Остана още малко. Искам да попитам нещо тези, които са чели книгата: Докато Сеит е с Шура /и женен за Мурка после/, спи ли с други жени? Въпросът сигурно е смешен, но четох при сръбските девойки, че това е така. Разни Маруски, Лариси и пр. Те се съмняват изобщо в любовта на Сеит към Шура.
Госпожата,
благодаря за труда, красиво е! 
)
Както винаги - перфектна.
и на мен не ми приличаше, та се зачудих. Благодаря за снимката!

Нермин е точно срещу Едже ! 

ами похойква си младият Сеит Еминов, така е ! Маруся не я помня коя е, ама Лариса я знам !
Въпреки това, не мога да кажа, че не обичаше Шура - напротив !

Малко нейни снимки.
Пожелавам ви един спокоен и усмихнат ден ! 

баронеса беше и тази, която “обучи“ младият Курт Сеит в любовното изкуство, но тя имаше съвсем епизодична роля в романа, не вярвам да има специално внимание към нея във филма. Освен, ако в сценария не са доразвили образът и.
А може и да са вкарала и нов персонаж, както предполагаш. За друга баронеса, не се сещам от книгата. 
благодаря за чудесната тема. 
Иначе ще се се справи. 
и аз нея я бях харесала за Тиночка, но доколкото разбрах, Седа ще влезе в този образ.
А пък нея, с тези палави очета, си я представях като Татяна, но ....Съвсем скоро ще разберем кой - кой е !
благодаря за чудесната тема. 
Иначе ще се се справи. 
и аз нея я бях харесала за Тиночка, но доколкото разбрах, Седа ще влезе в този образ.
А пък нея, с тези палави очета, си я представях като Татяна, но ....Съвсем скоро ще разберем кой - кой е !
Мда, остава да почакаме още малко (10 дни
) и ще разберем.
благодаря за отговора! Ето нещо от туитър по този повод - Barones Polonskya Seyitin sevgilisiymis ya la. Aslı Orcan Kivomun sevgilisi olacak...
беше писала, че в него вече ще видим и останалите герой. Обикновено след това на сайта на телевизията, пускат снимки и информация. Така че, вероятно още утре ще разберем кой - кой е. Препоръчани теми