеж на туморни образувания, но е факт, че когато моето дете беше на 1г. и 2м. и 10 дни /около месец след ваксината която се слага на 13 месеца/ за една нощ на врата му щръкна топчесто образувание, което месец по-късно оперираха и хистологично изследваха - доброкачествен тумор, който 2г. и половина по-късно се появи отново и в момента се намира на много лошо място в тялото на детето и дори не е изследван и е като бомба със закъснител, която цъка всеки ден, а аз треперя да не избухне.
Със или без листовка, указваща подобни последици съм решила повече да не ваксинирам сина си.
Ще спомена само, че моя близка родственица загуби детето си на 13 месеца и половина. Здраво дете, което не беше боледувало внезапно отказва да се храни, приемат го в болница, но не пускат майката да е с него и няколко дни по-късно й съобщават че е починало. Не съм питала конкретно, но сигурно са сложили въпросната ваксина /която всички слагат на 13 месеца/, а десетина дни по-късно детето бере душа в болница без да се е разболявало, само, без майка си, защото явно не са искали тя да види какво правят с него и на 01.01 й "честиха" новата година с известието, че детето й е починало. А тя така и не е получила обяснение за причината за смъртта на детето. Лично за мен тази необяснима детска смърт се обяснява с ваксината.
На моя близка колежка пък близначетата щяха да умрат без дори да са директно ваксинирани, а поради престъпната небрежност на обслужващата ги в отделението сестра, която преди да приготви храната на едното бебе е сменяла памперса на ваксинирано бебе и не си е измила ръцете. Заразява с полиемиелит едното бебе и родителите като не знаят че е заразено го слагат да лежи до братчето си и така се заразява и другото бебе. Година по-късно същия случай в същата болница с техни познати, но навсякъде се отрича че има пострадали от ваксини вкл. и лекарите лекували двете близначета отричат това което се случи с тях да се е случвало и да са лекували децата. Досиетата Х.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 08:36 от Рори72

# 65
Това, последното, коя година става?

# 66
Това с близначетата става в началото на 2007г.

# 67
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
но е факт, че когато моето дете беше на 1г. и 2м. и 10 дни /около месец след ваксината която се слага на 13 месеца/ за една нощ на врата му щръкна топчесто образувание, което месец по-късно оперираха и хистологично изследваха - доброкачествен тумор

съжалвам много за всичко, през което се налага да минаваш, както и детето  Hug
надявам се "бомбата" да си остане неактивна и да се радваш на здраво и весело дете  Heart Eyes

горе бяха мои мисли, не съм чела по въпроса. в рода имаме няколко човека, които са си отишли от рак. предполагам, че и аз имам предразположеност.
въпреки всичко смятам, че не само ваксините са отговорни. гените също имат своята роля, ваксините може да са спусъкът, който задейства механизма.

ваксинирана съм до 16-годишна - тогава започнах да ги отказвам. цената беше висока, беше 90те години, подкрепя нямах от никъде, интернет нямаше. после, когато бях на 21г. ме принудиха да сложа коклюш, тетанус и дифтерит, иначе нямаше да ми дадат дипломата от университета. бях на легло 1 седмица.
моята приятелка не си я сложи и наистина не й дадаха дипломата, наложи се да се ваксинира, за да й я дадат!!!  #Cussing out

# 68
И аз искам да попитам в коя листовка пише, че странична реакция е развитие на туморно образувание!?
В тази, която Александър публикува, изчетох я, но не открих.

Аз също си мисля че ваксината отключва такива болести, ако човек е предразположен. Затова писах че вече е е имала една такава операция. Предполагам че е трябвало да бъде освободена от отрови.

# 69
искам да попитам мамите които имат бебчета на 4 месеца при вас бавят ли пентаксим ваксината

# 70
  • Пловдив
Ух  smile3508 в точната тема дойде...Ти четеш ли заглавието?Тук никой не чака ни пентаксим нито някаква друга отрова!

# 71
  • в матрицата
asyalein , в кой университет си учила??

# 72
Mr. Green
Не се заяждам, просто ти казвам,че не ти е постнат въпроса на правилното място!

На точното място е. Аз я пратих тук, точно да почете. Затова и дайте адекватна информация или замълчете тактично .... моля. За добри каузи си струва да се понапъне човек. Не очаквайте някой да се е родил научен. Сега се сблъсква момичето, сега тепърва ще чете. Да помогнем  Peace

Martincho, в тази тема хората са против задължителните ваксини. Затова и ти сложих линк. Голямата ми дъщеря е ваксинирана по график, педантично, защото така вярвахме, че трябва.

С малкото ми дете се случиха някой неприятности и се наложи да чета и да решавам сама. На теб мога да кажа единствено лично мнение - радвай се, че ваксините ги няма. Дори да ги искаш /твое право и избор/, не е хубаво малко бебенце да се сблъсква с толкова щама наведнъж. В случая липсата на ваксини е за добро, нека поотрасне детето и тогава... ако...

Използвай времето до доставка на ваксини да се информираш  Peace Peace Peace Последните години доста наблъскаха имунизационния календар. Разбирай, че детето ти /евентуално/ ще има много повече ваксини отколкото ти и баща му имате.  Майка съм на 2 деца родени през 3г и по задължителен календар ваксините им са различни. Тук трябва да светне една лампичка.

# 73
Искам да попитам за този метод на лечение на РАК : http://www.spartakhadjiev.com/
Какво мислите по въпроса? Поредния опит с хора или си заслужава да се опита?

# 74

В коя листовка?     
        не знам,ще те излъжа толкова много информация съм прочела от както синът ми се разболя ,някъде из чуждестранните сайтове със сигурност е било,аз предимно проучвах синфлорикса,тъй като от нея дойде всичко-сигурна съм,че е от ваксината,както и невролозите и неврохирурга са сигурни,че е от нея,но ми го казват на четири очи-даже невролога ми каза    '' ако знаеш какви по тежки случаи съм срещал,в следствие на ваксина,уви няма как да го кажа гласно''

Общи условия

Активация на акаунт