В момента чета - 26

• 49 383
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Как се казваше продължението на "Денят на трифидите" и намира ли се в ел. вариант?

# 406
# 407
  • София
Ето го, Киф - http://chitanka.info/book/1599-noshtta-na-trifidite.
Писали сме едновременно със Син Simple Smile.

Аз пък зачетох новокачен в читанката роман на Джефри Дивър http://chitanka.info/book/5837-i-njakolko-cherveni-rozi.

# 408
Започнах
Днес успях да почета повечко. В началото върви мудно, странно, хаотично. Но след 60-ина странички изведнъж те грабва  Hug

Доста книги започвах и зарязвах напоследък и доста се срамувам... Но пък и да се измъчвам със скучни или зле написани книги .....

Продължавам "глътка по глътка" с Хенриета Лакс. Измъчвам се медицинските описания, термини - за това я влача. Иначе описва интересни медицински факти.  Peace

# 409
Сърдечно благодаря   bouquet

# 410
  • на североизток от Рая
Как се казваше продължението на "Денят на трифидите" и намира ли се в ел. вариант?

Киф
, "Денят на трифидите" хареса ли ти? Аз много я  харесах, но не намерих продължението в библиотеката.

Как е дъщеричката, Киф?  Hug
Скрит текст:
моят син се разболява. Утре ще го водим на лекар.

Аз чета

Интересна ми е. Но не ме интересува всичко, а неща от живота му, какъв човек е бил, наистина ли  е толкова зъл, колкото ни се представя. Имам вече някакво изградено свое мнение. Доста подробности са представени, роднини, лели, дядовци, кой къде живял, как, какви снимки имало наредени и на кого. Това са си клюки, не ме интересуват в детайли тези неща.
 А Ева е представена като глуповата, наивна девойка. Е, тя малка е била, когато го е срещнала, но пък да си глуповат на 19...

# 411
Тъкмо пишех съобщение на Киф да я питам как е малката...По едно и също време с Нели Simple Smile

Нелчо, да се оправя бързо малкият Praynig че много гадни тез болести ooooh! Какво е грип ли? Кашля ли или някакъв вирус с температура? Милото Тони, бързо да оздравява, мъчи го с някаква бабина медицина...

# 412

Киф
, "Денят на трифидите" хареса ли ти? Аз много я  харесах, но не намерих продължението в библиотеката.

Как е дъщеричката, Киф?  Hug
Скрит текст:
моят син се разболява. Утре ще го водим на лекар.

За дъщеричката - отговорих в другата тема  Hug

"Денят на трифидите"  ми хареса, да, прочетох я бързичко. Сега качих  продължението на четеца и го започвам и него, тъкмо съм набрала скорост по темата  Laughing

# 413
"Абаносовата кула" на Джон Фаулз - едноименната новела не ме впечатли, почти нищо не разбрах, което ме раздразни и отегчи. Чудя се дали да се мъча да чета и другите - попрелистих назад, няма твърде много разсъждения, може и да пробвам. 
Не знам какво ми се чете... През последните два дни, след като завърших "Гробницата" на Кейт Мос, умишлено седях далеч от всякакви книги. Може би "Абаносовата кула" не беше особено добър избор (странно, в "Абаносовата кула" се споменава селището Рен във Франция, може би е същият Рен от "Гробницата".... Съвсем случайно за мен съвпадение, нямах никаква идея за какво се разказва в нито една от двете книги Simple Smile).

# 414
Като си говорим за случайности ... Започнах да чета "Шоколад" точно в дните, описани там. Без изобщо да подозирам за това.

И за да не е спам, днес получих подаръка си от мартенската игра "Крадецът на книги" и я зачетох. В момента чета и "Блясък" на А. Годбърсън и сега се чудя коя да продължа, че не обичам да чета няколко книги наведнъж.
"Крадецът на книги" просто я разгърнах да я разгледам и сега съм забила нос в нея. От друга страна "Блясък" е последната от поредицата и ми се ще да я изчета, за да приключа.  newsm78

# 415
  • срещу двата комина :)))
за да изтрия спомена от "1984" започнах поредицата за Джийв и Уустър  Joy , мисля, че няма нужда да казвам, че са прекрасни и много, много духовити и забавни  Peace

# 416

Започнах "Слепота" на Жоза Сарамаго и ей така за два дни я прочетох половината...
Толкова ми е интересна, че не мога да се позная! Wink

# 417
  • Ямбол

Започнах "Слепота" на Жоза Сарамаго и ей така за два дни я прочетох половината...
Толкова ми е интересна, че не мога да се позная! Wink
Страхотно попадение. Една добра антиутопия.

# 418
някой би ли споделил мнение за Гравьор на сънища, че нещо ме обземат смесени чувства....

# 419
  • Варна
"Абаносовата кула" на Джон Фаулз - едноименната новела не ме впечатли, почти нищо не разбрах, което ме раздразни и отегчи. Чудя се дали да се мъча да чета и другите - попрелистих назад, няма твърде много разсъждения, може и да пробвам. 
Не знам какво ми се чете... През последните два дни, след като завърших "Гробницата" на Кейт Мос, умишлено седях далеч от всякакви книги. Може би "Абаносовата кула" не беше особено добър избор (странно, в "Абаносовата кула" се споменава селището Рен във Франция, може би е същият Рен от "Гробницата".... Съвсем случайно за мен съвпадение, нямах никаква идея за какво се разказва в нито една от двете книги Simple Smile).

Любима книга! Така ме запали, че веднага си купих "Грешницата" и още исках. Като взех обаче "Мантиса" се препънах малко. И въпреки това си заслужават дори само заради чувството за хумор на писателя.

Продължавам с третата "Търговска къща" и само жадно гълтам. Много добър разказ и изненадващо ми действа особено вдъхновяващо. Като тънка нишка се прокрадва действителното присъствие на автора и идеята за реалността на героите. Харесва ми и припоръчвам силно.

Общи условия

Активация на акаунт