Пазаруване от Aliexpress.com 21

• 59 903
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, гледам, че си поръчвате кейсове само за Галакси или Айфон, а аз имам Алкател , но не знам как да си поръчам- изписах Алкател, ама пак ми излизат за айфони, дали има някакъв аналог?Как да търся? Моя е Allview- румънския вариант на Алкател, с две сим карти и много ми се иска да си поръчам и протектори, че моят се  е отлепил малко.
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=allview+case& … AS_20140226110555

# 316
Момичета, гледам, че си поръчвате кейсове само за Галакси или Айфон, а аз имам Алкател , но не знам как да си поръчам- изписах Алкател, ама пак ми излизат за айфони, дали има някакъв аналог?Как да търся? Моя е Allview- румънския вариант на Алкател, с две сим карти и много ми се иска да си поръчам и протектори, че моят се  е отлепил малко.
По китайските магазини продават неоразмерени протектори. Един голям лист е и  си го изрязваш по твоя телефон. И струваше към 2 лева мисля.

# 317
здравейте,препоръчайте ми хубава голяма чанта,която сте купували от сайта-по принцип искам да е от естествена кожа,но и да не е,но да е хубава изработка,благодаря!
Аз много си харесвам тази чанта
http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Special-Offer-PU-Leathe … r/1458905442.html

# 318
Момичета за пръв път ще поръчвам от алито но не съм на ясно с размерите.За 7 годишно дете какъв размер да взема.Обувки носи 33 номер.Те на кой отговарят.Б

# 319
Момичета за пръв път ще поръчвам от алито но не съм на ясно с размерите.За 7 годишно дете какъв размер да взема.Обувки носи 33 номер.Те на кой отговарят.Б
Най-добре виж в таблицата, посочена към съответния продукт, който си избрала. Освен това е добре да пишеш на продавача да ти прати см на вътрешна дължина примерно .......

# 320
Най-добре виж в таблицата, посочена към съответния продукт, който си избрала. Освен това е добре да пишеш на продавача да ти прати см на вътрешна дължина примерно .......

Благодаря.Ако няма такава таблица как да разбера.
Харесала съм си това http://www.aliexpress.com/item/Children-s-clothing-2013-new-summ … d/1620565557.html

ако някой е поръчвал комплект подобен на този може ли да ми даде линк и размери.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 22:12 от milimi

# 321
Момичета аз отново с глупав въпрос но   http://www.aliexpress.com/item/2013-New-style-Ripped-Cut-out-Ban … g/1036982423.html   http://www.aliexpress.com/item/Ripped-Cut-out-Bandage-Black-Woma … 53/655119679.html   

Кой търговец  според вас да избера?Много ми хареса кличнето ,но виждам че е свободен размер..някой поръчвали е free size?дали си отговаря?Бях попитала в преден пост някой дали го е поръчвал за да сподели мнение евентуално ? Бях го видяла из "фейсбук бутиците" на доста по висока цена    Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Изглежда хубаво поне на на снимки  Mr. Green Mr. Green .Също така и Златка Димитрова беше с такова клинче в ББ миналата година Simple Smile Абее май ще изпразня дебитната  карта тотално  #Crazy #Crazy #Crazy Успешни поръчки на всички!  bouquet

# 322
Благодаря ви, страхотни сте!!

# 323

Такова съм виждала, абсолютен боклук! Изглежда като детска дрешка. Не беше мое и не знам от кой продавач е било, но като го гледах по-вероятно е да стане на дете 2-3 клас... И изглежда като парцал

# 324
  • Ямбол

berina на НАЙК няколко маратонки за бягане съм взимала и са хубави.
smile29 от по-скъпото,реплика на Зара съм взимала-хубаво е, умалено е,както и за това пише в отзивите.
mim4eto_aаз вече 3 чифта поръчах,много са хубави.
krems82карти от 1-ви пост с доста парички за безспирно пазаруване Laughing
Kagiкога е пратена,колко време е изминало?предлага ти да ти прати наново,като ти даде нов проследяващ номер, съгласи се,нищо не губиш,само удължи срока на доставка.
cacharellдай повече информация по случая..?Кой,как..
milimi долу пише ръст, пиши на продавача да ти прати таблица с размерите или го потърси при друг продавач,поне за ориентир.
bulgari_bsи двата стават, тук цените са страшно надути за стока от такива сайтове,
за пример IVET.BG там е пълно със стока като от Алито.

# 325
  • Italia

Поръчах три подобни Simple Smile Със S-view, около 12-13$ беше лот от три бройки. Цветовете са много приятни (телефона ми е бял, взех бял, оранжев и син кейс) и са в кутийка на самсунг. И дотук с плюсовете. Три проблема, заради които не ги ползвам - капакът не е с текстура (гланцирана мрежа) като оригинален капак/кейс; S-view Няма стъкло, а е просто дупка и капакът отзява - не прилепва плътно. Но пък за 3$ все пак предпазва телефона Simple Smile

Tetida, изчисти си кутията, че не мога да пратя ЛС Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 07:00 от NikolForAll

# 326
  • Sofia
Преди известно време получих тези гъбички от някакво китайско растение. До момента не бях чувала за него, препоръчва се за почистване при чувствителна/проблемна кожа:
http://www.aliexpress.com/item/100-Natural-Facial-Wash-Wet-Packi … ot/651475905.html

Трябва да призная, че съм много приятно изненадана, наистина почистват много добре и оставят кожата спокойна. Моите гъбички пристигнаха кръгли, а не във формата на сърце.

# 327

Kagiкога е пратена,колко време е изминало?предлага ти да ти прати наново,като ти даде нов проследяващ номер, съгласи се,нищо не губиш,само удължи срока на доставка.

Никид, пратката е от 3 февруари, до днес 23 дни и никаква информация за нея. Съгласих се да ми изпрати наново, ще видим какво ще ми пише

# 328
  • Русе
Някой може ли да ми предложи търгивец на мъжки дрехи - тениски, ризки, които до идват бързичко- до месец и да са качествени естествено.

# 329
  • DE
Някой купи ли бална рокля от сайта? Ако може да качи реална снимка и да направи коментар. Ще бъда благодарна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт