Отговори
# 420
  • БГ
Здравейте всички !
Аз снощи така бях замряла пред екрана,че нямах нито желание,нито сили да вляза в темата при вас.До три часа след полунощ се наслаждавах на серията.
Дъга Hugмойте поздравления - невероятна си,благодаря ти!

С удоволствие и благодарност към Гавина и Бонита_М - за преводите!

Благодаря на всички ви, за светкавичните снимки от сериала

Снощи момичетата от vk.com -10 минути след края качиха сериалът с отлично НD качество и веднага си копираха в личните видеозаписи,за да го запазят от изтриване.

Отличен старт на сериалът,според мен Peace
Обаче ,ако и тук започнат да ни мъчат с рейтинги сериозно ще им се ядосам  Mr. Green/не че на някой му пука при комшиите/.
Имам си и малко критични забележчици,ама те са в детайлите.Например този т.нар.бал ми се видя много рехав на фона на огромната бална зала.

Къванч и Фарах бяха чудесни,превъзходни,очарователни,реални,истински....
Още ме владее споменът от очите им - пронизващия мъжки взор и учудените,уплашени и очакващи очи на младото момиче.Знаех си,че Фарах-Зейнеп ще се справи - сигурна бях,защото във "Времето лети" се представи повече от добре,както и в игралните си филми.
Биркан /Петро/ съм го гледала в Малки тайни- той наистина ще бъде на ниво.Неговият герой няма да прости никога на Сеит,затова че го принуди да прекрати военната си кариера.И отмъщението му ще бъде жестоко към цялата Еминова фамилия.
Актьорът - Бащата на Сеит-  не ми хареса - много познато изпълнение.Гледах го във Фатмето,сега го гледам в Сезоните на любовта - едно и също - като под калъп извадено.
Седа Гювен ми е отдавнашна любимка - много беше красива и с шапка и без.

Дружки , май ще трябва да си направим сериозен преговор на книгата newsm78 Аз бях толкова развълнувана след като я прочетох,че до ден днешен не съм я преглеждала повторно,въпреки,че от години имам този навик - да се връщам и да препрочитам любими моменти.Ама тук този ппът ще се задълбая в детайлите.

# 421
  • София
Да попитам,дали някъде не съм изпуснала превода на разговора на Сеит с приятелите си,когато видя за първи път Шура???Някой дали го  преведе? newsm78

# 422
# 423
  • БГ
И малка закачка

# 424
# 425
  • БГ
А тази госпожа - коя беше newsm78 - тя в трейлъра говори на Петро,че Шура трябва да се ожени за него

# 426
  • София
Това трябва да е майка му - поне с такова впечатление останах, защото тя беше домакиня на бала.

# 427
  • БГ
Това трябва да е майка му - поне с такова впечатление останах, защото тя беше домакиня на бала.
Благодаря,мила Бързачке! Hug Peace Joy

Ама как само се "усетиха" двамата от пръв поглед,нищо че Сеит се направи на разсеян Flutter

# 428
# 429
  • София
Колажи слагам ги в скрит текст защото изображенията са много големи.
Скрит текст:

# 430
Здравейте  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

С огромни благодарности към всички момичета, които превеждат Gawina, bonita_M, Валя, Фенче и ако съм пропуснала някой, извенете bouquet  bouquet  bouquet

Дива
Hug, благодаря за фрагмана  bouquet

Диме Hug, много е готина закачката Grinning

Аз още чета книгата, но образът на Петро е различен, тука от начало се видя че ще завижда на Курт Mr. Green Много ми хареса и на мен Джалил, но балерината нещо не ми е така грациозна и красива. На мен също ми трябва време да опозная героите и да науча имената. Малкият брат на Курт също е готин, но както казах Баронесата въобще не припокри очакванията ми, слаба ми е, но ще е гаднярка. Фарах игра отлично, само дето не ми изглежда 16г, иначе особено към края и се получи отлично играта. Петро също беше впечатляващ с играта си, хареса ми, Седа също отлично се справи.
Бащата ми е абсолютно еднакъв в сравнение с изброените от вас сериали. Хареса ми и момичето дето ще играе Гюзиде, дано не бъркам името Peace 
За Киво нямам думи- страхотен, невероятен, обаятелен, чаровен, джентълмен, готиииннн Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Обаче много ми хареса моментът, когато на 1-я бал тръгна към нея, тя беше убедена, че ще я покани на танц, а той също толкова съсредоточен и обаятелен покани някаква друга Joy

Рейтингът е неминуемо да бъде обсъждан, но съгласете се, че в сравнение с друг сериал, рекламата е прекалено малка Thinking А и имам една малко притеснение дали този тип история е подходящ за драгия турски зрител, иначе несъмнено сериалът ще е много добре приет извън ТР.

Дафне, за кой провал говориш, за мен би било интересно да науча, не съм много на ти със турските сериали, благодаря  bouquet

# 431
Привет отново, дружки !  Hug
Виждам, че не само мен ме държат вълненията и емоциите от снощната вечер !  Heart Eyes
Благодаря на всички за споделеното в снимки, размисли и страсти !   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на Мариола и Анелия, че ни осведомиха за рейтинга - аз не гледам много сериали, да не кажа никакви други, освен тези с Къванч и хич не съм запозната с тази схема. Щом казвате, че за първи епизод, е ок, вярвам ви !  Peace
Дружките, които ме познават, знаят, че иначе никак не се впечатлявам от тези рейтинги. Малко ми прилиа на състезание тази работа, а за мен, то е абсолютно безмислено. Не мисля, че рейтинга ще ме накара да гледам или пък не даден филм или сериал - за мен има други, далеч по- съществени фактори, които ме мотивират. Peace
Мисля, че всички имаме нужда да гледаме красиви, стойностни филми и сериали, които да ни вълнуват с историята си, с героите си, с посланията си. Рейтингите са важни за продуцентите, публиката, ако хареса някого, ще му бъде вярна, независимо от “класирането му“ и обратното - ако първенство държи някой, когото не харесвам, това няма как да ме накара да променя мнението и нагласите си .

- тази жена ми прилича на Мелиса, малката сестра на Къванч. Дали и тя не е била на премиерата ?!

# 432
  • БГ
Jane2013 Hug Hug Hug

Аз пак съм тук Peace Peace Peace
За мен най-голямата изненада беше краят на серията Flutter Crazy
За първи път така очакваната целувка в един болюк турски сериали се случва още в първия епизод.
Иначе май си бяхме свикнали да чакаме по 20 и кусур серии я да се докоснат,я да се опитат да се целунат.
Не ,че това има значение - но си е направо прецедент.
А-аа и още нещо - само на мен ли ми се струва,но май този прословут валс,нещо не им се получи на младежите. Tired Балетът пък ми се видя толкова смешен,че чак ми стана жал-като знам руските балети какви представления правят - свят да ти се завие.
А и това ходене на Сеит напред - назад в поза а`ла Наполеон също ми се видя доста комична Thinking
Актьорът в ролята на Джелил/Ухсан .../ също ми хареса.Не си спомням да съм го гледала другаде.Не е красавец,но е очарователен.
Изненада за мен беше актрисата в ролята на Гюзиде- направо не я познах-пълна промяна.Гледала съм в един -два сериала,но там имаше доста вулгарно изражение.Наистина гримът и всичко останало са велик помощник в киното.

Г-ца Бързо се уча Hugако искаш,когато са твърде големи изображенията можеш да ги слагаш и като линкове,вместо в спойлер - по желание,разбира се Peace,няма лошо и така както си направила.

# 433
  • БГ
Привет отново, дружки !  Hug
Виждам, че не само мен ме държат вълненията и емоциите от снощната вечер !  Heart Eyes
Благодаря на всички за споделеното в снимки, размисли и страсти !   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на Мариола и Анелия, че ни осведомиха за рейтинга - аз не гледам много сериали, да не кажа никакви други, освен тези с Къванч и хич не съм запозната с тази схема. Щом казвате, че за първи епизод, е ок, вярвам ви !  Peace
Дружките, които ме познават, знаят, че иначе никак не се впечатлявам от тези рейтинги. Малко ми прилиа на състезание тази работа, а за мен, то е абсолютно безмислено. Не мисля, че рейтинга ще ме накара да гледам или пък не даден филм или сериал - за мен има други, далеч по- съществени фактори, които ме мотивират. Peace
Мисля, че всички имаме нужда да гледаме красиви, стойностни филми и сериали, които да ни вълнуват с историята си, с героите си, с посланията си. Рейтингите са важни за продуцентите, публиката, ако хареса някого, ще му бъде вярна, независимо от “класирането му“ и обратното - ако първенство държи някой, когото не харесвам, това няма как да ме накара да променя мнението и нагласите си .

Миличка, гледано от нашата камбанария наистина е така, както казваш за рейтингите.
Ама има и друга гледна точка - тази на продуцентите и Тв каналите - там е болката за рейтинг.
От миналата година падат като зрели круши сериал ,след сериал - до 6-7 серии,че и по-малко и бум Misc Bomb,други пък скоропостижно им правят нещо подобно на финал и 25-28 серии - пак бум Misc Bomb

Та затова иде реч - да се надяваме заради това съзвездие от актьори,сериалът да се задържа в първата петица.

# 434
Да попитам,дали някъде не съм изпуснала превода на разговора на Сеит с приятелите си,когато видя за първи път Шура???Някой дали го  преведе? newsm78

Точно преди да влязат Шура и Тина, приятелите на Курт обсъждат славата му сред жените и го предизвикват на облог - дали ще успее да целуне първата, която ще влезе през вратата. И в този момент, се появи Шура !  Peace

Та, баронеса Лола, не е излъгала съвсем, казвайки на Шура, че Курт се е хванал на бас с приятелите си - това е така, но начинът, по който Петро и тя предадоха всичко, е отвратително интригантски .

Подозирам, че Петро тепърва ще играе много съществена роля във връзката между Курт и Шура, за съжаление.

Определено факта, че Курт Сеит го принуди да си подаде оставката, наля масло в огъня, но завистта тлее в душата на Петро още отдавна. Това само накара искрата да пламне. Вместо да му е благодарен, че не го изпрати на военен съд, че въпреки всичко, остана негов приятел докрай, че никога не го изолира и отблъсна, той превърна завистта в омраза .

Диме,  Hug нали и аз това викам - това е работа на продуцентите. Аз вярвам, че този сериал ще е повече от успешен, независимо от рейтинга, тези, които го харесат, няма да спрат да го гледат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт