Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Нищо не отчитам.
С вчерашната тренировка си прецаках кръста и днес съм на хапчета  Mr. Green

Sad Лошо... Бързо възстановяване  Hug  Може да помислиш за колан, ако смяташ, че е необходимо.  Peace

Благодаря  Simple Smile
То аз съм си виновна, защото се изсилих да правя тяга, равна на моето тегло и десетина килограма по-тежка от тази, която правех до момента  ooooh!
Колан - не знам, по-скоро ще го давам по-леко.
Само тъпо, че лекарката ми каза една седмица почивка. Обаче аз си мисля днес релакс и утре да ходя да тичам

# 631
Вчера: екстензиите  ги правих с двоен ластик, усетих обща умора може би аз бъркам. Със сигурност бъркам, ще я повторя с повишено внимание. Днес: мноооого добра, много
Скрит текст:

Трън в очите - времето за възстановяване е между 24 и 48 часа, зависи от тялото ти. Би било добре да са най-много 4 тренировките като за начинаещ. Всички тук ще се съгласят, че е по-добре да поемеш по дългия път, а именно пътят на отказването от храни, които имат ниска или почти никаква хранителна стойност. Какво си похапвате обичайно? Хубавото е, че си умен начинаещ и не си прибързала с присъдата "Ми то само един килограм, па такова бъхтане..." Чети и търси информация за всичко, което те интересува, от повече от един източник. Информация има, голяма част са откровени "илнота", както казва племенницата ми на екскрементите Simple Smile

Таа мъртва тяга стана най-разискваното упражнение в темата. Ето един чудесен урок от един пленителен инструктор http://www.youtube.com/watch?v=tFnwEsqJABU

# 632
Момичета сетих се да попитам още нещо преди да съм решила да започна Insanity Simple Smile
Имам спомен, че едно две момичета се бяха оплакали от изместване или пропуск на цикъл, за което подозираха програма, която изпълняват. Но за Insanity ли ставаше дума  newsm78
ако е тя, ще се откажа за момента  Peace Опитвам се да забременея и експерименти с цикъла не ми се правят  Blush

# 633
Отчитаме  с детето тренировката с котката.
ха познайте коя е тя? Laughing

Кратката тренировка на Руми/12 мин/ по време на която минава една писанка.
Отчитам и 2 км  ходене.

# 634
Danito, аз не съм имала такива проблеми с  Insanity, но ти най-добре си знаеш тялото - много интензивна програма и следване на диета може би не е добра идея когато се опитваш да забременееш.  Стискам палчета  Praynig

Днес ми е ден 2 на FB - 8 Week Programs for Fat Loss and Toning Round 1 - днес беше лек ден, така че вечерта ще направя още нещо .. може пък най-накрая да се замъкна на народни танци  Wink

Лек и спортен ден от мен!

Къде се губи Маями?  newsm78

# 635
Днес само отчитам набързо и бягам на зъболекар. Уф как ми писна...
кардио Burn It Off, 27мин. + Recharge20мин. от ChaLean Xtreme
После ще чета  Hug

# 636
Данито, при мен се скъси цикъла на 24 дни 2 поредни месеца, сега ще видим как ще бъде. Люба също беше споделила, че и при нея има известно подраняване. Явно си е строго индивидуално, както всичко останало  Peace
След малко се мятам да тренирам и по-късно ще се отчитам.

# 637
Mamma Mi, сега си спомних, че първите две седмици от програма Номер 1 са по-скоро за начинаещи, предполага и следващите видеа ще ти се струват лекички. Аз лично много повече харесах следващите им програми - 2 и 3, те почваха директно с тренировки за напреднали.

След два дни почивка днес отчитам ден 22 от Бодирок, който всъщност бе повторение на ден 15:
http://www.bodyrock.tv/2013/10/27/30-day-real-time-challenge-22-abs-fire/
Пак пропуснах последните 15 минути за корем, че и за едночасова тренировка трудно намирам време.

Почивните дни не бяха точно почивни откъм тренировки - много колело и разходки, че времето навън е приказно - 20 градуса и слънце. Дано се задържи така по-дълго.

# 638
Леле Айа  Confused какво говориш бе момиче пак ли ще повтаряме ден 15  Mr. Green? Аз още не мога да се съвзема от него 2 дена. Даже ден 16 го замених с ден 17 понеже просто не мога. Даже и днес не знам каке избутам. Нещо се претрнирах с този идиотски ден 15. Снощи беше по-силова тренировка, че се справих, но този ден 15 май ще го заменя с друго. Много ми идва, а и поначало не съм от любителките на кардиото, а това е убийствено даже и за тях четейки коментарите под тренировката. Някои чак са повръщали на края. Аз бях много близко до това и май не мисля да си го причинявам.

# 639
Днес отново Core Cardio & Balance Ииих ама значи цял месец толкова лицеви опори и никаква мускулна треска на ръцете, сега това последното направо ми разказа играта на раменете.

Danito Аз също нямам никакъв проблем с цикъла, всичко си е нормално  Peace

# 640
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте. Тук днес такова слънце беше следобед, чудноо  Grinning. Ама много ме съживи. Отпадна ми плануваната зала и пак тренирах навън (как да изпусна).

30 минути
500 скока с въже
10 скока дължина последван от бърпи с лицева опора
500 скока
20 скачАщи клека

Понеже бях изморена от работа и недостатъчно яла, малко се озорих. Това за загрявка, от там си бях понесла и дъмбелите в една раница (15 кг на гърба нагоре по баира и бутаща колело с отроче още 15 кг., отели ми се вола  Crazy) и с тях и Йована, която е 22 кг, си направих силова за цяло тяло.
Свинското за вечеря така го замуках, че не усетих ядох ли, какво стана  Crazy, луда работа.

Установих, че нередовността ми в тоалетната се дължи на стреса на работа. Незнам как изникна изведнъж, но ме тормози. Миналата седмица като си бях няколко дни в къщи на спокойствие, нямах този проблем.
Какво да направя против стрес и последвала констипация- някой знае ли  Thinking

Hug Hug Hug

# 641
Бобченка, като гледам какви тренировки правиш, за стрес не върви да ти кажа увеличи малко ...  Joy Peace

Нередовността с тоалетната на мен ми помага смляно ленено семе, но понякога не върши работа. Много съм доволна от пробиотици, вечер по 1 таблетка се взима. Е така всяка сутрин ходех... егати кефа  Laughing

# 642
Speed 1.0 Alpha от мен. По-леко ама много готино ми беше, точно от такава тренировка имах нужда, а се поизпотих. Тръпна в очакване за утрешната кръгова, тя ми е от любимите  Crazy

# 643
deliberation, Fantasy, благодаря ви момичета за отзивите   bouquet В крайна сметка ще я започна, а ако не се чувствам добре ще я спра и ще избера нещо друго  Peace

Danito, аз не съм имала такива проблеми с  Insanity, но ти най-добре си знаеш тялото - много интензивна програма и следване на диета може би не е добра идея когато се опитваш да забременееш.  Стискам палчета  Praynig
Mamma Mil, точно вчера им гледах файла за храненето и честно да си призная, ако трябва да го спазвам ще ям двойно повече отколкото ям сега  Crazy Аз 5 хранения имам много рядко. От днес опитвам да го правя, ще видя как ще ми се отрази  Peace

За днес отчитам 1:30 мин. Flexibility клас  Peace

# 644
Бобче, как се храниш напоследък? Опитай с много вода и много силно късо еспресо може и с мляко, кис. мляко с лен или трици, много зеленчук (зеленийки всякакви) и яйца. В основата обаче при мен е в помощ винаги много вода  Peace

Аз си тренирам. Събота и неделя абсолютна почивка и много сън. Помогна ми да се повъзстановя и да се поотводня  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт