Отговори
# 705
Дъга newsm51 благодаря за фрагмана Peace

Честит празник на всички дами,които празнуват днес   bouquet
Честит Тодоров ден
   bouquet

Скрит текст:
Как тревожно е да си жена.

Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневната сивота.
Вярност – срещу изменчивия вятър,
нежност – в загрубелия свят.
От безбройните земни пътища
най-рискования да избереш -
безразсъдния път на сърцето,
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш… Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломъци.

Отговорност е да си жена.

Бъдещето да носиш в утроба.
Да продължиш в един детски вик
дългата мълчалива целувка.
Да превърнеш във вечност мига.
Твойте прострени ръце за прегръдка
люлка да станат на нов живот.
Нощем над него безсънна да тръпнеш,
светла като звездоокия свод.
Всяка детска усмивка – със бръчка
да заплатиш и във косите със скреж.
Сълза по сълза на новото стръкче
своята хубост да предадеш.
Нищо за себе си да не оставиш.

Саможертва е да си жена.

Блага Димитрова

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 09:00 от Lilims

# 706
Честит празник, дами! Пожелавам Ви да сте щастливи жени не само на този ден!

# 707
Благодаря  Hug за поздравленията, момичета! Дафне, за любимата песен! Подсети ме за още една  Simple Smile много подходяща за днешния празник - Без мен, любими мой, летиш с едно крило
Скрит текст:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1227508
Дубайски милионери предлагали стотици хиляди долари на турските продуценти само и само за да изиграят епизодични роли в турските сериали.

Най-много желаещи имало да бъдат заснети като шофьор или адютант на Къванч Татлъту в сериала "Курт Сеит и Шура"
 Joy Joy Joy

# 708
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!

чета Ви с удоволствие!

# 709
Привет и в този празничен ден, дружки !  Hug Нека бъде изпълнен с много усмивки, добро настроение, красиви мисли, прекрасни песни и много, много любов !  Heart Eyes И нека такъв да бъде не само днешният, а всеки ден !  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Днес е и Тодоровден ! Честито на всички, които имат повод да празнуват и да почерпят !   bouquet

Дъга,  Hug от сърце ти благодаря за това, което правиш за нас !  newsm51

Гледайки отново и отново фрагмана, си мисля, че и като в живия живот, нещата няма да са само черни или само бели ! Ще видим !  Peace

Зарани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes надявам се, че винаги ще пишеш така, както чувстваш и усещаш нещата, според твоите възприятия ! За мен, това винаги е било най- ценното - свободата да споделиш мислите и вълненията си, така, както умееш !  Hug И когато това е направено с уважение към останалите и тяхното мнение, форумното общуване, е страхотно !   bouquet
Сигурно не си видяла, попитах за сериала, който и гледала и те е впечатлил с новаторството си . Ще споделиш ли кой е ?

Дафне, Вале,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за прекрасните песни, които ни подарихте !   bouquet

Лили,  Hug чудесен стих, благодаря ти !   bouquet Обичам Блага Димитрова !  Heart Eyes

mariola_sha,  Hug ще се радвам не само да ни четеш, а и да се включваш по- често !   bouquet

Хубав и вълшебен ден, момичета !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Щастливата жена

Щастливата жена е като вихър.
Тя спира урагани със ръце,
и в този миг не може никой
... да сложи облак в нейното небе.
... Щастливата жена е несломима.
Тя само с поглед мести планини.
Вселената се радва, че я има –
да рони по безкрая й звезди...
Щастливата жена умее всичко.
Опъва брод над пропасти далечни.
Дори, когато мразят – тя обича.
И с всеки дъх ти обещава вечност.
Това е тя – щастливата жена.
Усмихната, красива и летяща.
Съзрял си във очите й тъга?
Това е сянката на истинското щастие...
Но няма как да падне върху теб
от нейните очи дори сълза.
Щастливата жена ти е късмет.
И спътница. И болка. И съдба.

irini

# 710
Добро утро. Hug Hug Hug

Страхотни поздравления, благодаря.   bouquet Честито на всички дами и от мен.  bouquet

Надявам се написаното от мен, да не се възприеме като заяждане, задето е по-различно, пък и няма ох и ах по Къванч.   Laughing Peace

Hug Няма защо да се приема, ама вметката за Къванч, според мен, е излишна. Peace Всеки е свободен да си ахка и охка, по когото иска, стига да не пречи на останалите. Wink Peace

Хубав ден.  bouquet

# 711

Весели празници!

# 712
Сеит оставя любовта си в доверените ръце на Петро!

Татя, която една от най-близките приятелки на Курт, е до него в този дълъг път към любовта и запълва празнотата.
Благодаря за превода!  bouquet Не мога да  разбера Курт. Видя се, че има напрежение между него и Петро, в банята се споменаха  слухове за годеж на Петро с Шура, Петро отрече, била още дете, Курт чу това, в прав текст Петро каза, че му завижда ... но... Курт поверява любимата си на него.
Това дори е несъвместимо с офицерската чест. Заради слуховете.  И сега Петро, естествено няма да предаде писмото. И насила ни карат  да го мразим. И се питам, Курт ли е глупав или Петро е злодей. Много банално, предпочитам по-сложни ситуации, без демонизиране на героите, без черно и бяло.
И Курт с тая Татя ли се утешава, докато Шура е сърдита.

# 713
  • София
Татяна е приятелката на Джелил балерината, те са приятели от много време и той споделя с ня и Джелил чувствата си.

# 714
Здравейте  мили дами  Честит 8 март -Бадете здрави винаги красиви, и много обичани                                                                                                                                           Благодаря за фрагмана и превода   Hug                                                                                                                    

# 715
Честит осми март, девойки! Бъдете много обичани!

Аз седнах да гледам първи епзиод и какво да видя, майката на Нихат от Забраненият плод. Още едно познато лице.   bouquet  Хм, не била тя.  Peace

Дафне,  Hug и аз мисля, че зорлем ни карат да намразим Петро. А на въпроса който си задаваш - отговора е: Петро е злодей, а Сеит е глупав.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 12:53 от kralitsata

# 716
Петро сънува, че стреля по Сеит, а какво знаем ние за сънищата? Или, по-точно какво знаят Едже и екипа за сънищата?  Peace

# 717

Честит празник. Крепко здраве  и всичко най-добро.

# 718
Петро сънува, че стреля по Сеит, а какво знаем ние за сънищата? Или, по-точно какво знаят Едже и екипа за сънищата?  Peace
Hug   bouquet Heart EyesОх, Кралице, не ми споменавай сънища, мечти, халюцинации, погледи към небето и т.н. Да не стане като в К/Г. Без една целувка между влюбените, ги дадоха с три деца... Като мечта...

# 719
                  Здравейте момичета, приятен ден.

Нещо искам да пиша.  В темичката ни се включват изключително много момичета, а 10 пъти по толкова ни четат. Това е много хубаво.

Както всички предполагахме  филма ще бъде фурор за турската киноиндустрия. По всичко си личеше.
                  Моля, - не ме разбирайте погрешно.  Разбира се, че всяка може да си пише каквото си иска - това е нейно право.  Да,ама не!

Във  форума участват изключително умни и интелигентни  дами.  Такива, образованието на които е  историята на Русия ,  история на Турция, философия,  класическа музика, класически танци и т.н.  Има една дама, която е преподавател в СДУ "Климент "Охридски" - историчка и толкова хубаво и с вещина пише - нямате си на представа. Вече не я виждам тук - пише във Фейса. Има много дами, които пишат и съпрузите им са  преподаватели, доценти, асистенти - хора на науката и са консултанти на дамите.
                  Така, че не може да си пишем    като махленски  мацки. Този филм не е К и Г, не пишем за Джемрето или Симай..... Тука пишем за една наследничка на  огромен пакет от ации от Тюменското петролно находище, за една  любимка на руския цар Николай втори.

Този филм е за  учени и знаещи хора.

Много се извинявам, какво значи "Куру"? Ако това името на Къванч - простете ми, ако това е името на  Курт - всички знаем, че е  Мехмед Еминов, а курт е прозвището му.
                   Пак моля за извинение, но така не може да се пише. По-добре махнете последната буква  "у"  и да си стане - мъжки полов орган!!!!!!!!!!!....................

И   още едно -  за тоалета на  Александра.  Простете ми, толкова много хора се занимават със стайлинга на  актьорите.  Коя от нас си мисли, че  така небрежно  се отнасят с  тоалетите на  героите??  Никоя. Знаем, колко  много хора са заети с това. И друго - ако аз искам да пиша, че тоалета на Александра  не е подходящ........първо ще изчета всички  енциклопедии, справочници, речници,  Гугъл,  Фейса, ще намеря   руска, турска,  английска  и френска литература, ща изуча всичко детайлно като епоха, като композиция, като история, като мода и т.н. и чак тогава след 10 дни ще пиша във форума точно, ясно и обосновано  за тоалета на Александра.

Пак моля за извинение.  Не го адресирам до никоя персонално.

Приятен ден.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:56 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт