Аз снощи така бях замряла пред екрана,че нямах нито желание,нито сили да вляза в темата при вас.До три часа след полунощ се наслаждавах на серията.
Дъга

С удоволствие и благодарност към Гавина и Бонита_М - за преводите!

Благодаря на всички ви, за светкавичните снимки от сериала

Снощи момичетата от vk.com -10 минути след края качиха сериалът с отлично НD качество и веднага си копираха в личните видеозаписи,за да го запазят от изтриване.
Отличен старт на сериалът,според мен

Обаче ,ако и тук започнат да ни мъчат с рейтинги сериозно ще им се ядосам

Имам си и малко критични забележчици,ама те са в детайлите.Например този т.нар.бал ми се видя много рехав на фона на огромната бална зала.
Къванч и Фарах бяха чудесни,превъзходни,очарователни,реални,истински....
Още ме владее споменът от очите им - пронизващия мъжки взор и учудените,уплашени и очакващи очи на младото момиче.Знаех си,че Фарах-Зейнеп ще се справи - сигурна бях,защото във "Времето лети" се представи повече от добре,както и в игралните си филми.
Биркан /Петро/ съм го гледала в Малки тайни- той наистина ще бъде на ниво.Неговият герой няма да прости никога на Сеит,затова че го принуди да прекрати военната си кариера.И отмъщението му ще бъде жестоко към цялата Еминова фамилия.
Актьорът - Бащата на Сеит- не ми хареса - много познато изпълнение.Гледах го във Фатмето,сега го гледам в Сезоните на любовта - едно и също - като под калъп извадено.
Седа Гювен ми е отдавнашна любимка - много беше красива и с шапка и без.
Дружки , май ще трябва да си направим сериозен преговор на книгата