В момента чета - 26

• 49 442
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
polq97, знаеш ли, че това се казва флууд?
И защо реши, че някой тук ще ти помогне?

# 226
Зовът на кукувицата, нещо бавно ми върви...

# 227
Започвам това:

# 228
Сега започвам "Часовете"-Майкъл Кънингам

# 229
Аз си прочетох "Елегантността на таралежа" - Мюриел Барбери и много ми хареса , отначало ми  беше трудна за четене , имаше изкази  , които не разбирах , но тази тънка ирония  ,  това леко и приятно чувство за хумор ме грабнаха . Искрена , проницателна книга , която  след време ще прочета отново, за да вникна повече в нещата , които не разбрах напълно  . 5/6

Започвам

# 230
Аз си прочетох "Елегантността на таралежа" - Мюриел Барбери и много ми хареса , отначало ми  беше трудна за четене , имаше изкази  , които не разбирах , но тази тънка ирония  ,  това леко и приятно чувство за хумор ме грабнаха . Искрена , проницателна книга , която  след време ще прочета отново, за да вникна повече в нещата , които не разбрах напълно  . 5/6
...

И аз така я почуствах, Нара и мисля по нататък пак да я прочета Crazy
И на мен много ми хареса!

# 231
В момента чета новата книга на Марина Фиорато "Венецианският договор". Интересна е, харесва ми. Чела съм и други книги от същата авторка.   Simple Smile

# 232
"Мълчанието на агнетата"  Peace

# 233
Прочетох "Аленото цвете и бялото" на Мишел Фейбър.
Сега, как точно да обясня. Книгата е хубава, спор няма, но на мен ми вървеше бавно.
Честно казано, може би очаквах повече от Фейбър, защото неговата книга "Под кожата" страшно ме впечатли. Всъщност двете книги са корено различни, едната фантастика, другата  роман от типа на романите на  Чарлз Дикенс за Лондон през 19-ти век.
Като цяло препоръчвам.

От вчера чета "Размишления в катраненото буре".

# 234
Аз напредвам с:

Много ми харесва как пише тази жена и начинът, по който изгражда характерите и интригата.
И "Мрак" много ми беше харесала, и тази се очертава да ми хареса не по-малко.
Препоръчвам ги и двете на любителките на трилъри  Peace
И още едно издателство в черния списък по отношение на коректорска намеса - "Ера"  Twisted Evil
Не дразнят толкова грешките в кннигата, нито изобилстват, но ги ИМА! На места забелязах и съвършенно неадекватен превод от гледна точка на смисъл.
Виждам, че и Нара чете в момента книга на изд. Ера  Hug  Сподели после и твоите впечатления по отношение на редакцията  Simple Smile

# 235
От вчера чета Зимна приказка в Ню Йорк Simple Smile
Още преди да я купя имах големи очаквания за книгата , може би заради трейлъра на филма, очаквах нещо завладяващо и магично.
За сега съм прочела едва около 150 страници и до тук ми харесва.Може би действието се развива една идея по-бавно отколкото ми се иска, но ми е приятно да я чета и като се има предвид обема и, май ще си я чета доста време.

# 236
  • на североизток от Рая
 Тези дни се чудех кое момиче първо ще прочете "Зимна приказка в Ню Йорк". Аз засега само й се радвам. Дано да е пълна с изненади, че понякога дебелите книги не са интересни от-до. То трябва авторът да е страхотен разказвач, че да задържи интереса на читателя толкова дълго време. 800 страници не са шега работа.

Преди час започнах "Възгледите на един клоун" на Бьол. Прочетох стотина страници вече, но не съм много възхитена. А и нищо от този автор не съм чела, представа си нямах как пише. Ако чета сериозно, до късно вечерта ще я прочета и ще споделя повече.

# 237
  • София
Здравейте, нова съм в темата. Дали някой би могъл да ми помогне? Търся един разказ от Скот Фицджералд, но не зная как се казва. Ставаше въпрос за едно семейство... мъжът се разболява тежко... имат семеен приятел, който ги посещава... Наковават курабии по стените на стаята?! Благодаря!

# 238
Здравейте, нова съм в темата. Дали някой би могъл да ми помогне? Търся един разказ от Скот Фицджералд, но не зная как се казва. Ставаше въпрос за едно семейство... мъжът се разболява тежко... имат семеен приятел, който ги посещава... Наковават курабии по стените на стаята?! Благодаря!

"Трохите на щастието"  Simple Smile

Аз прочетох "Самотният бегач на дълго разстояние" .

# 239
svet65 , напълно споделям мнението ти за "Бегача" Grinning
И аз я препрочитах преди 2-3 месеца.
Първият път наистина повече ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт