My friends, you are wonderful. I thank all of you of voting me for this important, super award. I sent you my love and a big hug. We will see each other. I wish I could be next to you.

Пожелавам ви един прекрасен и успешен ден ! 

Благодаря за красотата, с която си ни украсила страничките !

,м много ти благодаря за фрагмана. Дъга
- на теб за превода 
. Стига да имам време
. Ама да те питам сега - ти наместо Дафне ли ще носиш хабери от рускините?
Те вечно имат някакъв проблем - все нещо не им е угодно, не им харесва, ма гледат, нали

добре дошла при нас!
Благодаря! 

разсмя ме мило, рано сутринта ... Не, аз само се ядосвам на претенциите им, а Дафнето много се възхищаваше от писанията им
Чета там, защото много бързо се снабдяват с новини и снимки,пък и там се снима в момента, пускат много интересна информация, когато започне филма, няма да ме вълнуват 

, ами започвай
. Когато имам възможност, ще се включвам....
Благодаря за всичката Ви информация днес! 
, нямам нищо против постовете на рускините. Те гледат шинелите и копчетата му, фуражката...

, ами започвай
Всъщност, така описана от Госпожата, тази героиня си я представям като Вахиде Перчин (Гьордюм). Може би, тя щеше да е по-добър избор за тази роля, ако не беше заета във ВВ.
Тя е и моя любимка, много харесвам тази героиня, както и начина по който беше изиграна от Фарах. Липсата и в трети сезон, е една от причините все още да не съм го догледала, въпреки присъствието на актьори в състава, който много харесвам.
Пожелавам ви усмихнат петък !
Като се сетя, че ни предстои един дълъг уикенд, а след него - вълшебство
-и усмивката не слиза от лицето ми ! 
първата ми мисъл, докато четох романа, първата актриса, която си представих в ролята на майката на Сеит, беше Вахиде Гьордюм !
Точно като нея си я представях - висока, с горда осанка, аристократично излъчване - Курт Сеит прилича на нея.
, ще взема гумата и започвам да трия !