Продължава биатлонът, още има от сезона

• 52 419
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лудост, Минке...
Дося прах, мих и шетах, та да ми остане за утре да врътна един бръз обяд  Laughing
Всичко съм планирала + пазар до 11:30, после ме няма за никого  Mr. Green

Ей това е сериозен човек.

Аз само изпрах и измих чиниите. Утре сутрин едни бързи лозови сарми ще врътна и после ме няма. То всъщност не е проблем де, мъжът е на Бургас, само чадото е тук, ама то е кротко и спокойно.

# 91
Расторгуевс във все по-добра бегова форма. По-бърз и от Фуркад и от Оле...
Да живее фармацията ooooh!

# 92
  • София
Абсолютно, Графиньо.

Аз не смея да дишам. Оле е трети след трета стрелба, не искам нищо да говоря, нито да се надявам.

ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Поклон, Кралююююю!!! Обичам този човек!!!

Браво и на Краси Анев. 17-то място и то с много добро ски бягане.

Емил Хегле показа малко събуждане, 14 места спечели.

А как  исках пистата да е малко по-дълга, мъничко и Бьорн Фери щеше да изяде смотания руснак  Twisted Evil

Тичам да сготвя спанака, че имам само час до женското преследване

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 12:51 от nana77

# 93
Много съм доволна. Е, Шипулин не ми е от любимците, но по-добре той, отколкото един друг Mr. Green
Браво на Оле, брво и на Краси.
Интересно ми е дали Winnerhofer, както я нарекоха руснаците и Виролайнен дали ще останат в първите десет.

# 94
  • Пловдив
Я ако може бърз разбор, че за беда имах ангажименти и току що влизам Sad

# 95
Я ако може бърз разбор, че за беда имах ангажименти и току що влизам Sad

Победа за Шипулин, втори е Фери, трети - Краля. Анев 17-ти.

# 96
  • София
Гадното Фуркадче се прецака и завърши 7-ми.

Много ме е яд, че Тед Лигъти спечели гигантския слалом. Много исках да падне някъде по трасето или да завърши зад Бени Райх.

Опс, сготвих, обядвах и съм пред екрана.

Такааааа, сега може ли Макарайнен и останалите две да се прецакат на стрелбата от прав и Тора да вземе да ги изпързаля или много си мечтая  Mr. Green

Ооооооо, на прав път съм. Сега да пожелаем на Кайсето да се гътне тотално на последната стрелба и Тора да я изядееееее  newsm48

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:45 от nana77

# 97
Ами браво на Макарайнен!
Браво и на Тора!
И за третото място на Вийрер се радвам много.

# 98
  • София
Интереснооооооо, 14 секунди. Не е невъзможно, но не и в този старт. Финландката е в безумно добра бегова форма.

Браво на Тора. Добро състезание днес. Една грешчица я лиши днес от победата. И наистина браво на Доротея Вийрер. Страхотно трето място за италианката и ужасно много ми е кеф за Дашището.  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:58 от nana77

# 99
И Инерхофер и Виролайнен останаха в десятката, не вярвах Crazy Скардино обаче е 23-та tooth

# 100
  • София
Мда и аз не вярвах, но браво на тях, особено на Инерхофер.

Гледам сега пресконференцията на мъжете след преследването. Тез руснаци тъпо и упорито продължават да говорят само на руски. Ей голямо самочувствие, голямо нещо.

Междудругото Б-пробите на Старих и Юриева са положителни, така че две рускини по-малко. Юриева със сигурност ще изгърми до живот.

# 101
Резултати -трета обиколка Shocked

# 102
  • София
Графиньо, не се учудвай. Краси и вчера показа, че е в страхотна бегова форма. А и днес - 4 грешки и въпреки това е 17-ти.

По-радостното е, че той е под номер 29 в утрешния масов старт  newsm44

# 103
  • bad@ss
Ехааа  Heart Eyes Днес все любимци на подиумите.
Оле, Тора, Лигети, Шифрин, юху, юхууу  Heart Eyes
Тва щот гледах облечена с фланелката  Flutter

# 104
  • София
Добър ден, никакви ви няма.

Аз имам усещането за повторение на олимпийския масов старт, като гледам как вървят нещата. И само мога да се надявам, че победителят отново ще е Емил Хегле, а Фуркадището ще се продъни на този последна стрелба.

Е, продъни се Емил. Психолог му трябваааааааа.

Айде Фериииииииииии, давай гиганте, убий франсето гадно  Twisted Evil

ДААААААААААААААААААААААААААА!!! ФЕРИИИИИИИИИИИИ!!! СТРАХОТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННННННННННННН

За пореден път ще кажа - тази финална обиколка показа много ярко защо никога никога никога няма да кажа,че французинът е велик състезател. Ми не е. Отказва се. Винаги, когато трябва да се бори, да прояви воля, той просто показва що за лайно е. Еми факт, честито на Фери. Напълни ми душата тоз швед.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 12:52 от nana77

Общи условия

Активация на акаунт