Нямам нищо против и броненосеца Потемкин да докарат, ако искат !

страхотен фрагман, благодаря!
благодаря, мило! И на теб -
Честит празник!
ама няма проблем - аз ох и ах по Къванч, ти - ах и ох по Фарах- лошо няма, всеки с интереса си !
Аз и друг път съм споделяла, че ми е притеснено, че проекта е поверен на двете, пардон - трите цинцифуции, особено след последното ми разочарование. Въпреки всичко, вярвам, че Керем Чатай не е глупав и няма да хвърли парите си на вятъра втори път !
Вярвам, че този път ще се постараят, лично аз си чакам реванша, както съм казвала и преди!
ами на кого другиго да повери К. Чатай сценария на Едже
Преведох ви интервюто и - ми тя е харесала толкова много тази история на Н. Безмен, че е решила да направи сценарий по книгата и. Мен пък до сега не са ме разочаровали трите дами, така, че съм спокойна.
така е всеки с интереса си! Но все пак, дано не е прозвучало прекалено грубо последното изречение написано от мен. Нова съм във форумното общуване, а понякога, даже в повечето случай, държа да си кажа каквото ми е на сърце. Макар да съм наясно, че в такъв вид общуване, когато не се виждаме, някой неща за жалост, могат да се възприемат погрешно.
помня го интервюто на Едже и още веднъж ти благодаря за превода.
Но докато писах, бях забравила тази част.
Историята е наистина интересна, и няма как да не привлече интереса, но все си мисля, че и трябваше и на нея творческа почивка. А и може би не се изказах правилно, мисълта ми беше, че има добри и млади сценаристи, а въпросния продуцент работи предимно с тях. За мен голяма част, да не кажа всичките им сценарии, в един момент вървят добре, в следващия го обръщат на сапунка.
какво да ти кажа, претръпнала съм от една тема, която четях преди време често. Там различното мнение всеки път се приемаше (а може би още се приема
няма такова нещо, не съм приела изобщо като грубо и заяждане това, което си писала. Пиши си смело, без да се плашиш, обичам да те чета.
Аз също се надявам от цялото си сърце този сериал да е такъв, какъвто очаквам, защото книгата много ми хареса, а и актьорите са страхотни и заслужават успех! Не бях гледала до сега Фарах, само в "Сънят на пеперудата" и съм много приятно изненадана от играта и. Повярвах и, за мен това е важно.

благодаря!
Страхотна си! 

Препоръчани теми