Пазаруване от Aliexpress.com 21

• 59 839
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, моля за малко помощ искам да поръчам от тези кецове, сини 38 или 39 номер, но изпуснах обявата точно преди да ги поръчам и приключи. http://www.aliexpress.com/item/New-hot-New-arrival-high-quality- … le/733491884.html
Търся два дни, но никъде не мога да ги намеря. знаете ли как да ги потърся по заглавие или нещо друго, пробвах и не ми излизат никъде а е често срещан модел, не вярвам в цялото али да ги няма.

Благодаря предварително!
Някой ще ми отговори ли на поста? или поне да ме насочите как да ги потърся?
заповядай
http://www.aliexpress.com/item/Magazine-women-s-shoes-platform-w … g/1104667285.html
http://www.aliexpress.com/item/Women-s-shoes-fashion-star-cutout … s/1146184308.html
http://www.aliexpress.com/item/2013-ladies-shoes-open-toe-lace-u … k/1055535916.html
http://www.aliexpress.com/item/0712-women-s-shoes-whisen-open-to … k/1115001061.html

Благодаря много!

# 511
Здравейте, момичета! Имам проблем с един мой китаец. Досега съм пазарувала от него 4 пъти и не съм имала проблеми. Вярно, винаги изпраща нещата в последната минута и шипинга е много бавен, но това са неща в рамките на нормалното. Преди няколко дни едно момиче ми писа съобщение, че е поръчало от моя китаец едни обувки, които бях споделила тук, но вече месец нямала никакво инфо по пратката, изобщо не излизал никъде номера. Стана ми много странно, понеже такива проблеми не съм имала с него досега. Е да, ама вече имам. В момента чакам от него точно 6 поръчки и на нито една номера не излиза никъде вече 16 дни. Писах му за проблема, не ми е отговорил. И се чудя какво да правя с тоя идиот. Момичето в крайна сметка си получи обувките без изобщо номерът й да е излизал в системата. Някакви съвети?

# 512
Здравейте, момичета! Имам проблем с един мой китаец. Досега съм пазарувала от него 4 пъти и не съм имала проблеми. Вярно, винаги изпраща нещата в последната минута и шипинга е много бавен, но това са неща в рамките на нормалното. Преди няколко дни едно момиче ми писа съобщение, че е поръчало от моя китаец едни обувки, които бях споделила тук, но вече месец нямала никакво инфо по пратката, изобщо не излизал никъде номера. Стана ми много странно, понеже такива проблеми не съм имала с него досега. Е да, ама вече имам. В момента чакам от него точно 6 поръчки и на нито една номера не излиза никъде вече 16 дни. Писах му за проблема, не ми е отговорил. И се чудя какво да правя с тоя идиот. Момичето в крайна сметка си получи обувките без изобщо номерът й да е излизал в системата. Някакви съвети?
имам същия случай,с разликата че пазарувам за 1ви път от моя китаец

# 513

Я го дай да видим да не е един и същ.

# 514

Я го дай да видим да не е един и същ.
http://www.aliexpress.com/store/1052460

# 515
Не, не е този. Ей този хубавец е http://www.aliexpress.com/store/919248

# 516
ауу ужас от 10 feedbacks 8 са scammers и тем подобни,има и от бг

# 517
Има много от България и досега всички бяхме доволни. Лошите му коментари са от скоро май. Аз имам 4 поръчки от него и съм била доволна винаги, не знам какво му стана на тоя човек.

# 518
item No.   Year   Status   Location   Destination Country   Date
RB936812561CN   2014   Received by China Post   Shenzhen   Bulgaria   20140210 2201
RB936812561CN   2014   Export Security Scan   Shenzhen   Bulgaria   20140211 1714
RB936812561CN   2014   In Customs-Control warehouse   Shenzhen   Bulgaria   20140212 1604
RB936812561CN   2014   Export Security Scan   Guangzhou   Bulgaria   20140213 1217
RB936812561CN   2014   Export Customs Scan   Guangzhou   Bulgaria   20140213 1353     Export Customs Scan” means the parcel is ready for export customs clearance. Once it completed customs clearance, it will be sent to airline.

Normally this procedure will complete within 2 to 10 days.If your parcel stuck in this status for more than 2 or even 3 weeks. Normally this means the parcel has problem to pass security check and will be returned to shipper. You should open a dispute asap, check the page how to open dispute and claim your money back

Кажете ми ,какво се прави в този случай?  newsm78

# 519
  • Където е сърцето
http://www.aliexpress.com/store/product/5-5-Lenovo-A850-MT6582m- … 6_1386516040.html
Някой да е поръчвал този телефон да даде отзиви за него? И към тези,които имат телефони с 2 сим карти,дали правят проблем?

# 520
  • Beyond the stars
item No.   Year   Status   Location   Destination Country   Date
RB936812561CN   2014   Received by China Post   Shenzhen   Bulgaria   20140210 2201
RB936812561CN   2014   Export Security Scan   Shenzhen   Bulgaria   20140211 1714
RB936812561CN   2014   In Customs-Control warehouse   Shenzhen   Bulgaria   20140212 1604
RB936812561CN   2014   Export Security Scan   Guangzhou   Bulgaria   20140213 1217
RB936812561CN   2014   Export Customs Scan   Guangzhou   Bulgaria   20140213 1353     Export Customs Scan” means the parcel is ready for export customs clearance. Once it completed customs clearance, it will be sent to airline.

Normally this procedure will complete within 2 to 10 days.If your parcel stuck in this status for more than 2 or even 3 weeks. Normally this means the parcel has problem to pass security check and will be returned to shipper. You should open a dispute asap, check the page how to open dispute and claim your money back

Кажете ми ,какво се прави в този случай?  newsm78

Имам поръчка с този статус от 14.02, ще почакам края на срока за доставка  Peace Лично според мен е рано и безсмислено да се отваря диспут, пиши на продавача да провери дали има проблем  Wink

mdr Тези дни ще имам отзиви  Laughing

# 521
Някой друг да е имал пратка, която да се е оказала в Украйна? Проверявам си тракинга и хоп - в Киев предадена за получаване. Писах на продавача, но той ми отговори с едно шаблонно да си чакам и това е.
на моят номер, когато го проверих, пишеше, че изпратен за Русия, писах на продавача, отговорът беше, че пратки под 10 долара са без тракинг номер, да чакам и след два дни си я получих.

# 522

Моя проблем е същия със същия хубавец Twisted Evil

Аз го питах и ми отговори това
"Hello, we have sent your order, we hope you can wait, won't affect the time you receive the goods"

# 523
Някой друг да е имал пратка, която да се е оказала в Украйна? Проверявам си тракинга и хоп - в Киев предадена за получаване. Писах на продавача, но той ми отговори с едно шаблонно да си чакам и това е.
на моят номер, когато го проверих, пишеше, че изпратен за Русия, писах на продавача, отговорът беше, че пратки под 10 долара са без тракинг номер, да чакам и след два дни си я получих.

Хахахаха какво съвпадение и на мен едната пратка ми е изпратена за Русия. Писах му и той ми отговори да съм спокойна, че пътувала към мен. Е да обаче аз за всеки случай му написах, че съм от България а не от Русия и той пак ми отговори същото. Дано да си я получа.....
А най важната ми пратка е изпратена с Белгийски пощи и вече една седмица и половина не е активен номера. Писах му и на този китаец и той ме увери че всичко е наред. Най странното е, че когато проверявам номера  пише Destination - Unknown.

Destination Country - Unknown:Tracking Consuming:0 Millisecond
Origin Country - Belgium:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/03/03 19:55:29
2014-02-28 23:09, Departure office of exchange, BEBRUA

Ето така си стои..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Моля по разбиращите да споделят мнение!!!

Иначе  първата ми поръчка пристигна за 8 дни Simple Smile

# 524

Моя проблем е същия със същия хубавец Twisted Evil

Аз го питах и ми отговори това
"Hello, we have sent your order, we hope you can wait, won't affect the time you receive the goods"
Май е решил да играе на дребно нещо, ама още малко ще го потрая. Не стига, че винаги изпраща в последната минута, не прави и цент отстъпка при голяма поръчка, отговарят след дни, ами сега и някакви врътки прави с проследяващите номера. Това ми беше за последно от него. Гледам, че напоследък рейтингът му скорострелно се срива.

Общи условия

Активация на акаунт