Отговори
# 330
Шани,  Hug благодаря от сърце !   bouquet

Еми,  Hug това е Джалил, ама актьора как се казва.... Embarassed

# 331
                Излючителна  серия. Направо така си я представях. Невероятна. Класическа музика, класическа архитектура, класически стайлинг , класически актьори.   От всякъде класика.  Край с турските даарета и маанета, край с турските инати, край с подслушванията по кюшетата, зад вратите, зад стените.  Край с турските сапунки.....

Така си го представях филма. Ще изхвърли Къванч и Фарах на небето.

За мен - Фарах игра много добре. Представи малкото момиче, което още не е жена - за пръв път се влюбва, за пръв път се целува, за пръв път сърцето й ще се пръсне от страст.
                 Но......за Сеит  не е нищо ново, освен това, че е толкова млада, а той е на около 30 години.
 Много ясно е, че Сеит е в пъти по-спокоен, по-улегнал, по-уравновесен от нея.  И така ще бъде завинаги.

На пресконференцията Нермин Безмен каза, че филма много ще се отличава от книгата. И добре, че тя е  сценарист-консултант на филма. В книгата тя е предала повече  биографичност, повече исторически събитията, повече хронологичното развитие на  роднините й. И тук книгата не се покрива с  филма, но това не е лошо. Всичко е много добре изпипано.
               Браво на екипа.  Браво на  кастинга.  Това искахме, това предполагахме и това видяхме.

С този филм турското филмопроизводство  ще влезе в Европа и Америка.

# 332
              Преди филма предположих, че ще имаме посетители - 50 човека, но те като че ли станаха 100.
               Браво. Всички оценяваме красивото.

# 333
Сега видях, че на Киво пак са му скрили татусите.

# 334

Сега видях, че на Киво пак са му скрили татусите.

Така ли ? Аз естествено, понеже само в очите го гледам Crazy, изобщо не съм обърнала внимание .
Ами татусите не са характерни нито за епохата, нито за един царски офицер. Wink

Сиси,  Hug аз все пак се радвам, че Нермин е около Едже и компания, че да съм сигурна, че няма да си позволяват твърде много “свободни “ съчинения и интерпретации, че последният път, хич не им се получиха нещата !  Peace

# 335
Ако пусна превод на финала да не навляза в нечия територия и да ми се разсърдите? Знам, че има момичета, които превеждат и не искам да ги обидя.

# 336
  • Тук някъде.....
Аз малко се притеснявам от момента, в който ще избягат в Турция и ще се започне с маанетата и подслушването по вратите.  Thinking В Русия епизодите, които са снимани са общо 6 пълни, доколкото прочетох, но и няколко допълнителни сцени. Останалото предстои да видим. Писаха ли някъде колко общо ще са епизодите?

# 337
Госпожата, мерси! Джалил ще го запомня.  Hug

AneliyaS  верно сега като го каза прави впечатление ... е няма и как да се виждат всъщност.  Peace

sisi55 съгласна съм с теб напълно!  Hug

Gawina давай ,не смятам че някой ще бъде разсърден, нали е за общото благо.  Heart Eyes

Софи  Heart Eyes и аз бих искала да знам колко епизода/сезона планират.

# 338

Дафне,  Hug на мен ми хареса много Фарах ! Определено, докато я гледах, забравих, че не е на 16 - тези ококорени очета, разцъфналите и устни, очакващи първата си целувка, спирането на дъха и прескачането на сърцето ....ми много ми хареса как предаде тези първи момински трепети !  Peace
Госпожата, Hug ако не си ме разбрала за мен  това е 15 г руска аристократка. Като излъчване, като финес. Без да е класическа красавица. Ама си личи класата.

# 339
Превод на финала - компилация от двата превода на падружките.

Лола отива при Татяна и Шура. Похвалва Татяна и се запознава със Шура.
Шура разказва за баща си и казва, че другата седмица се прибират в къщи.
Лола казва, че и Сеит си отива в къщи. Има много ярък живот, богат е, заобиколен е със жени – може книга да се напише за него. Тя го познава много от близо.
Шура тръгва разстроена. Канят я на танц, но се приближава Сейт и казва, че този и всички останали танци са му обещани.
Сейт : Сега няма да Ви оставя сама.
Шура : Много ще се радвам.
.....
Петро кани разстроената Лола: Вашите очи мятат мълнии !
......

Сейт: Студено ли ти е? Цялата трепериш.
Шура: Не, не ми е студено.
Сейт целува Шура. Петро вижда всичко. Сейт й говори за чувствата си и иска да я целуне втори път.
С: Много си красива! Бих искал да остана тук завинаги. Да вдъхвам аромата ти
Мишел ги прекъсва.: Сейт. Извинявай, не си сам. Търсят те.
Шура му казва да върви, а той я моли да го изчака.
Идва Лола и започва да гадничи. Казва, че целувката е заради един спор и сега Сейт празнува победа.:
Ш: Баронесо! Какво правите!
Л: Опитвам се да Ви спася. Не знаете с кого се захващате.
Прекъсва ги сестрата на Шура и пита каква победа. Лола бяга, а Шура влиза в залата и вижда, че Сейт вдига тост с приятелите си.

# 340
Ако пусна превод на финала да не навляза в нечия територия и да ми се разсърдите? Знам, че има момичета, които превеждат и не искам да ги обидя.

Тук е свободна територия, Gawina Hug, няма никакъв проблем ! Мисля, че ще има само благодарни !   bouquet

Софи,  Hug това си мислех преди известно време и аз. Надявам се, че завръщайки се в Истанбул, няма рязко да се приземим и в поредния шербет.  Praynig Сюжета не предполага маанета, болници, затвори и прочее любими на драгия турски зрител уйдурми и аз силно се надявам, че ще се лишим от тях. Peace
Виж, за подслушването като национален спорт, не съм много убедена. Wink
Мисля, че на комшиите също са им втръснали подобни сюжети и те ще се радват и ще бъдат доволни да видят нещо по- различно, по- красиво и по- стойностно !  Peace

# 341
Превод на финала - компилация от двата превода на падружките.

Лола отива при Татяна и Шура. Похвалва Татяна и се запознава със Шура.
Шура разказва за баща си и казва, че другата седмица се прибират в къщи.
Лола казва, че и Сеит си отива в къщи. Има много ярък живот, богат е, заобиколен е със жени – може книга да се напише за него. Тя го познава много от близо.
Шура тръгва разстроена. Канят я на танц, но се приближава Сейт и казва, че този и всички останали танци са му обещани.
Сейт : Сега няма да Ви оставя сама.
Шура : Много ще се радвам.
.....
Петро кани разстроената Лола: Вашите очи мятат мълнии !
......

Сейт: Студено ли ти е? Цялата трепериш.
Шура: Не, не ми е студено.
Сейт целува Шура. Петро вижда всичко. Сейт й говори за чувствата си и иска да я целуне втори път.
С: Много си красива! Бих искал да остана тук завинаги. Да вдъхвам аромата ти
Мишел ги прекъсва.: Сейт. Извинявай, не си сам. Търсят те.
Шура му казва да върви, а той я моли да го изчака.
Идва Лола и започва да гадничи. Казва, че целувката е заради един спор и сега Сейт празнува победа.:
Ш: Баронесо! Какво правите!
Л: Опитвам се да Ви спася. Не знаете с кого се захващате.
Прекъсва ги сестрата на Шура и пита каква победа. Лола бяга, а Шура влиза в залата и вижда, че Сейт вдига тост с приятелите си.

bouquet

# 342
Дафне,  Hug много добре те разбрах ! Наташа Ростова, е емблематичен образ, спор няма.
Затова и аз се опитвам да не се обременявам със стари спомени и представи, за да мога да приема безпристрастно превъплащението на Фарах. Peace
На мен ми въздейства, развълнува ме и ми хареса .  Peace Не е задължително и за теб да е така. Peace

Gawina, много благодаря !   bouquet

Колкото до епизодите - не зная колко ще бъдат. Лично аз, се надявам да не са твърде много, за да си спестим излишното разводняване и разтягане на локуми и друг сладникав пълнеж. Peace

# 343
Gawina   bouquet Софи   bouquet Sibilla   bouquet благодаря за преводите Hug

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 23:38 от Lilims

# 344

Общи условия

Активация на акаунт