Отговори
# 90

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

My friends, you are wonderful. I thank all of you of voting me for this important, super award. I sent you my love and a big hug. We will see each other. I wish I could be next to you.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 22:10 от gospojata

# 91

Снежен, но приказен Санкт Петербург !  Heart Eyes
В момента има страховита снежна буря, дано са приключили със снимките или поне да са на закрито!  Praynig

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 23:06 от gospojata

# 92
Привет..по нощите..
Извинете ме..но, заразих се от вълненията ви..и очакването...на проекта..само като ви ...четях!
За фенките на филма...и Каванч!

А, това е моята любимка от един друг..проект ""Oyle bir gecer zaman ki""- Aylin!

Скрит текст:

Страхотно изглеждат, един до друг...надявам се да останете..очаровани и от нея...наистина, излъчването й е..някак аристократично....въобще, когато играе...
Страхотни емоции..пожелавам..до и след  4-ти...
Лека нощ! Hug

# 93
Добро утро, дружки! Hug Пожелавам ви един прекрасен и успешен ден !   bouquet

Скрит текст:

KraLeva66, добре дошла при нас !   bouquet Благодаря за красотата, с която си ни украсила страничките !   bouquet Hug
Много харесвам Фарах, мисля, че ще е страхотна Шура и от това, което виждам до момента, смятам, че с Къванч ще бъдат страхотен тандем и ще ни очароват и вълнуват с играта и превъплащенията си !

И новоприсъединилата се към екипа Сюмера Коч .

Ekibinde yer almaktan gurur duyduğum ‪#‎KurtSeyitVeSura‬ 4Martta Star'da
I'm proud to take part in team # kurtseyitvesur to Star in 4Mart

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 06:43 от gospojata

# 94
Терзи  Hug Heart Eyes,м много ти благодаря за фрагмана. Дъга  Hug - на теб за превода  Wink

Софи, разбира се, че ще си помагаме  Hug. Стига да имам време  Embarassed

Фенче, знам, че оценяваш всичко, мило, много ти благодаря и на теб  Hug Heart Eyes. Ама да те питам сега - ти наместо Дафне ли ще носиш хабери от рускините?  Joy Joy Joy Те вечно имат някакъв проблем - все нещо не им е угодно, не им харесва, ма гледат, нали  Mr. Green Wink

# 95
Добро утро, дружки! Hug
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes
kraLeva66  Hug  добре дошла при нас!   bouquet Благодаря! newsm51

Хел  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy разсмя ме мило, рано сутринта ... Не, аз само се ядосвам на претенциите им, а Дафнето много  се възхищаваше от писанията им  hahaha Чета там, защото много бързо се снабдяват с новини и снимки,пък и там се снима в момента, пускат много интересна информация, когато започне филма, няма да ме вълнуват  hahaha

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 09:11 от queen_fenka

# 96
  • ... да усещаш мириса на море ...
Та, не си представям тази дама да скача леко и гъвкаво на коня и да ходи с походка на газела.  Laughing Ще трябва просто да изтрия изградените представи и да започна на чисто !  Peace

gospojata  Hug , ами започвай , защото и аз не мога да си представя това което описа ...  

С тази фигура Шефика Юмит Толун е доста далеч от представите за газела, но наистина е добра актриса. Както svetal4o27 е писала, в момента можеш да я гледаш в "Момичето, което обичах" по Диема Фемили от 22:00. Там ролята е на типичната домакиня. Освен това се появява епизодично във Великолепния век, където изпълнява ролята на екранна съпруга на Тунджел Куртиз.

И аз не съм чела книгата. Забелязала съм, че когато става въпрос за екранизации, е по-добре да гледаш филма и след това да прочетеш книгата. Всеки по време на четене си създава някакъв свой образ за героите, който след това може да се размине с вижданията на режисьора/сценариста/продуцента и други такива...

Поздрави на всички "стари" и всички "нови" Peace. Когато имам възможност, ще се включвам....

# 97
Привет, момичета! Hug Благодаря за всичката Ви информация днес!   bouquet
Фенче Hug, нямам нищо против постовете на рускините. Те гледат шинелите и копчетата му, фуражката...
а ние зад и под тях Laughing, но целта ни е една и съща- стойностите на Къванч/ Сеит!  Heart Eyes
За този пръстен, пак те пишат, че е семейна ценност, с която Сеит никога не се разделя:

Златният му часовник бил подарък- признание от цар Николай за вярната му служба. И с него не се разделял...За мен тези подробности имат и голяма сантиментална стойност и ми помагат за опознаването на героя Сеит! Така, че- давайте подруги! Колкото повече, толкова повече...  bouquet

# 98
                      Здравейте момичета, малко остана до вторник - още 3 дни и на четвъртия вече ще бъде  серията. Много време мина, малко остана.
                      Приятна вечер и всичко добро.

# 99
  • София
Госпожата,  Hug

gospojata  Hug , ами започвай , защото и аз не мога да си представя това което описа ...  

Аз също!  Peace  Всъщност, така описана от Госпожата, тази героиня си я представям като Вахиде Перчин (Гьордюм). Може би, тя щеше да е по-добър избор за тази роля, ако не беше заета във ВВ.

KraLeva66, добре дошла! Благодаря ти за колажите на Фарах като Айлин!   bouquet  Тя е и моя любимка, много харесвам тази героиня, както и начина по който беше изиграна от Фарах. Липсата и в трети сезон, е една от причините все още да не съм го догледала, въпреки присъствието на актьори в състава, който много харесвам.

# 100
  • In the light side of the Moon!
поздрави с едно страхотно гиф4е, което не мога да устоя да не ви го покажа  Hug

# 101

Хай, дружки! Hug
Меги  Heart Eyes наистина страхотно гифче, благодаря! Hug

# 102
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви усмихнат петък !   bouquet Като се сетя, че ни предстои един дълъг уикенд, а след него - вълшебство  Heart Eyes-и усмивката не слиза от лицето ми !  Grinning

Скрит текст:

Зарани,  Hug първата ми мисъл, докато четох романа, първата актриса, която си представих в ролята на майката на Сеит, беше Вахиде Гьордюм !  Peace Точно като нея си я представях - висока, с горда осанка, аристократично излъчване - Курт Сеит прилича на нея.
Обаче, както ме е посъветвала Таралежка Hug, ще взема гумата и започвам да трия !  Laughing
Неизбежни са съпоставките, когато си прочел книгата и си си изградил определени представи, но аз съм щастлива, че я прочетох. Сега ще имам база за сравнение и ще очаквам с нетърпение прочита на сценаристките. Peace

Скрит текст:
Тази сутрин реших да се върна
към нещата, които оставих.
Към мечтите, които във тъмното
запокитих и там ги забравих.
С тих трепет открехвам вратите
на сърцето, които затворих...
Боже, всичко от прах е покрито
и не смее да ме заговори!
Там на рафта пред мене съзирам
очилата ми в розово /милите/-
колко хора през тях са преминали,