В момента чета - 26

• 49 427
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Миж , аз прочетох половина книга днес и не виждам правописни грешки или несвързани и не добре написани изречения , поне засега , ама и да си призная с такова удоволствие чета в последно време , че не забелязвам нищо , по - точно нищо не ме дразни  Laughing

# 241
  • София
svet65, благодаря ти!

# 242
Contest, няма защо. Simple Smile Обожавам Фицджералд, Хемингуей, Стайнбек и Селинджър.

svet65 , напълно споделям мнението ти за "Бегача" Grinning
И аз я препрочитах преди 2-3 месеца.
Първият път наистина повече ми хареса.

Izma, обаче на мен "Спасителят в ръжта" повече ми хареса втория път. Ако може да сравняваме книгите де...
Значи може би от автора идва разликата. Не от ЕГН-то...  Laughing
И тук да ви покажа тази снимка, ако има мои "набори", да си спомним 80-те. Simple Smile

Скрит текст:

# 243
  • Germany
В момента чета "Дума Ки" на Кинг. Много ми е странна, да не използвам шизофренична... Минала съм повече от 30%, въобще не схващам засега за какво иде реч Thinking На ръба съм да се откажа, просто не обичам да изоставям книги. Заслужава ли си усилията?

# 244
В момента чета "Дума Ки" на Кинг. Много ми е странна, да не използвам шизофренична... Минала съм повече от 30%, въобще не схващам засега за какво иде реч Thinking На ръба съм да се откажа, просто не обичам да изоставям книги. Заслужава ли си усилията?

Laughing

Да пиша ли, да не пиша ли?  Thinking
И аз я изоставих тъдява - петдесет процента май не стигнах..........  Mr. Green
Книга, в която абсолютно нищо да не се случи до половината не е "моята" книга  Simple Smile

# 245
Аз приключих третата част на книгатакоятоненазоваваме и понеже ден преди това свърших с "Бялата масайка" днес започнах продължението й - "Завръщане от Африка".

# 246
Аз свърших Зовът на кукувицата и не съм доволна. Очаквах много повече. А имаше едни дълги и предълги изречения с описания и излишни обяснения, че забравях какво съм прочела. Прочетох я малко насила.

Има ли и други като мен? Grinning

# 247
  • Ямбол
Чета този сборник на Алек Попов

# 248
Нара прочетох "Лукс" А. Годбърсън. Нищо особено, 3/5. Разтоварващо четиво, но прекалено предвидимо - това ми разваляше удоволствието от иначе увлекателната историйка. Продължавам с "Клюки", че ми стана интересно как ще се развият нещата.

# 249
Кости , така е , не твърдя че е книга с много мисли , философска , която те кара да мислиш , напротив , леки  и разтоварващи са книгите и четирите  Peace

# 250
Прочетох най-после Игрите на глада и така ми хареса, че чак се засрамих... Насилие, кървища, гадни телевизионерски номера - все неща, които са ми максимално противни, обаче книгата ми хареса... Защо се пишат такива книги, егати...  Crazy След това за почивка и прочистване няколко романтични леко скучни на Джоджо Мойс и някаква съвсем бозава любовна история с каубойци и каугърли  Crazy И най-после нещо истинско.... Чета Цифрова крепост на Дан Браун, харесва ми, залепнах за нея направо  Grinning
В момента чета "Дума Ки" на Кинг. Много ми е странна .........
kovatcheva щом досега не те е грабнала, не се мъчи ... аз някак си много я харесах Дума Ки, не можех да спра да я чета.

# 251
  • на североизток от Рая
 Аз прочетох  "Възгледите на един клоун"
Скрит текст:

Почти без прекъсване я четох, но не защото ми беше безкрайно интересна, а за да свърши.
 Не бих казала, че е скучна, съдържателна е книгата, но тонът е някак безнадежден.
 Горчивина, меланхолия + лек хумор са в основата й.  Представена е Германия в следвоенните години. Клоунът е самотен, безкрайно самотен дори, което се натрапва непрекъснато на читателя.
Скрит текст:
А нещастието му идва от това, че е изоставен от любимата жена, която го оставя не защото не го обича, а заради католицизма. Доста се споменава църквата. И както животът на клоуна е белязан с успех в професията, настъпва буквален срив след като любимата го напуска, семейството му го изоставя, той остава без пари, без работа, заобиколен от самота. До последно е  с любимата жена в мечтите си.
5/10

Ако прочета книгата още веднъж, ще я възприема по-добре, надявам се, но няма да го направя. Някоя от вас чела ли е книгата? Ще ми се да прочета  и друго мнение. А досега не съм срещала дори заглавието из нета. И с тази книга се запознах за първи път с Бьол.

Не започнах "13 -тата приказка" снощи, нещо ме разколебаваше, сега отново не искам да започна нея.
 Има моменти, в които не ми се посяга към точно определена книга.
 Май ще взема "Грандхотел България".

# 252
  • София
Записвам се при вас с "Любов по време на холера", вчера я започнах, още не ме е грабнала - дано!

# 253
Голям маратон направих по четене днес , прочетох "Ненаписан роман" - Чарлс Мартин , много ми хареса , особено накрая последните 60-70 страници ми се свиваше отвътре докато четях . 5/6

Започвам

# 254
Джоджо Мойс -"Момичето, което бях" е книга,за която казваш:
"Не мога да я опиша.Просто трябва да я прочетеш!"

За книгата :
http://fireinf.blogspot.com/2014/03/jojo-moyes-girl-you-left-behind.html

Общи условия

Активация на акаунт