Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Днес се отчитам с цяло тяло на Румяна. Хубава тренировка, чак се чудя, че не съм я правила досега.
Трън в Очите, добре дошла! Момичетата са те насочили правилно  Peace.
Ще се опитам да отговоря на въпросите  ти: Тренирам 5-6 пъти седмично. Тренировките ми не надвишават 30 минути, но гледам поне един път седмично да се "размажа" с някоя по-дълга. Обикновено събота или неделя правя 50-60 минутни тренировки. Килограмите отдавна не са ми критерий. Следя, ако изобщо се случи, само мерките  Peace.
Издражливостта се тренира. Сама ще забележиш, че с всеки ден ставаш все по-добра и постоянно ще се самопредизвикаваш.
Големият ми син още си спомня как правех лицеви упори докато готвя - къде една, къде две... В началото бях като кашкавал, но ела да ме  видиш сега  Mr. Green Та с това искам да кажа, че всичко е въпрос на мотивация, която в тази темичка ще намериш със сигурност!
Бобче, страхотна си! Хубава тренировчица си си спретнала   bouquet!
Fantasy, чудесни резултати!
Скрит текст:
Аз се поозмазних малко, НО сама съм си виновна  Embarassed. Взимам се в ръце!

# 616
  • Пловдив
Dani, Фантази прави Инсенти, на предната страница е постнала прекрасните си първомесечни резултати. Аз и Делиберейшън го приключихме преди 3 седмици. Моето мнение е,че е прекрасна програма, но втория месец е много тежък. Аз се чувствах денонощно изморена. Но пък резултати в корема, дупето, прасците и особено горна част -превъзходни.  Peace
Отчитам днес и Кор кардио и баланс от Инсенити, и на мен ми дойде супер.

# 617
iggy Благодаря ти и аз много им се радвам, надявам се че втория месец ще бъде още по-добре.

Danito:) Както ти каза luba аз съм на Инсенити, може да видиш резултатите една, две страници назад. Минах първия месец, сега съм на Recovery week. Смея да кажа че съм много доволна от програмата и със сигурност ще я повторя. Другата седмица ще видим как ще ми понесе втория месец  Grinning

luba много е готина тая част нали, не мен вече ми е любима

# 618
Влизам да се разпиша набързо, днес отчитам Кардио от Алфата. Ами какво да ви кажа, не се сдържах, а и бях толкова разочарована от тоя лост, че си казвам я да се мятам пак на Т25  Grinning Хубаво се размазах, установих, че преди много неща не съм ги правила като хората, а и сега повече зор си давам. Усещам цялото тяло много добре натоварено, а краката си ми потреперват. С удоволствие си изкарах тренировката!
Данито, Люба ти е казала, ние заедно завършихме Инсенити. И аз имах добри резултати откъм оформяне, но бях все изморена и нямах сили за нищо. Тренировката си я изкарвах като пич, но останалата част от деня бях като парцал. Т25 е по-добрата програма лично за мен, а и имах много добри резултати с нея  Peace
Фентъзи, аз така препусках из страниците, че съм пропуснала твоя отчет с мерките - поздравявам те! Ще видиш колко са яки втория месец тренировките, няма от какво да се притесняваш. А и ти явно и с храненето се справяш добре, аз не мога да се похваля със същото по време на Инсенити  Embarassed
Мери, дано да имаш повече успех с вашите каси на вратите. Усещам , че ще смайваме мъжкото съсловие с тренировките си  Laughing

# 619
Dani, Фантази прави Инсенти, на предната страница е постнала прекрасните си първомесечни резултати. Аз и Делиберейшън го приключихме преди 3 седмици. Моето мнение е,че е прекрасна програма, но втория месец е много тежък. Аз се чувствах денонощно изморена. Но пък резултати в корема, дупето, прасците и особено горна част -превъзходни.  Peace
Отчитам днес и Кор кардио и баланс от Инсенити, и на мен ми дойде супер.
Точно резултати в областта на корема ми трябват  Simple Smile Лошото е, че и ти и deliberation споменавате, че сте много изморени с тази програма. Но мисля да я пробвам, аз тренирам следобед или вечер в последния месец. Така че се надявам дори да ми е много изморително със съня да минава и умората  Peace
Deliberation, Т 25 я правих, но без гамата. Не съм си вземала мерки, но не мисля че имах някакъв кой знай какъв резултат. Но може би, защото гамата отпадна заради прибирането ми в БГ за Коледните празници(а оттам се върнах с около 3 кг +)  Crazy
Фантази, резултатите ти видях още вчера, но изобщо не бях запомнила, че са от Insanity. Поздравления!
Значи ще търся метър по магазините и я подхващам  Simple Smile
Благодаря ви много за отзивите   bouquet

# 620
С вас съм момичета Peace

# 621
  • София
Бързам да ви се похваля с мускулна треска на задно бедро след вчерашната кратка интервална - суинг с пудовката  Heart Eyes
мноого съм доволна!!!

# 622
отчитам силова...ох не мога да си нагодя таз силова....искам да има всичко в нея  :d даи има такава тренировка, в която да има достатъчно хип тръстери и мъртва тяга и да се тренират хубаво и ръцете хахаха ебаси обяснението

# 623
  • София
Здравейте!Записвам се при вас да следя темата.Не мога да изчета всичко понеже имам палавник на 1 г. и 3 месеца,но е супер интересно.На кратко за мен тренирам в къщи от лятото някъде с леки прекъсвания.В момента съм си изготвила програма за седмицата от видеата на FitnessBlender.Висока съм 163,около 50 кг,имам  да свалям обиколките на краката,да махам целулита и многоо да стягам на всякъде по тялото Simple Smile Ще се радвам да споделям резултати и мнения с Вас.

# 624
  • София
Отчитам Тотал боди Алфа + 50:10/6 интервала суинг с пудовка.

# 625
Нищо не отчитам.
С вчерашната тренировка си прецаках кръста и днес съм на хапчета  Mr. Green

# 626
25 мин долна част + 8мин нискоинтензивна аеробика  Peace

# 627
И аз отчитам по план- Тотал боди! Допълних с няколко серии за паласки и корем!  Simple Smile

# 628
Днес по план Agility X. И ще го има чак в 3-то ниво. Нещо не ми достига място в нас да го правя.

# 629
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Нищо не отчитам.
С вчерашната тренировка си прецаках кръста и днес съм на хапчета  Mr. Green

Sad Лошо... Бързо възстановяване  Hug  Може да помислиш за колан, ако смяташ, че е необходимо.  Peace

Билянка, моля те кажи от къде да си дръпна твоята тренировка  Praynig  Писах заглавието в Гугъл, но ми излизат реклами на cd, а в youtube има разни видеа с това име, но не знам кое конкретно е твоята тренировка  Rolling Eyes

Пуци, много ми приличаш по постовете на един човек, който навремето пишеше в "как тренирах", но може и да те припознавам  newsm78

Трън в очите - аз разгрявам с Руми, не съм засичала колко ми е разгрявката 5-10 мин. може би - разгрявам добре всички стави и после повишавам пулса или с динамично разтягане или със скачане на въже. Тренирам 5 пъти седмично, почивам 2, но не един след друг - сега ми се падат четвъртък и неделя. Обикновено понеделник се размазвам (вчера). Тренировките със загряване и рязтягане ми идват около 40-50мин. Аз лично предпочитам след всяка силова да правя и аеробна част - остана ми навик явно от програмата за начинаещи  Peace

И отчет за днес : Тренировка за корем, бедра, дупе и кардио за финал , като кардиото ще го правя довечера отделно. На 3-тия кръг на силовата малката се събуди, тъкмо си мислех, че съм я приспала отново и се връщах към тренировката, когато на вратата се звънна и "отиде коня у ряката"  #Cussing out  
Сега за по-сигурно ще "се довърша"  довечера, когато таткото ни ще си е вкъщи и ще се надявам никой да не ме прекъсва...аааа-ма-ха  Crossing Arms

И една мотивираща снимка за всички мами цък

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 15:54 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт