Отговори
# 345
  • София
Има ли информация само първата книга ли ще бъде филмирана или и втората?

# 346
А гадината Петро наля горещо масло в сърцето на Шура- във фрагмана й каза, че Лола е любовница на Курт Сеит...

# 347
  • София
Еми,  Hug това е Джалил, ама актьора как се казва.... Embarassed

Усхан Чакър.

От инстаграм профила на Седа, отгоре е написала следното - Kardeslikkutlamasi. Двете много ми харесаха, истински аристократки.

Връщам се да ви чета.   animal037

# 348

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 23:41 от dterziiska

# 349
# 350
Има ли информация само първата книга ли ще бъде филмирана или и втората?

Никъде не съм срещала подобна информация, предполагам, че повечето се питаме това. Предполагам, все пак, че ще включат поне част от втората книга, ако не цялата. За съжаление, още не е излязла на български и много се ядосвам вече.

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes бива ли сега такива работи ?! Ми как ще се спи, джанъм ?!  Crazy

# 351
# 352

Ох, бива така ?!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Heart Eyes Hug Heart Eyes Предполагам, че са от тази вечер, от партито след премиерата !  Peace
Страхотни !   bouquet

# 353
Терзи е голем агент, знаем я как ще ни саботира постоянно!  Whistling  Heart Eyes  Hug  Ама и Lilims е добра.  Crazy

Еми,  Hug това е Джалил, ама актьора как се казва.... Embarassed

Усхан Чакър.

zarani Благодарско!   bouquet

# 354
Момичета ... до сега гледах и ... нямам думи! Как ми се иска целият филм да е само в Русия ... боже, колко му отива на наш красавец тази обстановка ... Много ми хареса 1 серия, много! Всички играят повече от чудесно, браво! Много ми е сладък този Ухсан ли е, дето играе Джелил , не е красавец, ама има нешо много чаровно в него. Биркан ми е смешен, честно казано с тази коса и мустаци, но играе добре.
Шани  Heart Eyesблагодаря!    bouquet
Госпожата  Heart Eyes и аз не вярвах, че ще го кажа, ама Курт май вече превзе сърцето ми  Embarassed Embarassed боже, какъв поглед вади само ... направо кърти !

# 355
Ето го и началото - явно грешката на Петро слага началото на влошаване на отношенията им /ако изобщо са били истински преди това/.

К: Заповядвам ти, Петро! Не стреляй!
Не ти ли казах да не стреляш?
П: Мислех, че е враг. Не пиши рапорт, Сейт.
С: Петро, ти не изпълни заповед! Ти уби наш войник!
П: Сейт, това е война! Просто направих грешка. Ако напишеш рапорт - това ще е краят за мен!
С: Трябва да изкупиш вината си. /настоява за отставка/
П: Правилно казваш.
...
Отиват при жената на убития, Петро й дава пари за да не гладуват децата. Жената отказва, а Петро настоява, че са били близки приятели, сражавали са се рамо до рамо и той няма да се успокои докато тя не приеме парите.

# 356
# 357
  • София
Момичета знаете ли къде има screenshot-ове от епизода днес? Не мога да ги намеря а имам много идеи за различни колажи.

# 358
Ето го и началото - явно грешката на Петро слага началото на влошаване на отношенията им /ако изобщо са били истински преди това/.

К: Заповядвам ти, Петро! Не стреляй!
Не ти ли казах да не стреляш?
П: Мислех, че е враг. Не пиши рапорт, Сейт.
С: Петро, ти не изпълни заповед! Ти уби наш войник!
П: Сейт, това е война! Просто направих грешка. Ако напишеш рапорт - това ще е краят за мен!
С: Трябва да изкупиш вината си. /настоява за отставка/
П: Правилно казваш.
...
Отиват при жената на убития, Петро й дава пари за да не гладуват децата. Жената отказва, а Петро настоява, че са били близки приятели, сражавали са се рамо до рамо и той няма да се успокои докато тя не приеме парите.

bouquet

# 359
Благодаря зя всички преводи   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт