Отговори
# 690

Нямам нищо против и броненосеца Потемкин да докарат, ако искат !  Party Party Party

# 691
Историята не е толкова елементарна - злодеи срещу влюбените. Има война, революция, смъртна заплаха. Освен това, злодеите остават в Русия, а влюбените бягат в Турция.

Да не очакваш да дадат крайцера Аврора.

Дафне, мила и доброжелателна, както винаги!  Hug

Серията започна с войната, нали? За следващата има снимки на гарата, Сеит и приятелите му отново заминават, ще воюват, Сеит ще бъде ранен. После ще напусне Петербург, дълго и трудно ще се опитва да стигне Крим, заради гражданската война. Болшевиките ще го преследват, ще бъде принуден да бяга.
Не ми трябва крайцера Аврора, за да разбера, че действието се развива по време на война.

# 692
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА ! БЪДЕТЕ КРАСИВИ, БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ, БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ, БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ! 

Щастливата жена се разпознава -
след нея се усмихват под мустак,
а тя пристъпва, без да осъзнава
на силата си тайнствения знак.

Щастливата жена е мълчалива,
но вместо облак, е избрала мъж.
Със Него гледа как денят умира...
Танцува с Него под проливен дъжд.

Щастливата жена е романтична.
Тя плаче... да. Но никога насън.
Защото този, който я обича,
дошъл е с гръмотевици и звън.

Щастливата жена не иска нищо,
а с поглед мил на Бог благодари.
И нейната молитва е въздишка,
прошепвана бесънно, до зори...

Ева Корназова

# 693
Историята не е толкова елементарна - злодеи срещу влюбените. Има война, революция, смъртна заплаха. Освен това, злодеите остават в Русия, а влюбените бягат в Турция.

Да не очакваш да дадат крайцера Аврора.

Дафне, мила и доброжелателна, както винаги!  Hug

Серията започна с войната, нали? За следващата има снимки на гарата, Сеит и приятелите му отново заминават, ще воюват, Сеит ще бъде ранен. После ще напусне Петербург, дълго и трудно ще се опитва да стигне Крим, заради гражданската война. Болшевиките ще го преследват, ще бъде принуден да бяга.
Не ми трябва крайцера Аврора, за да разбера, че действието се развива по време на война.

Вале  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3501
Привет отново дружки! Hug
Госпожата  newsm51 newsm51 newsm51 страхотен фрагман, благодаря!
И аз не искам да гледам единствено любовната история, искам да видя и други неща от този сериал. Може да не е напълно исторически, ама ще има и доста батални сцени, което мен ме радва ... до сега такова нещо не е правено в друг турски сериал - изключвам ВВ, там е застъпено малко, повечето време дават караниците и гадориите в харема.
Като гледам тази снимка, баш на влюбено ми изглежда момчето ...

пък ако на някой му изглежда като сваляч и хищник ... ОК!
Госпожата  newsm51 newsm51 newsm51 благодаря, мило! И на теб -  bouquet Честит празник!

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 00:14 от queen_fenka

# 694
  • София

Сериалът има шанс да бъде извън шаблона на турските дизита, и много се надявам да го оползотвори пълноценно.

Нямам предвид историята като цяло, а частта с любовния четириъгълник - Сеит, Шура, Петро, Баронеса Лола. Мисля, че Едже и дружката й, можеха да ни представят проблемите на двамата влюбени по различно, а не по този познат до втръсване начин. Наистина доста рано е още, дано не съм права, дано ни изненадат и покажат нещо различно.
Войната, революцията... това са всъщност нещата, който знам, че ще ми задържат интереса, ако са добре представени от сценарист и режисьор. Това е всъщност е и една от причините, да имам желание да гледам сериала, другата е Фарах.

Филмът направи сериозна заявка за нещо абсолютно различно от досегашните продукции и не мисля, че ще разочарова очакванията . Peace

От досегашните продукции, вече има такива, който може да се нарекат коренно различни за турски сериал. Сериала, който следях допреди месец например беше такъв. Ако не бяха турската реч и кадрите от Истанбул, съвсем спокойно можеше да мине за западен. Надявам се и "Курт Сеит и Шура" да е такъв - различен. Но искам различност в сценария, а не да гледам нещо познато, отново и отново. Това или по-скоро тези на който нямам вяра са трите дами - Едже, Мелек и Хилял. При толкова кадърни сценаристи и режисьори в Турция, Керем Чатай баш на тях ли намери да повери този проект.

Надявам се написаното от мен, да не се възприеме като заяждане, задето е по-различно, пък и няма ох и ах по Къванч.   Laughing Peace

П.П. Докато пиша и то дошъл 8-ми март. Честит празник дами!  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 00:15 от zarani

# 695
Зарани,  Hug ама няма проблем - аз ох и ах по Къванч, ти - ах и ох по Фарах- лошо няма, всеки с интереса си !  Wink Аз и друг път съм споделяла, че ми е притеснено, че проекта е поверен на двете, пардон - трите цинцифуции, особено след последното ми разочарование. Въпреки всичко, вярвам, че Керем Чатай не е глупав и няма да хвърли парите си на вятъра втори път !  Peace Вярвам, че този път ще се постараят, лично аз си чакам реванша, както съм казвала и преди!
Аз не гледам други сериали, освен тези с Къванч, затова ми е интересно кой проект визираш като различен?

# 696
Зарани  Hug ами на кого другиго да повери К. Чатай сценария на Едже  newsm78 Преведох ви интервюто и - ми тя е харесала толкова много тази история на Н. Безмен, че е решила да направи сценарий по книгата и. Мен пък до сега не са ме разочаровали трите дами, така, че съм спокойна.
Ние си ахкаме по Киво, ти си ахкай по Фарах или който и да е друг, нямам нищо против! Пиши си спокойно каквото ти е на душата, няма проблем. Peace

# 697
  • София
Госпожата,  Hug така е всеки с интереса си! Но все пак, дано не е прозвучало прекалено грубо последното изречение написано от мен. Нова съм във форумното общуване, а понякога, даже в повечето случай, държа да си кажа каквото ми е на сърце. Макар да съм наясно, че в такъв вид общуване, когато не се виждаме, някой неща за жалост, могат да се възприемат погрешно.

Фенче,  Hug помня го интервюто на Едже и още веднъж ти благодаря за превода.   bouquet  Но докато писах, бях забравила тази част.  Blush  Историята е наистина интересна, и няма как да не привлече интереса, но все си мисля, че и трябваше и на нея творческа почивка. А и може би не се изказах правилно, мисълта ми беше, че има добри и млади сценаристи, а въпросния продуцент работи предимно с тях. За мен голяма част, да не кажа всичките им сценарии, в един момент вървят добре, в следващия го обръщат на сапунка.

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 01:10 от zarani

# 698

Честит празник!

Зарани, цитира мой пост, не съм усетила никакво заяждане. Без спор и размяна на мнения не е интересно.

# 699
  • София
Валентина,  Hug какво да ти кажа, претръпнала съм от една тема, която четях преди време често. Там различното мнение всеки път се приемаше (а може би още се приема  Rolling Eyes ) като заяждане и като нехаресване на главния актьор.
Дълго време точно заради това, ме беше страх да се разпиша в някоя от темите във форума. Радвам се, че тук нещата са по-различни. Peace Hug

# 700
Зарани, да не си показваме белезите, и аз имам.  Hug Гаранция няма, но ще се стараем да дискутираме без сблъсъци.

# 701
Зарани  Hug няма такова нещо, не съм приела изобщо като грубо и заяждане това, което си писала. Пиши си смело, без да се плашиш, обичам да те чета. Peace Аз също се надявам от цялото си сърце този сериал да е такъв, какъвто очаквам, защото книгата много ми хареса, а и актьорите са страхотни и заслужават успех! Не бях гледала до сега Фарах, само в "Сънят на пеперудата" и съм много приятно изненадана от играта и. Повярвах и, за мен това е важно.

# 702
ПРИВЕТ! wavey wavey wavey

Честит празник на всички дами! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Фрагман № 2 на епизод 2 с бг субтитри

http://www.vbox7.com/play:c6b3a54c33

Спокойна нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 703
Добро утро, честито на всички дами!

Благодаря ти, Дъга, за празничния подарък!

# 704
Добро утро, мили дружки! Hug
Вале  Hug
Още веднъж ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! newsm51 newsm51 newsm51
На именниците Честит имен ден! Живи и здрави!   bouquet
Дъга  Heart Eyes благодаря!   bouquet Страхотна си! newsm76

А Петро как само гледа ... много е добър Биркан!

Фарах ми става все по-мила ...
А тази сцена явно ще е сън, за съжаление ...

Хубав празник, момичета! Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт