Отговори
# 75
На премиера сме, ама ти докато се натуташ нагоре- надолу Wink, билети - йок ! Едвам съм те уредила, значи !  Laughing Wink Така е, като се захласваш по други манИкени !  Crossing Arms

Приятел в нужда се познава!  Hug Другата седмица са ми заети понеделник, вторник и сряда.  Wink
А нали съм блондинка само манИкени зяпам.  Blush Къде толкоз мозък в русата ми главица за творчеството на нЕкои титани?!  Embarassed

# 76
 Joy Joy Joy Joy

Ми не съм блондинка, ма на - и аз, с този „летен“ характер, не мога да вникна в дълбоката душевност на нЕкои  и туй- то !  Mr. Green

# 77
KURT SEYİT'İN BABASI MİRZA MEHMET KARAKTERİNE SERDAR GÖKHAN, ANNESİ ZAHİDE KARAKTERİNE İSE ŞEFİKA TOLUN HAYAT VERECEK

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 13:45 от dterziiska

# 78
Терзи,  newsm51  love001 newsm51 Много ми харесва актьорът, който ще играе Мирза Еминов ! Разочарована съм, обаче, от избора на майката . Съвсем различна си я представях - в книгата е описана като изключително красива жена - висока, с дълги лъскави коси, гъвкаво тяло и походка....ама- каквото - такова . Актрисата ми е абсолютно непозната.

# 79
  • София
Привет!  Hug

Шефика Толун е актрисата, която ще играе майката на Сеит. Поразрових се за инфо, то не е много, но ето това което открих.

http://www.sinematurk.com/kisi/14003-sefika-umit-tolun/

Пише, че е участвала в игралният филм "Ловен сезон" (Av Mevsimi). Аз съм го гледала, има го с български субтитри, но беше отдавна и наистина в момента, не се сещам каква точно беше ролята й. На външен вид не е лоша, симпатична е. Peace

# 80
  • In the light side of the Moon!
здравейте  Hug

една БГ страни4ка на сериала току що я открих

https://www.facebook.com/KurtSeyitSuraBulgaria

# 81
  • София
Kurt Seyit Ve Şura İçin Geri Sayım

Скрит текст:
Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı, yılın en merak edilen dizisi Kurt Seyit ve Şura, önceki gün yayınlanan yeni tanıtımıyla izleyenleri daha da sabırsızlandırdı.

Savaşın acımasızlığı ve geçmişin ihtişam dolu yaşantısından görüntülerin yer aldığı tanıtım, prodüksiyon detaylarıyla da seyirciden tam not aldı.

İlk bölüme dair birçok ipucunun yer aldığı tanıtımda Kurt Seyit'in babası Mirza Mehmet Eminof ilk kez seyirciyle buluştu. Baba Mirza Mehmet Eminof’un "Asker olmak için sadece at binmek yetmez, disiplinli olacaksın, savaşmak için yürekli olacaksın. Sen bir Eminof'sun Seyit. Moskova'da, Petrograd'ta hanım arkadaşların olacak ama sonunda mutlaka bir Türk kızıyla evleneceksin" sözleri, Seyit’in güzeller güzeli Rus soylusu genç Şura ile yaşayacağı büyülü aşkı ne şekilde etkileyecek?

Kurt Seyit'in babası Mirza Mehmet Eminof karakterine Serdar Gökhan, annesi Zahide karakterine ise Şefika Tolun hayat verecek. Kurt Seyit'in silah arkadaşları Petro karakterini Birkan Sokullu, Celil karakterini ise Ushan Çakır canlandırıyor.

’’Ben Üsteğmen Seyit Eminof, bu dansı bana lütfederseniz, balonun en şanslı erkeği ben olacağım’’

Genç ve güzel Şura, katıldığı ilk baloda yakışıklı Türk subay Kurt Seyit ile tanışır. Şura’nın kalbi Seyit’i ilk gördüğü anda deli gibi atar. Yakın asker arkadaşları ile birlikte aynı baloda eğlenen Seyit ise henüz kim olduğunu bilmediği Şura’dan gözlerini alamaz ve sonrasında aklından çıkaramaz. Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’daki saltanat günlerinden işgal altındaki İstanbul’a uzanan macera dolu yolculukları aynı zamanda büyük bir aşkın da yolculuğu olacaktır.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, senaryosu Ece Yörenç’in kaleme aldığı, müzikleri Toygar Işıklı tarafından yapılan Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura, 4 Mart Salı saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

# 82
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Шефика Толун в играе в "Bir cocuk sevdim", ДФ го излъчва всяка вечер от 21.00. Много е добра според мен, харесвам я. А и е хубава жена.

# 83
  • In the light side of the Moon!

# 84
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
красивата тема Simple Smile

Скрит текст:

# 85
Привет!  Hug

Шефика Толун е актрисата, която ще играе майката на Сеит. Поразрових се за инфо, то не е много, но ето това което открих.

http://www.sinematurk.com/kisi/14003-sefika-umit-tolun/

Пише, че е участвала в игралният филм "Ловен сезон" (Av Mevsimi). Аз съм го гледала, има го с български субтитри, но беше отдавна и наистина в момента, не се сещам каква точно беше ролята й. На външен вид не е лоша, симпатична е. Peace

Зарани,  Hug благодаря ти !   bouquet Симпатична дама, наистина, но просто изобщо не ми се връзва с представата, която съм си изградила за образа на майката на Курт Сеит.
Имаше едно описание в книгата, което много ме трогна - за огромната обич и топлите чувства, които има между Мирза и съпругата му, въпреки дългите години брачен живот, въпреки факта, че е стояла месеци наред сама, в очакване на завръщането му от Питер. В деня, когато очакваше да се прибере, излезе на пътя да го чака. Нермин много образно е описала трепета и вълнението на тази жена, мислите, които я завладяват, докато го чака и ....невероятното чувство на радост и любов, което я залива, когато го вижда да пристига, яхнал коня си - строен и напет, както на младини. Мирза изпитва същите чувства към съпругата си . И в тази сцена, той подава ръка и тя леко се надига и той я поема в обятията си и двамата заедно, яхнали коня, се прибират у дома. Heart Eyes Много красива и трогателна сцена, вълнуваща. Та, не си представям тази дама да скача леко и гъвкаво на коня и да ходи с походка на газела.  Laughing Ще трябва просто да изтрия изградените представи и да започна на чисто !  Peace

# 86
Привет на всички  Hug отново нов клип, фрагманът е вдъхновил Алкмена  Grinning

Kurt Seyt & Shura...Hosgeldin!!

# 87
Добър вечер!  bouquet
Така се радвам, че не се поддадох на импулса да прочета книгата...сега поне ще си формирам мнението на база на екранните герои! Супер! Само като си помисля, че романа "Чучулигата" няма нищо общо с екранизацията (а екранизацията е супер!), та нищо чудно и тук да имаме много "завои" извън романа.
Ще видим, както се казва...А да- и отстъпвам място на всяка нова пристрастена зрителка на балкона, аз мога и от капандурата да надничам... Grinning

# 88
Привет на всички  Hug отново нов клип, фрагманът е вдъхновил Алкмена  Grinning

Kurt Seyt & Shura...Hosgeldin!!

Страхотен ! Благодаря, че го сподели !   bouquet

Поли,   bouquet

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 21:30 от gospojata

# 89
Привет дружки!  Hug
Благодаря ви на всички за споделените мнения, снимки, клип ... newsm51 newsm51 newsm51
Ох, тези рускини с тоя шинел на Киво ... бе кой ти гледа какъв е шинела веее ... как изобщо ги интересува това ? Бил карикатура, смешен и не знам още какво ...излагали били Къванч и прочие глупости ... и роклите не били руски, били шити за карнавал ... ooooh!

не разбирам нищо от шинели  hahaha ама никак не ми е смешен, а на вас ?
Добре, че поне не отричат, че Киво е неземно красив  Joy Joy Joy

Виж, на мен Биркан ми е супер смешен ... хич не му отиват тези мустаци и тази прическа, а е хубаво момче ...

при сравняването на двамата, Курт определено печели, поне според мен ...

Общи условия

Активация на акаунт