Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Искам да започна да практикувам пилатес у дома. Можете ли да препоръчате видеоклипове за начинаещи?
Как мога ефективно да храня децата си, когато са извън дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, помислете за различни опции, като продължителност и интензивност на тренировките. Някои програми са подходящи за начинаещи и включват постепенно увеличаване на натоварването. Важно е да изберете програма, която отговаря на вашите нужди и предпочитания, като вземете предвид наличността на необходимата екипировка за изпълнение на тренировките.
-
Искам да започна да практикувам пилатес у дома. Можете ли да препоръчате видеоклипове за начинаещи?
-
Как мога ефективно да храня децата си, когато са извън дома?
Справянето с храненето на децата извън дома може да бъде предизвикателство, но е важно да насърчаваме здравословни хранителни навици. Можете да обсъдите с училищното ръководство възможността за по-здравословни опции в менюто, да осигурите здравословни закуски и да насърчите децата си да избягват нездравословните храни. Поддържането на последвственост при насърчаването на здравословно хранене е от ключово значение.
-
Какви са мненията относно консумацията на вино и други алкохолни напитки?
-
Как мога да се мотивирам да ям здравословно и да спортувам редовно?
Иначе всички се храним еднакво, каквото на нас- това и на децата. Меса, риба, винаги салата, много често броколи и карфиол и сме заместили обикновените картофи със сладки такива. Децата ядат и много плодове, както и повече кисело мляко от мен и мъжът ми. Естествено, десертите им правя аз, както и пица им правя, обичат, но поне знам какво слагам в тестото. Не съм и от майките орлици, които не дават купени сладки неща- шоколади, бисквити и тн. Ако някой им донесе или ги почерпи- ядът, но в къщи като не купуваме, си хапват от домашните. Единствено сладоледа се купува, но и това ще го разкарам в скоро време като си купя машина
Чудя му се сега дали да го почна. Мога да го пробвам утре 

, първа щях да те чакам.
Разгледай тук:
Колко жалко за всички нас! И после се оплакват всички, че нямат време, че ходят на работа, че не знам си какво, и хоп появяват се теми като новата тук - нямам време за спорт и движение, обичам да ям дайте ми вълшебно хапче.
/ Обаче всички деца около него ги хапват, майка ми му купува такива работи и му дава и въобще бягство няма. Бял хляб не се купува от 15 години вкъщи, но когато аз правя, обикновено е с бяло брашно. Последните месеци обаче правя хляб с ръжено или с типово, с бяло брашно само пити. Това обаче не спасява сина ми да е дебеличък
това ако е здравословно, здраве му кажи. Той се обажда да пита може ли да я изяде и аз не мога да му откажа, всички деца ядат като невидяли. А като дават плодове, всичко остава ,моето момче е едно от 3-4 деца от целия клас, които си ядат и безплатните плодове. Не знам какво е това, но е факт, че хората уж им пука с какво тъпчат децата си, а пък все буклуци дават. Оффф. Абе света няма да оправим, със сигурност, но поне да създадем някаква култура в децата си. Аз държа на домашно приготвеното, не се вманиачавам да е без глутен, без захар и без ... Сега обаче съм си харесала някои и други рецепти на режимни десерти и ще ги правя, като пращам в училище по една бисквитка /от орехи, фурми, мед, тахан/ поне да знам, че е ок.