Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Интересно ми е има ли други, които си пийват вино, без да се притесняват. Grinning

Аз също по 1 чашка домашно, червено  Peace  Братовчед ми, който си е направо критерий за нацепена бургаска батка  hahaha  каза, че в книгата на Арнолд Шварценегер се разрешавало по 1 чаша червено, а той е много стриктен!
Отделно тук и Руми пише, че по 1 чашка червено е ОК  Peace

# 76
  • here, there, everywhere
Аз също обичам по 1 чашка червено вино вечер. Много ме отпуска и спя добре. Не съм забелязала да ми влияе зле на килограмите.

Аз да си повторя молбата за хубав безплатен player. Ако може и с линк  за свалянето Laughing

# 77
И аз! Друг алкохол пия мноого рядко, но виното си го обичам. Когато ми се пие не се притеснявам да изпия 1 чаша с вечерята Wine Glass .
https://www.facebook.com/166069116744637/photos/a.70640710271083 … ype=1&theater Simple Smile

# 78
Аз съм без отчет, вчера ми дойде и съм с ужасно главоболие и болки в корема.
Като парцал съм направо!  Tired

Червено вино обичам и аз и не се лишавам! Е, не всяка вечер и не повече от чаша, но... Blush

С храненето на диването и аз имам проблем понякога. И не, че яде много, а обратното- може да не яде цял ден! Беше записана на стол в училище, но разбрах, че не кусва нищо там и я спрях. Сега правя сандвичи предимно, дом. баница, пълноз. кифлички, рядко слагам варено яйце, че й се смеели децата, а тя обича! Много ме е яд на това значи! Close Обича месо на кокал, така че ако съм пекла й слагам. Парченца кашкавал и някакво филе също. Пускам й  кисело мляко почти всеки ден и много зеленчуци- всеки ден морков, че го обожава, краставица, парче зеле. Слагах и алабаш, но се оплака, че почвал бързо да се вмирисва и си го хапва вкъщи!
За мен е важно не да забранявам, а да я науча кое е правилно! За някои неща се справяме, за други не, но вървим в правилна посока! Grinning
Извинявам се, че стана малко дълго.

# 79
  • София
П,опуснала съм, че има нова тема ... връщам се да чета.
Отчет за събота, защото в петък нямах възможност да си направя програмата -
Долна част + Кардио от Т25. Много тежко ми дойде двете тренировки в един ден.
Отделно нещо съм се разяла, цяла седмица се опитвах да съм добре откъм хранене, вчера и днес - супер зле. Нямам никакво намаляване на тлъстините и мотивацията ме напуска.
Определено съботите и неделите не ми се отразяват хич добре.

Момичета, които сте правили Т25 - подобрява ли ви се техниката, бързината, издръжливостта в течение на програмата?

# 80
Хахах... радвам се, че има и още любители на виното тук. Аз честно казано много се интересувам от вина и все чета. Ходила съм и на дегустации. Досега не ми се е отразило изобщо, че и даже много добре ми действа Grinning Друг е въпросът, че по поводи, чашките са повече, но само тогава Simple Smile
Статията на Руми не я бях чела. Много е добра и интересна.
TDI, приятелят ми не е чак такъв фен като мен на виното, но пък Арнолд му е идол и постоянно гледа негови клипове... тренира и се мотивира от него. Ще му спомена, че си пийва вино и може по-често да ми прави компания за виното вечер Grinning
chica_loca, картинката ме уби! Много е весела Grinning

# 81
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз на чашка и половина съм на черешата, та така или иначе не мога да пия повече, никак даже  Joy

Днес може вече да съм ви досадна, но видях това в страницата на Зузка и реших да споделя за такива като мен, които се кефят на Зузка, но нямат смелостта да правят от нейните тренировки  Peace

# 82
Вив, определено се подобрява! Ще видиш още на втората седмица разликата, спокойно!
И никакво отказване, ей! Naughty  Hug

# 83
  • Пловдив
Аз пак се включвам, за да отговоря на Вив/бях се притеснила, че се изгуби и си помислих, че Шон ти е дошъл в повече и си почиваш, ама добре, че не  Hug/ - Вив, подобрява се всичко от изброенето, плюс например гъвкавост /от среча/. Само да ти споделя, че на Спийд 3.0 от Гамата например,която е адски бързо сменяща се тренировка и аз, и Дели, с която вървяхме заедно, първите 2 пъти бяхме като патета в кълчища, ела да видиш накрая, и двете се похвалихме, че нямаме нито едно сбъркано или изпуснато упражнение  Peace не се притеснявай, всичко се намества, а за обиколките имай вяра, ти почти нямаш тлъстинки за чистене, дай си време, смятам че до месец ще видиш друго Вив в огледалото   bouquet
За виното и алкохола - аз по принцип не съм от пиячите, но и да бях, смятам, че чашка /за вино/ или 20-30 гр. /за друго/ качествен алкохол няма да навреди на никого ,напротив.
А днеси аз малко ос... положението с едни "режимни" бонбони от фурми, орехи и какао. Не знам за вас, ама тези фурми ми се струват адски калорични и много много сладки. /уж 100% натурални/. два пъти по-калорични са от захарта  newsm78.
И да напиша една много добра според мен рецепта от Гуд Фуд, последния брой: 500 гр. настъргани моркови, 300гр. обезкостени фурми, 100гр. сурови бадеми или други ядки, 100гр. суров шам фъстък, едри парчета, 100 мл кокосово или краве масло, кокосови стърготини или канела по желание. Фурмират се блендират, добавят се и орехите и бадемите, също блендирани на брашно, добавя се начупения шам фъстък, добавят се и настърганите моркови, разтопеното масло, кокосови стърготини и канела. пече се във форма за торта на 180 С 20 минути. Охлажда се и съхранява в хладилник. Peace

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 14:22 от luba_rizova

# 84
http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-otslabvane-cialo-tialo/  -  Тази тренировка нещо не я усетих, нещо като загрявка ми беше.

Нооо, тази ми извади душата, цялата станах вир вода и червена като рак.
Добре, че последния кръг, упражненията бяха на земя.
Не е за вярване колко е лесно да изядеш 1000 калории, а толкова е трудно да ги изгориш.

http://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg - Fitness Blender's 1000 Calorie Workout at Home-HIIT Cardio, Total Body Strength Training + Stretch

Naughty Алкохол никакъв не пия.

# 85
Азз се отчитам със силова - многоооооо добре се получи - направих следното бицепс + арнолд прес + клякане с дефицит пирамидно като пирамидата е само за ръцете, трицепс на земя с една гира в двете ръце и сгърам зад глава+упражнението на тяна или бобченка не помня кой за корем, мъртва тяга с дефицит + рол, гърди + повдигане на таз, рамо + напад в тази серия пирамидата е само за ръцете след това обърнах  и пирамидата беше за краката и после пас за ръце и пак за крака многоо ми хареса - може някой да пробва Simple Smile

# 86
  • София
Любче, Клек, благодаря ви за подкрепата момичета, имам нужда  Hug
Като се отпусна в храненето всичко ми тръгва надолу, и настроение, и мотивация, и Д..е ...
Отделно, че стартирам напълняла в последния месец с 1 кг. и се мразя, че въпреки тренировките допускам подобно нещо.
Никакво отказване, програмата ме кефи, нищо че е тежка за моите възможности, мисля, че добре ще ми се отрази, само малко да намаля количествата на храната, че просто ще се гръмна.  Whistling

Клекче, ти си правила Т25, така ли да разбирам?

За фурмите съм на същото мнение като Люба, изключително много захар, някои марки даже и ГФС, та трябва да се внимава с тях.

# 87
Да се включа и аз днес с отчета  Simple Smile

Вчера излязох много рано сутринта и се прибрах в 10 вечерта, нямаше как да си направя тренировките. По календара на Инсенити в неделя се почива, но аз почивах вчера, а днес направих вчерашните две тренировки.
И така, мога да кажа че завърших втората седмица  newsm44

Фея много се радвам че се върна и че всичко е наред при теб!

Относно виното, аз също много го обичам и не се лишавам от него. Виното е най-нискокалоричния алкохол, освен това една чашка е за здраве и спокоен сън  Simple Smile

# 88
Отчет с йога и 8км тичане.
Не мога да се изкажа по въпроса за виното, не ми харесва никак. Не знам какво трябва да се случи за да се мотивирам с храната. Уж съм мотивирана и правя глупости. Имам -600гр от вчера, да видим.
След малко хващам пудовката, довечера пак йога.
Днес ми е първи ден без глутен, да видим до кога.

# 89
Вив, да! Всъщност я започнах, като новобранка в темата- бях тренирала една седмица някъде хаотично с ФБ и Румяна, когато Мери, ако не се лъжа, я пусна. Преди години съм правила за кратко Инсанити и имах представа от тренировките на Шон! Crazy  Алфата я правих около 3 седмици и минах на Бета, нея пък я изкарах около 2 седмици, но мнооого ми писна Шон и спрях!
Още ме е яд, че не я изкарах цялата, защото имах страхотни резултати!

Общи условия

Активация на акаунт