6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 764
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Марини, имате си прекрасен комар Simple Smile Супер тържество!
За утре не мисля да се носят цветя, защото не е на датата. По-скоро ще пуснем на г-жите картичка по мейла на 8ми Simple Smile В градината винаги носехме, както и бонбони. Кутии оставяхме на сестрата, която ни посрещаше всяка сутрин на входа, в деловодството при касиерката, при директорката.
Отписахме се от ДГ неочаквано заради приема в училище и реално нямахме изпращане. В края на май детето отиде с големи букети и отново бонбони, включително за жените от кухнята. Заслужаваха всички. Алекс казва, че иска на градина, за да хапнела от вкусните манджи Simple Smile Това не знам дали е комплимент за тях или резил за мене  hahaha
Иначе да, представяла съм си, че ще подарим спа уикенд, сервиз или нещо подобно. Одобрявам изцяло. Никога не съм делила лелята от учителките. Тя се грижеше също толкова, даже повече. Така че винаги сме носили същото и за нея.
Общ подарък май само веднъж сме купували, даже не съм напълно сигурна. Огромен проблем беше да се съберат родителите, пък парите...
Жасмин, показала си едно от любимите ни магазинчета на Кракра Simple Smile
И още една идея, която би могла да е полезна дори по друг повод - https://www.facebook.com/pages/Help-Alex/116130961801927
Момчето е адаш на моята дъщеря. Страда от мускулна дистрофия и за да събере пари за лечението си, рисува и продава картини. Уникални са! Биха били чудесен подарък. За него имаше тема и тук преди време.
За тези, на които предстои изпращане, да пошушна, че може да се направи албум на децата - със снимка на всяко дете по отделно с името под нея. На госпожите също. И една голяма обща на цялата група. Мечтаех за такъв през всичките години, защото го видях много отдавна при приятелка. И накрая при нас нямаше как да стане. Разпръснаха се децата още след 3та група - най-обичаните, при това Sad
Тази вечер Алекс имаше концерт заедно с останалите деца на преподавателката в училището, вкл. от 12 клас. Бяха страхотни.
Не съм разказвала за РД. Уникален беше  Heart Eyes Всички бяха пощурели. Децата не искаха да пуснат питона да си ходи  Joy Радваха се много. Мен ме заболя устата от смях. След няколко дни ще опиша малко по-подробно. Може и малко снимки да покажа Simple Smile Мястото наистина си заслужава.
Сънчо, жалко, че сте пропуснали вашия! Случва се. Много здраве пожелавам на дъщеря ти.
И за капак да покажа новата раничка, с уговорката, че не мога да преценя коя е по-удобна от двете. Тази е по-лека, макар и в крайна сметка незначително поради факта, че тежестта идва от пълнежа основно. За мен е по-удобна, защото си я мятам на гръб, без да променям презрамките, както беше с твърдата. Алекс не може да прецени. Казва, че на гръб и двете са еднакви. Откъм оставяне на замята и стойка старата печели по точки. Извод - май аз се поглезих  Embarassed Ето:

Пак изписах "чаршаф". Моля за извинение  Hug

# 121
И още една идея, която би могла да е полезна дори по друг повод - https://www.facebook.com/pages/Help-Alex/116130961801927

Браво на това дете, страхотни неща е сътворило!
Веднага бих си купила тези:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=600602776688074&set= … ype=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=520519418029744&set= … ype=3&theater

Някъде по отчетните ми теми четох, че някои майки взимали ваучери от http://www.chequedejeuner.bg/ , но аз нямам представа какво точно представлява това.

Това е хубав подарък, ще го имам предвид. http://www.chequedejeuner.bg/cadhoc/Чек%20Cadhoc
Спестява доста обикаляне и чудене.

Моите деца тръгнаха с цветя тази сутрин, за класните им взех букети от фрезии, нарциси и лалета, много свежи и пролетни, а за другите учителки по 1 зюмбюл, или орхидея.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:20 от Анонимен

# 122
И  аз говоря за завършване. Спа уикенда го споменах, понеже се питаше за варианти.  Това е бил подарък  на госпожа в училище.
О, забравих  и ние имаме албум.

lulumba точно, при нас едната госпожа каза ,че не обичала картини и разни прахосъбирачки.

Ако ви дам линк към фейса, дали ще можете да видите едно клипче? Даже две, на тях Никол пее.

Жасмин
ако аз трябва да избирам бих избрала нематериален подарък. От всичките до сега подаръци на милото ,най- ярък спомен е оставил един. Билет за концерта на Лорд од дъ денс/ не ми се пише на латиница/ Никога няма да го забравя.

# 123
Преди 6 години, когато дъщеря ми завършваше детска градина, нямаше ваучери, иначе бих взела. Албуми с децата и госпожите направиха от детската, после и в училище след 4 клас, като книги са, много хубави.
Линк към фейсбук - само ако е публично достъпен, ако си сложила огрничение да го виждат само познати, няма да се вижда.

# 124
Я да видим сега какво съм направила. Хич ме няма с тоя фейс.
Ето един клип от мин. година:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201399021912895&set=v … ype=2&theater

Ето и от 1 март:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201549827042929&set=v … ype=2&theater

Направих ги публични, дано да е станало неща.

# 125
  • София (Възраждане)
Вела, много е сладка Никол, че и пее любимата песен /за будителите/ на моята дъщеря, на първото клипче. Пее чудесно!
Вторият линк е недостъпен.

# 126
Я, пробвай пак, втория линк.
Mooimeiske мерси, Това и беше първия конкурс и си спечели сребърен медал.

# 127
  • София (Възраждане)
Работи! Леле, много трудна песен, браво на певицата!

Благодаря за линка към подаръчния ваучер, ако изобщо се събере сума, ще се насоча към този вариант, щом дава такава свобода, предлагат се разнообразни по вид продукти, супер. Не бих искала да подарим вещ която не се харесва и не се ползва, а и вариант със самоДОфинансиране не ми харесва. Идеята за екскурзия в чужбина е супер, но ако нашият ваучер е за 100 лв., едва ли госпожата може да си позволи да извади още 10 пъти по толкова, че и за предружител. Виж, ако сумата беше поте 100 х 5, бих се огледала за някаква уикенд оферта.
Много благодаря за всички идеи, помогнахте ми!  bouquet

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 09:15 от Mooimeiske

# 128
Браво на Никол, прекрасно пее!  Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 15:58 от Анонимен

# 129
  • София (Възраждане)
Симантро, пускай инфо за ЧРД-то и снимки, ако може  bouquet
Много е хубава раничката, със здраве да я носи Алекс.

Всички дечица са прекрасни - комарчета, певци...радост за очите е, благодаря за снимките. Аз не обичам да снимам и не качвам снимки от години, небрежна съм в това отношение Embarassed

# 130
Жасмин Много хубав концерт е било. И аз мислех в НУКК да кандидатства Никол , но се отказах.

Комарчето е много сладко. Дано да има повече такива родители които да имат желание и правят костюми за децата си.Това е много важно за децата.

# 131
Благодаря за хубавите думи, момичета! Мисля, че повечето родители биха направили всичко по силите си, за да доставят радост на децата си! Тук тези празници са почти смисъл на живота им - щом приключи подготовката за единия, започват веднага репетиции за следващия...И на самото тържество няма грешки, разминавания и т.н. след около 2 месеца репетиции...Wink Очаквам, че от другата седмица вече ще започнат да подготвят прощалното, което ще е през май! Но пък мисля, че и в БГ има градини, където правят хубави тържества с костюми и сценки, защото преди да заминем Саши беше една година в държавна градина и всъщност тогава ми беше и първото тържество за 8.3. - той беше мравка... Laughing
vela, браво на талантливата Никол! Имате повод за гордост!
Жасмин, големи скици са вашите малчугани и ми изглеждат много близки и обичащи се двамката! Каката също пее доста вярно!
Симантро, много хубаво, че така се е харесал този вид празник - може да взаимствам за догодина...Няма да е шоу с косатки, но все пак ще е по-различно изживяване... Grinning
Тук правят организирано албум за завършването на градина и пращат децата да се снимат с официални одежди на точно определено място. Сигурна съм, че на децата ми много ще им липсва градината, защото въпреки езиковата бариера (особено за малката), ходят с такова желание, че като са почивни дни, Теа реве, че не е на градина...

# 132
Жасмин Много хубав концерт е било.

О, концертите на НУКК винаги са били грандиозни - в Зала 1 на НДК, децата се готвят цяла година за тях и правят уникални спектакли! Ако ви изпадне билет, отидете, няма да съжалявате!

marini, обичат се само понякога  Laughing  Когато стане въпрос за подялбата на айпада, настават врясъци, ревове и сръдни. Вчера им купих някаква игра от апп-стор, щяха да се избият кой да играе пръв.  ooooh!

# 133
Ето още едно изпълнение на Никол на народна песен. Оператора/ таткото/ е отрязал първия куплет малко. Но пак се чува как пее.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201583429642973&set=v … ype=2&theater

Трябва да поработим върху сценичното поведение. Laughing Но това изпълнение беше през юли, жега , и тя се свари с тази носия.Но ,както казва Ана-Мария/ музик. и ръководителка/ ,Никол е професионалист и  трябва да се справя с всякакви ситуации.

# 134
vela, браво на Никол, пожелавам й много успехи занапред!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт