Фенове на волейбола

• 912
  • 31
  •   1
Отговори
Странно защо темата за волейбола не се поддържа. А има защо. Невероятното представяне на новата вълна играчи заслужава да бъде отбелязано и в нашия форум. (Последната тема, която открих, е от 2012 година.)

И така, това е мястото на волейболните фенове, където могат да споделят радости, страсти и надежди.
Момчетата и момичетата го заслужават!

# 1
Много са добри волейболистите!
Както нашата художествена гимнастика.
Гордост за страната ни!

# 2
Пожелавам им успех в събота срещу Германия!

Много интересно решение на Бленджини – Величков да играе на поста либеро. Изключително рядко се среща толкова висок играч на тази позиция.

Всеки път, когато гледам Полша, си припомням защо вече около 15 години не ги понасям въпреки успехите им. За разлика от Италия и Словения, срещу които, независимо дали печелим, или губим, някак си не ме е толкова яд, когато се случи второтор защото са готиняги.

# 3
Много хубав мач направиха срещу Полша. Ако нашите победят Германия, най-вероятно отново ще се изправим срещу Полша и дано резултатът да е отново в наша полза.
Отдавна не бях гледала волейболен мач с такъв трепет. Чак ме дояда, че не съм на живо в залата.

# 4
Интересно, че когато търсих тема за волейбола – от любопитство само, да видя как мамите коментират последните мачове от Европейското, попаднах на последните постове по темата, писани през 2014 година. И там последно пак се коментираше мач срещу Полша и пак ставаше въпрос за ужасното държание на полските играчи. Явно такъв си им е стилът... грубиянски и неспортсменски.

# 5
Поляците винаги са били арогантни. Не само играчите, феновете им също. Такава грозна атака срещу Алекс, а не поглеждат в тяхното си канче.
Утре ще съм в залата. Във вторник за жалост не мога, защото в сряда сутрин съм на работа, а не живея в София. Но се надявам все пак да стигнем до четвъртфинал и там момчетата да дадат всичко от себе си. Сигурна съм, че публиката ще помага.

# 6
Фенове сме на волейбола цялото семейство.
Не само на националите, но и на вътрешното първенство. Много се радвам, че вече има такава тема.

# 7
Невероятен беше мачът с Полша! Благородно завиждам на всички, които са били в залата. Уникална атмосфера и уникален мач! А това момче Бърдаров ми напълни душата. Страхотен е!
Стискам палци за мача в събота!

# 8
  • София
Айдееее, наш-те! 🎉🎉😅

# 9
Включвам се, защото у дома волейболът е религия.
   Изключително емоционално гледаме мачовете, няма значение дали по тв или в залата.Следим и нашето първенство, гледаме и италианското

# 10
Вкъщи волейбол се гледа почти всеки ден. Освен италианското първенство, следим и Туркоан във френското първенство заради Вени Антов, миналия сезон не сме изпуснали мач на Локо Новосибирск в Русия. Когато успеем, гледаме и Богданка Люблин.
Пролетта бяхме в Чивитанова на последния полуфинален плейоф на Лубе срещу Верона. Следващия сезон се каним пак да ходим.

# 11
Ее, жестоко! И аз много искам да гледам такъв мач на живо.Дс, и ние следим другите българи в чужбина, ако успеем да намерим линк за мачовете.
    Прогноза за довечера?

# 12
  • София
Моята е 3:1 за нашите. Добре започнахме.

# 13
  • София
Жалко. Ремонтираха ни германците.
Твърде много физически и психологически сили загубихме в един на практика безсмислен мач срещу Полша. Мач в който самите поляци отбиваха номера, а ние се натегнахме все едно е финал.

# 14
Жалко. Ремонтираха ни германците.
Твърде много физически и психологически сили загубихме в един на практика безсмислен мач срещу Полша. Мач в който самите поляци отбиваха номера, а ние се натегнахме все едно е финал.

Топ коментар.
Ужасен завършек на мача. То поне германците да ни бяха били като хората, а не да загубим с неуспешни сервиси!

Общи условия

Активация на акаунт