"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Привет!  Simple Smile Мисля, че е най-вероятно да има нов трейлър в сряда. Поне така пише на сайта на ATV. newsm78 И аз мисля, че няма как да се съревноваваме по фрагмани с Курт Сеит и Шура, тъй като те започнаха да снимат много по-рано.

# 346
Уважавам Енгин, обичам Туба, но не мисля че има база за сравнение с КТ гледах Сънят на пеперудата, този човек просто е велик, такава игра на друг в Турция не съм срещала .
Така че и с трей и без трей мисля че КСШ ще отвее КПА по рейтинг.
А ми се ще да не е така.

# 347
Зависи от сценария. Мисля, че актьорите и от двата екипа са много добри.

# 348
...
...

Би могло да се сравнява ако са в един и същи ден. Различните дни не дават еднаква база за сравнение.  Peace Но да не впрягаме коня преди каруцата.  Wink Не се знае и не е сигурно.   bowuu
Мен ме притесни повечето трейлъри на КСШ, но си имало обяснение и мисля, че всичко ще бъде о.к.  Peace

# 349
Доколкото знам, днес ще пускат 5-ти или 6-ти трейлър на другия си предстоящ сериал.

Сега ме обхвана ревност.  Mr. Green Уж и двата тръгват по едно време, а единия вече дръпна с два, три трея напред.  #2gunfire

smile3534

Привет, selfie Hug ! Радвам се, че се появи !   bouquet Помислих, че си дала фира, ама - нейсе !  Wink

Момичета,  Hug извинете за нахълтването в темата !   bouquet Просто исках да поздравя дружка, чието хубаво чувство за хумор, ми липсваше !  Peace

Пожелавам успех на сериала !   bouquet Не съм гледала Туба, освен в рекламите с Къванч  Embarassed, но много я харесвам !  Peace

Още веднъж се извинявам за нахълтването ! Blush  bouquet

Нерваковааа,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 350
gospojata ,  Hug Hug Hug Hug Hug
Как ме хвана докато се появя?!  Shocked Wink Joy Тъкмо си мерим трейлърите и бъдещите рейтинги с КСШ.  Embarassed  Joy Споко!  Peace Смятам да дам принос и в двете пийпълметрии. Не, че някой ще ме наблюдава точно мен.  tooth tooth tooth

# 351
gospojata Hug Hug Hug Hug Hug
Как ме хвана докато се появя?!  Shocked Wink Joy Тъкмо си мерим трейлърите и бъдещите рейтинги с КСШ.  Embarassed  Joy Споко!  Peace Смятам да дам принос и в двете пийпълметрии. Не, че някой ще ме мери точно мен.  tooth tooth tooth

Hug Hug Hug

Аз мисля, че за всички има място под слънцето !  Peace Очаквам хубави, интересни и провокативни проекти, които да ни заковат пред екраните ! Това ми е достатъчно ! Меренето на ......рейтинги Wink не ми е важно, знаеш !  Peace

# 352
gospojata ,  Hug Hug Hug Hug Hug
Как ме хвана докато се появя?!  Shocked Wink Joy Тъкмо си мерим трейлърите и бъдещите рейтинги с КСШ.  Embarassed  Joy Споко!  Peace Смятам да дам принос и в двете пийпълметрии. Не, че някой ще ме наблюдава точно мен.  tooth tooth tooth
и аз така ще гледам и двата и дано има преводчета най вече
само че първите епизоди не съм сигурна дали ще мога да ги гледам онлайн, защото ще съм в планината с мобилен интернет и мисля че ще бъде мъка, но някоя добра душа надявам се възможно най-скоро време да ги свали за да мога да ги гледам и аз
ха ха още не са ги излъчили, а аз си правя програмата за гледането им
Госпожоооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 353

и ако сме пропуснали някоя снимка имаме си ги в галерия:

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kara-para-asktan-yeni-kareler?p=1

Дано не чакат до сряда за нов трейлър- все могат да съберат нещичко за 1 минута време!  Peace

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 13:00 от rina-rina

# 354
Привет джанъмки.  Simple Smile Hug
Селфи, добре дошла мила.   Hug 
Дороти, изчистих си пощата.  Simple Smile
Нещо много модерно стана да се вадят по 5 трейлъра за проект. Аз преди не си спомням да са ни зарадвали с повече от един-два.  Thinking
Ама няма да им се разсърдим, ако ни пуснат поне още един.  Mr. Green
Желая ви успешен и усмихнат ден.   bouquet

# 355
daizy_g Hug!
Довечера на Хулигана може да пуснат трейче.  newsm78 Praynig Нали са си от един продуцент, с едни сценаристи.  Thinking А и една от актрисите след като и занулиха героинята хвана зимния трансферен прозорец и вече чурулика от Twitter за KPA.   typeuu Laughing

# 356

Nebahat Çehre - Zerrin                                         Erkan Can - Tayyar

# 357
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дейзи, все си мисля, че и за други сериали имаше по повечко трейлъри - за Интикам, примерно, не бяха ли 8? И за Север-Юг имаше доста.
Но не споря, де. Не съм голям специалист по сериалите.

Ама един приятел казва така: имането е под-добро от нямането. Нека има. Joy Joy

# 358
Поредната доза инфо:

Kara Para Aşk'ta Kim Ne Kadar Kazanıyor?

http://www.karaparaaskizle.biz/2014/02/kara-para-askta-kim-ne-ka … ar-kazaniyor.html

Скрит текст:
Televizyonlarda izleyeceğimiz ''Kara Para Aşk'' oyuncularının ne kadar para kazandıklarını merak eden bir çok izleyicimizin olduğunu yorum alanından bizlere yorum yapan izleyicilerimizden gördük. En çok merak edilen sorular arasında yer alan bu sorunun cevabını sizler ile yaptığımız ufak bir araştırma sonucu paylaşıyoruz. Öncelikle ''Kara Para Aşk izle'' dizisinin başrolünde oynayak olan Engin Akyürek bölüm başı 35 bin tl alırken, Tuba Büyüküstün ''20 dakika'' dizisinden sonra bir süre ekranlarda olmayacağını söylemişti. Aradan geçen kısa bir süreden sonra tekrar kamera karşısına geçen güzel oyuncu, Engin Akyürek ile başrolü paylaşacak. Tuba Büyüküstün, ''20 dakika'' adlı dizide bölüm başı 45 bin tl ücret almış ve yeni dizi için 20 bin tl zam yapılmıştır. Öğrenilen bir başka haber ise Nebahat Çehre'nin de ''A.ş.k'' dizisinden sonra bu teklifi severek bölüm başı 30 bin tl'ye kabul ettiğidir. ''Aşk'' dizisinde umduğunu bulamayan Nebahat Çehre'nin ''Kara Para Aşk Dizisi''  güveni sonsuz.
Bu dizide herkes bir amaç uğruna elmasların peşine düşecek ve herkesin maskeleri düşecektir. İntikam, aşk, hırs, para, gizli sırlar ile Kara Para Aşk 5 Mart'ta ATV ekranlarında olacak. Dizinin ilk çekimleri Zincirli Kuyu mezarlığında çekilmiş ve ilk gününde yapımcı Kerem Çatay'da yalnız bırakmamış. Şimdi sizlerle karakterlerimizi kaldığımız yerden tanıtmaya devam ediyoruz. Damla Colbay (Demet Demir): 20 yaşında. Üniversite sınavına hazırlanan genç bir kız. Babası Hüseyin. Ömer'in yeğeni. Bedia Ener (Fatma Andaç): 55 yaşında ve Berk'in eşi. Sibel ve Hatice'nin annesi rolünde. Selin Ortaçlı (Sibel Andaç): Ömer'in nişanlısı ilkokul öğretmeni. Ali Yörenç (Fatih Dündar): Üniversite mezunu. 27 yaşında Tayyar'ın oğlu. Saygın Soysal (Metin Dündar): 35 yaşında Tayyar'ın yeğeni ve en güvendiği adamı İlkin Tüfekçi (Pelin Serter): 25 yaşında, komiser. Ahmet Tansu Taşanlar (Arda Çakır): 30 yaşında. Komiser. Evli olan Arda, Ömer'in yakın arkadaşı.

# 359
  • София
Уважавам Енгин, обичам Туба, но не мисля че има база за сравнение с КТ гледах Сънят на пеперудата, този човек просто е велик, такава игра на друг в Турция не съм срещала .
А ми се ще да не е така.

Аз понеже съм фенка и на двамата и опитвайки се да бъда безпристрастна,мога да кажа че двата филма са толкова далече един от друг,че не могат да бъдат сравнявани по нищо,а хората,които ще ги гледат ще получават различни усещания от тях и ще задоволяват различни потребности.За себе си мога да кажа,че ще се насладя с голямо удоволствие и на двата проекта,без изобщо да ме вълнува рейтинг.Само се надявам  да не ме разочароват.

Общи условия

Активация на акаунт