Отговори
# 30
Зарани, Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes нямам търпение за фрагмана утре !  Crazy Поне мъничко още да се повдигне завесата около това кой- кой е !  Peace

Фенче,  Heart Eyes благодаря ти за клипчето !   bouquet Направо е страхотен наш левент на този бял кон !  Heart Eyes

# 31
Поздрав на всички  Hug благодаря за темата и всички интересни публикации в нея.  Grinning
И на мен ми е любопитно да видя другите герои, че не са ми много познати актьорите и не мога да преценя кой за каква роля е подходящ.

Софи, Сеит го представят в книгата като голям любовник и любовчия. Има една шокираща за мен сцена - той, момче на 13 год., отива в публичен дом. Самата мадам се заема с неговото обучение, но той бързо се окопитва и накрая дори я впечатлява.
Следват много други жени. Но лошото е, че дори по време на изпепеляващата любов с Шура, изневерява, по най-малък повод. След като се оженва за Мурка, изневерява и на нея, с Шура и други.  Sad
Това не са неща, които харесвам в образа, но...ще видим какъв ще бъде Сеит в сериала.  Simple Smile

нов клип от Алкмена

# 32
Привет и благодарности, момичета!  Hug
И от подругите нов клип- "Господа офицери"...   bouquet
По време на соц. режима днес беше Ден на Съветската армия! Hug

http://vk.com/video_ext.php?oid=226662172&id=167593966&hash=ce84dcec6a925165&hd

# 33
Добро да е утрото и усмихнат денят ви, дружки !  Hug Щастлива седмица ви пожелавам !   bouquet

Скрит текст:

Скрит текст:
1. Ако вървиш по пътя ще научиш повече за него, отколкото ако правиш справки с най-добрите туристически карти в света.

2. Ако на оградата видиш костенурка, спомни си, че някой й е помогнал да се качи там.

3. Ако познаваш някого, който иска да удави мъката си, добре е да му кажеш, че тя знае да плува.

4. Ако правиш най-доброто, на което си способен, няма да имаш време да се тревожиш, че може да не успееш.

5. Ако си се запътил в правилна посока, всяка стъпка, колкото и малка да е, те приближава към целта.

6. Ако стоиш със скръстени ръце и чакаш подходящия момент, може никога нищо да не започнеш. Започни сега! Там където си и с каквито възможности разполагаш!

7. Великата личност показва своето величие с начина, по който се отнася към обикновения човек.

8. Всеки ден по нас хвърлят камъни. Важното е какво градим с тях? Мостове или стени?

9. Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.

10. За да получиш повече от живота, дай повече от себе си.

11. Затаената обида е като бримка на чорап — само може да се увеличи. Истината се крие в прошката.

12. Какво правиш, когато си ядосан или си претърпял поражение? Каквото и да е, то добре показва що за човек си.

13. Когато се изкачваш по стълбата на успеха, трябва да си сигурен, че е опряна до сградата, в която искаш да влезеш.

14. Колко души щяха да си купят Мерцедес, ако нямаше кой да види, че минават с него?

15. Може никога да не ни се отдаде възможност да извършим велики дела по велик начин, но всеки от нас е в състояние да прави малките неща по страхотен начин.

16. Няма нужда да гледаш надалеч, за да зърнеш някакво чудо. Какво по-необикновено от гъсеницата, която се превръща в пеперуда, жълтъкът — в пиле, жълъдът — в могъщ дъб?

17. По-важно е какъв ще станеш, а не какво ще постигнеш.

18. Помагай на хората край теб, без да очакваш да ти върнат услугите. Всеки трябва да засади дръвчета, под които никой няма да седне.

19. Помни, че характерът на детето ти е като хубавата супа. И двете се приготвят у дома.

20. Почти всичките ни нещастия идват оттам, че непрекъснато се сравняваме с другите.

21. Стигнал съм до извода, че повечето от нас харчат пари, които още не са спечелили, за да купят неща, от които нямат нужда, с желанието да впечатлят хора, които не харесват.

22. Характерът ни е това, което правим, когато си мислим, че никой не ни гледа.

23. Хвали пред всички. Упреквай насаме.

24. Хората на нашата планета не са подредени в редица. Вгледай се внимателно. Всъщност всеки е част от някаква верига и е хванал някого за ръка така, че се образува затворен кръг. Каквото и да дадеш на човека до теб, то рано или късно ще се върне при теб.

25. Хората поемат по различни пътища, за да се осъществят и да намерят щастие. Ако не ги срещнеш по своя път, това не означава, че са се изгубили.

26. Човек никога не се сблъсква с проблем, който да не съдържа в себе си и някаква възможност.

Хорас Джексън Браун

# 34
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, а ще имаме ли превод? Моментът наближава, а май няма яснота по въпроса.

Госпожата, много точни попадения в спойлера. Благодаря, че си направи труда да ги споделиш.
Само с № 14 не съм съгласна. Аз бих. Заради сигурносттта и заради удоволствието от шофирането.

# 35
  • София
Няма да има фрагман днес. Ето разговор на Хилял с почитател, там тя пише, че фрагмана ще излезе след два дни. Много малко работа им оставало по него.

И още едно ново име, което се присъединява към актьорския състав - Sümeyra Koç (Сюмейра Коч). За мен е абсолютно непозната.

Тук се вижда част от сценария за 6-ти епизод.
Скрит текст:

svetal4o, преди време, в някоя от предишните теми, един от потребителите беше писал, че ще направи всичко възможно, сериала да има превод на български. Цитирам го по памет.  Peace  Но той не се е появявал отдавна, надявам се да не се е отметнал.

# 36
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Надявам се дане е. Не знае колко много ще го обичаме...

# 37
  • AMS

Привет, дружки!!!
Искам да ви се похваля, че изгледах с превод Сънят на пеперудата с Къванч и Фарах.
Много ми хареса!!! Ама много!!!
Съжалявам, че преди съм го "минала" без превод и останах с впечатлението, че е много тежък.
Е, хвана ме за гърлото и този път, но усещането е съвсем друго!!!
Целият екип играят невероятно!!!
Но Къванч!!! Къванч, този манекен, да го видя, със сбъркана походка, с увиснали рамена, с хлътнал корем, без 6-те плочки, да се шегува със окаяното си положение, беше повече от шашване.
Много е добър!!!
Много добър тандем са с Мерт Фърат!!!
Фарах в Пепрудата, я разбрах с превода, но ще ми е особено интересна като Шура.
Очаквам я да се разгърне много повече.
Хел,   bouquet  не ми стигат думите, да ти благодаря!!!

# 38
Добър вечер !   bouquet

di...va,  Heart Eyes Hug Heart Eyes радвам се, че си успяла да гледаш филма ! Сигурна бях, че ще го оцениш по достойнство и ще ти хареса !  Peace Обичам всички герои, които е пресъздал Къванч - някои повече, някои - по- малко. Но тази роля, ролята на влюбеният в живота и в стиховете охтичав поет, тази роля, изстреля манекена Laughing в орбитата на звездите ! Не съм гледала много сериали, но съм изгледала достатъчно, за да кажа, че тук, той е абсолютно неповторим и уникален, че не съм видяла никой друг, който да съумее да пресъздаде образ, по такъв жив начин, до степен да се слее с героя - и физически, и емоционално, и духовно ! Затова толкова много хора по целия свят му повярваха, затова го харесаха, затова го оцениха като талант и като актьорски качества и умения . Аз никога не съм си позволила досега да го нарека “велик“, все си мисля, че това е много силно и даже малко неподходящо дори за възрастта му, но ще си позволя да цитирам тук мнението на съфорумка, която дори не е негов голям фен.

Уважавам Енгин, обичам Туба, но не мисля че има база за сравнение с КТ гледах Сънят на пеперудата, този човек просто е велик, такава игра на друг в Турция не съм срещала .[/b]
[/quote ]

Нямам какво повече да добавя !   bouquet Освен - респект !  Heart Eyes

Зарани,  Hug благодаря за новините .  bouquet Очаквах с огромно нетърпение трейлъра, но....ще стиснем зъби още ден - два. На фона на всичкото чакане, още някой и друг ден, нищо не е, а и останаха броени дни до 4.03. !  Party Party Party
Новото попълнение в каста и за мен, е абсолютно непозната. Peace Ще видим каква роля са и отредили!

# 39
# 40
Добро утро!По въпроса с превода- екипа на "Север Юг" няма ли пак да може да работи?

# 41
Здравейте  Hug

Дива  Hug, моля те, няма за какво да благодариш, просто споделих филма, защото е уникален  Heart Eyes

За цял превод не мога да се наема, защото ще се изнервите от чакане  Embarassed, но за лайфовете мога да опитам. Ако имате желание  Embarassed Както и за някои култови сцени. Но съм сигурна, че ще се сформира екип от преводачи, няма начин филм с Къванч да си остане без превод  Wink Peace

# 42
Привет дружки! Hug
Госпожата  Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51
Дива, Хел , Зарани , Шани  Heart Eyes Hug Heart Eyes
значи утре да очакваме трейлъра, да ? Ами ще чакаме ... дано е още по-зашеметяващ от предните!
Хел  Heart Eyes много ще сме ти благодарни, ако отново се жертваш за нас и ни превеждаш най-важните моменти   bouquet знам, че няма да можеш да се насладиш на филма както трябва, докато пишеш какво се случва, оценявам го, да знаеш! Heart Eyes

Хубав ден!  Hug

# 43
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kıvanç Tatlıtuğ arkadaşlarını … ndırdı!

За да се концентрира върху снимките, Къванч изключил мобилния си телефон и никой от приятелите му не можел да се свърже с него. "Руският" му номер имали само семейството му и любимата Башак Дизер...

# 44
  • Тук някъде.....
Ох, момичета, вече ми се изчака чакалото  Grinning По въпроса за преводите, аз също ще се включа в дните на излъчването. Турският не ми е блестящ, но ще добиете някаква представа. Хелънче, ще си помагаме  Heart Eyes Иначе Вики ще го превеждат, също едни сръбски момичета.

Общи условия

Активация на акаунт