Отговори
# 15

newsm51  love001 newsm51

Прекрасен ни е лейтенанта !  Heart Eyes

# 16
Здравейте, момичета! И аз съм от тези, дето не пишат често, но редовно ви чета   bouquet

# 17
  • Тук някъде.....
Привет на всички! И аз тук в очакване на сериала!   bouquet Остана още малко. Искам да попитам нещо тези, които са чели книгата: Докато Сеит е с Шура /и женен за Мурка после/, спи ли с други жени? Въпросът сигурно е смешен, но четох при сръбските девойки, че това е така. Разни Маруски, Лариси и пр. Те се съмняват изобщо в любовта на Сеит към Шура.

# 18
Честита нова тема, да е спорна и изпълнена с красоти!   bouquet Госпожата,   bouquet благодаря за труда, красиво е!   bouquet

Башак ми хареса на снимките, но се замислих, че този път Киво е взел жена, която има лека прилика с голяма му любов Азра, а и явно му е стара тръпка ( може би тя го е харесвала по времето на ЗП, но той тогава е бил зает с други две жени  Joy )

Да попитам, Нермин Безмен е жената през един стол от Едже ли?

# 19
Госпожа, много благодаря за новата тема   bouquet Както винаги - перфектна.

Кралице, тази не ми прилича на Нермин, ето я нея:

# 20
Госпожа, много благодаря за новата тема   bouquet Както винаги - перфектна.

Кралице, тази не ми прилича на Нермин, ето я нея:

Хел,  Hug и на мен не ми приличаше, та се зачудих. Благодаря за снимката!   bouquet

# 21

Фарах с баща си и майка и на премиерата на игралния филм. Peace

Кралицата,  Heart Eyes Нермин е точно срещу Едже  ! Peace

Еванджелин, добре дошла при нас !   bouquet

Софи,  Hug ами похойква си младият Сеит Еминов, така е ! Маруся не я помня коя е, ама Лариса я знам !  Crossing Arms Въпреки това, не мога да кажа, че не обичаше Шура - напротив !  Peace

# 22
  • София
Клип от Тойгар Ъшъклъ с част от музиката на сериала.

#kurtseyitvesura calışmalara devam
http://instagram.com/p/khohFyAnoI/

Майката и бащата на Фарах са големи симпатяги.  Simple Smile

#kurtseyitvesura #startv #barones

Харесвам играта на тази актриса, гледала съм я в Karadayı (Хулиганът или Справедливостта на Кара както е по ТВ 7). Очевидно ще има важна роля, щом са я сложили на постера. Коя ли ще да е тази баронеса?  Rolling Eyes  Помагайте, тези, който са чели книгата, има ли я изобщо, или е измислена от Едже тази героиня?
Реших да намеря повече инфо за актрисата, Аслъ Орджан. Тя обаче е доста оскъдна, родена е на 27 май 1980 г. в Айдън, Турция. Участвала е само в телевизионни сериали, ето кой са според Уикипедия.
Скрит текст:
Sır Kapısı / Sırlar Dünyası (2002)
Hekimoğlu (2003)
Burçak Tarlası (2004)
Çapkın (2005)
Sensiz Olmuyor (dizi) (2005)
Kaybolan Yıllar (2006) - Yasemin
İki Yabancı (2007) - Rana
Yemin (2007) - Yeşim
Ateş ve Barut (2008) - Yonca
Cam Kırıkları (2009) - Emel
Aile Saadeti (2009)
Karadayı (dizi) (2012) - Serra
Има приятно излъчване, на мен лично ми е доста симпатична.  Simple Smile Малко нейни снимки.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 05:01 от zarani

# 23
Добро утро в неделя !  Hug Пожелавам ви един спокоен и усмихнат ден !   bouquet

Скрит текст:

Притча за кафето, моркова и яйцето

Младо момиче се оплакало на баща си:
-Тате, толкова се уморих. Животът ми е толкова тежък, пълен с трудности и проблеми. Сили нямам вече! Какво да правя?
Вместо отговор бащата сложил на огъня три еднакви тенджери с вода. В едната сложил морков, във втората яйце, а в третата сипал кафе. След известно време извадил моркова и яйцето от първите две тенджери, а от третата отлял в една чаша.
-Какво се промени? – попитал дъщеря си.
-Ех, тате – вижда се, яйцето и моркова са се сварили, а кафето се е разтворило във водата.
-Не, дъще, това е само на повърхността на нещата. Но, погледни по-внимателно: твърдият морков във врящата вода стана мек и дори можеш да го смачкаш, а крехкото яйце стана твърдо. На външен вид не са се променили, но вътрешно – да и то под въздействието на едно и също неблагоприятно обстоятелство. Така е и с хората. Тези, които изглеждат силни, могат да се пречупят там, където слабите и крехките ще се окажат по-устойчиви.
-А кафето? – попитало момичето.
-О! Това е най-интересното! Кафето напълно се е разтворило във враждебната за него среда и я е променило, в нещо, което всеки би пожелал.

С всеки изминал ден, се приближаваме към старта на така очакваният филм !  Heart Eyes

Зарани,  Hug баронеса беше и тази, която “обучи“ младият Курт Сеит в любовното изкуство, но тя имаше съвсем епизодична роля в романа, не вярвам да има специално внимание към нея във филма. Освен, ако в сценария не са доразвили образът и. Peace А може и да са вкарала и нов персонаж,  както предполагаш. За друга баронеса, не се сещам от книгата. Peace

# 24
ГоспожатаHeart Eyes Hug благодаря за чудесната тема.    bouquet

Да не би Аслъ Орджан да е Валентина? Тя не беше ли баронеса? Споделям мнението на Зарани, че актрисата е добра и според мен не заслужава да е в епизодична роля! Peace Иначе ще се се справи. Wink

# 25

Да не би Аслъ Орджан да е Валентина? Тя не беше ли баронеса? Споделям мнението на Зарани, че актрисата е добра и според мен не заслужава да е в епизодична роля! Peace Иначе ще се се справи. Wink

Снеже,  Heart Eyes и аз нея я бях харесала за Тиночка, но доколкото разбрах, Седа ще влезе в този образ. Peace А пък нея, с тези палави очета, си я представях като Татяна, но ....Съвсем скоро ще разберем кой - кой  е !  Hug

# 26

Снеже,  Heart Eyes и аз нея я бях харесала за Тиночка, но доколкото разбрах, Седа ще влезе в този образ. Peace А пък нея, с тези палави очета, си я представях като Татяна, но ....Съвсем скоро ще разберем кой - кой  е !  Hug

Благодаря. Heart Eyes  bouquet Мда, остава да почакаме още малко (10 дни  Wink ) и ще разберем. Hug

# 27

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 15:01 от gospojata

# 28
  • София
Госпожата,  Hug  благодаря за отговора! Ето нещо от туитър по този повод - Barones Polonskya Seyitin sevgilisiymis ya la. Aslı Orcan Kivomun sevgilisi olacak...
Възможно е да развият този образ в сериала, нищо че е бил епизодичен в романа.  Peace
Предполага се, че тази актриса - Елчин Сангу, ще влезе в образа на Татяна.

Утре ще излезе 5-ти фрагман. Фенчето,  Hug  беше писала, че в него вече ще видим и останалите герой. Обикновено след това на сайта на телевизията, пускат снимки и информация. Така че, вероятно още утре ще разберем кой - кой е.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:05 от zarani

# 29
Привет мили дружки! Heart Eyes
Гушкам ви всички по домова книга  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Дано подругите са прави и утре ни пуснат 5 трейлър! Praynig
Остават още 8 дни ... не остана!
Вижте какво видео открих днес
https://www.facebook.com/photo.php?v=707766865924291&set=vb.494296370604676&type=2&theater

Общи условия

Активация на акаунт