Отговори
# 45
Добър ден, дружки !  Hug

Много се радвам, че вече имаме доброволци за онлайн превода - Хелън, Софи,  Hug Hug Hugблагодаря ви от сърце !   bouquet

Таралежка,  Hug благодаря ти !   bouquet Ами отговорен е наш левент, винаги се стреми да е перфектен в това, което прави и е отговорен към себе си и колегите !  Peace

Дружки, как му беше името на този актьор ? Не го запомних, но вече го обичам !  Heart Eyes

# 46
  • София
Дружки, как му беше името на този актьор ? Не го запомних, но вече го обичам !  Heart Eyes

Берк Ерчер.  Wink  Peace  И аз го харесвам, играеше в сериала, който следях до преди месец. Ролята му не беше голяма, но той игра добре и ето, че е направил впечатление. Радвам се, че ще го гледам и тук, дано ролята му този път да е по-голяма.

# 47
Дружки, как му беше името на този актьор ? Не го запомних, но вече го обичам !  Heart Eyes

Берк Ерчер.  Wink  Peace  И аз го харесвам, играеше в сериала, който следях до преди месец. Ролята му не беше голяма, но той игра добре и ето, че е направил впечатление. Радвам се, че ще го гледам и тук, дано ролята му този път да е по-голяма.

Благодаря ти !   bouquet Дано е от “добрите“ Wink, че иначе ще ми е трудно. Laughing Не знам какъв актьор е, но е добър човек очевидно !  Peace

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 18:02 от gospojata

# 48
Здравейте мили дружки! Heart Eyes Hug
Софи  Hug и аз съм ти много благодарна за това, че ще помагаш на Хел  Heart Eyes за превода. Иначе ще се чудим за какво иде реч ...
Госпожата  Heart Eyes и на мен ми направи впечатление как е гушнал кучето ... такъв човек е добър, със сигурност!
подругите са постнали интересно мнение за Къванч от преводача на Курт Сеит и Шура - Евгений Емерзлъй. Ето какво казва той :
" Той не се звездее, с него можеш да разговаряш съвсем спокойно, въпреки своята популярност се държи като съвсем обикновен човек, с него можеш да се шегуваш, да говорите на всякакви теми, които не касаят личния му живот,е, разбирате как е. Но, когато той не е в настроение или нещо в процеса на снимане не е както трябва ... по-добре не го закачайте. Особено по време на работа, той е толкова съсредоточен, понякога разбира се се бъзика, както и всички останали актьори по цял свят, но това никога не се отразява на работата му, към нея той се отнася много сериозно. А толкова е харизматичен и открит ... понякога се закача с другите актьори , с Биркан, както всички мъже се закачат, те се опитват да се ударят един друг с ръка, с крак, показвайки на какво е способен всеки, но всичко това е в рамките на шегата, между тях има много добри отношения. На Къванч Русия много му хареса, той разбира се сподели, че не за първи път идва в толкова красив град като Санкт Петербург, но много му е харесал. Двамата с Биркан са за пръв път в Русия. За Ермитажа не разбрах, знам, че Биркан не го е виждал още, защото ме попита какво може да се види там, какви експозиции има. Единственото, което ги смущава е времето и пълното отсъствие на слънце на нашето небе. Когато те пристигнаха, Питер ги посрещна много хладно. Те споделиха, че от 15 градуса са се озовали на - 20 градуса само за няколко часа, а първите им снимки били на улицата и се е налагало да снимат на студа по 10 часа на ден. Аз тогава още не бях на работа , но слушах какво е било от целия снимачен екип и от всички актьори - и руски и турски. Така, че знай уважаеми зрителю, през какво е трябвало да минат всички участници в снимките, за да създадат за теб този проект."

# 49
# 50
Терзи , обичам те! newsm51 newsm51 newsm51 благодаря, ти си нашето слънце!
Боже, ама какъв фрагман, а ? Направо ми се прииска утре да е 04. 03 ... вече нямам грам търпение ... Дружки, този филм ще ни смаже, така ми се струва ...

# 51
# 52
Наистина музиката съпроводена с кадрите е въздействаща. Не ми е ясно защо в анкетата за двата нови филма- "Черни пари и любов" с Туба и Енгин  и нашия, първия взе голям превес. Ако е до актьорско присъствие и в двата филма актьорите са доказани, с доста архив зад гърба си.

# 53
Терзи, благодаря за фрагмана!  bouquet  bouquet  bouquet
Много ми хареса...Само една седмица още и сме "лепки" пред екрана... Hug
Музиката е на фона на гласа на бащата ми се струва newsm78

# 54
Аз мисля, че и Курт говори  newsm78
А имаше един момент, който ме срази - как гледа с пълни със сълзи очи Курт ... явно за тази сцена казваха, че и мъжете щели да заплачат  newsm78

Хич не ме интересува анкетата, този филм ще отвее другия сериал, сигурна съм!

# 55
  • София
Каква хубава изненада, знам аз кога да се прибера!  Mr. Green  Grinning

Терзи, благодаря!  smile3525 newsm51 smile3525

Много ми хареса, напомня трейлър на игрален филм! Музиката, операторската работа, костюмите, Санкт Петербург, още от фрагмана много ми харесаха и ми засилиха очакването.

Фенче, благодаря и на теб за превода от руски!  newsm51

# 56

ето за това говорех ...
Зарани, Шани  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 57
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Терзи Hug благодаря за фрагмана  bouquet  bouquet  bouquet страхотен е

Софи HugХел Hug благодаря ви, че ще превеждате  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 58
  • София
Защо ви наричат Курт Сеит?

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 22:24 от zarani