В момента чета - 26

• 49 198
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
Започнах тази:

Добре започва, малко е юношеска като че ли, но ми допада стила на автора.

# 541
Приключих "Джинджифиловата къща". Хареса ми като цяло, само едно нещо не разбрах:
Скрит текст:
Полицайката Петра подгони един доктор за изнасилване. В края на книгата се оказа, че ДНК-то от едня презереватив е негово, но от другия - не. Какво сега - изнасилена е от двама човека ли? И защо така недообяснено оставиха положението  Crossing Arms.

Вени, да , точно така, леко отворен финал, или ще има развитие в следваща история, или читателят сам да си поблъска главата  Laughing. Аз веднага реших,
Скрит текст:
че колегата на Петра, онзи, с който пиеше в бара ми е съмнителен и действа в комбина с доктора  Crazy

Сливке, ще споделя за Пазителката, нека да напредна малко в четенето  Hug

# 542
Изма ,
Скрит текст:
Аз също съм голям човек , не съм на 15 години да се залъгвам , че света е розов и никъде не се случват и много по - лоши неща. Но просто аз не виждам или по - точно в моите очи това не  е правилно възпитание на дете. Вярно е че, повече се вживявам , но явно темата, която е свързана с деца , ме прави такава , незнам ......Радвам се , че обсъждаме книгата , обичам да виждам понякога как изглеждат нещата и през други очи , не само моите , така че се радвам че коментираме  Peace

bmb , аз гледам все да сменям жанровете , за да не се пресищам само едно и също да чета.  Peace

Като си прочета книгата ще продължа със книга на Камила Легберг , която се надявам днес да взема от пощата , изпратена ми от Миж  Heart Eyes

# 543
Вени, Киф, аз доколкото знам Джинджифиловата къща е първата от някаква поредица за този екип, така че може да има продължение на историята на Петра  Peace

# 544
Всички електронни книги на Ciela в момента са по 1,99 лв. - www.ciela.com/ciela_ebooks/promotions/!

# 545
Чета много ми допада, от доста време се каня да чета нещо нейно и съм доволна, надявам се и другите й книги да ми харесат.

# 546
  • Ямбол
Сиси, в Сиела ли работиш?

# 547
  • на североизток от Рая
 От вчера чета

Чета с наслада, смея се, възхищавам се на тънкото чувство за хумор на Боян Биолчев. Не съм чела нищо от него, но ме спечели. Толкова го уважавах досега като ерудиран и високоинтелигентен мъж, сега ми се иска и да го познавам. Впечатли ме стилът му.
 Ако някой знае нещо повече за него и сподели тук, с интерес ще прочета.

Лу, благодаря, че сподели за тази книга. Твоето мнение ме провокира да я потърся и да я прочета. Hug

# 548
Започнах тази

http://chitanka.info/book/5837-i-njakolko-cherveni-rozi

Още съм в началото и не ме е грабнала /засега/.  Simple Smile

# 549
neli mar4, много ме заинтригува с началото на поста си и прегледах инфото за книгата, но само като видях чия е и вече не ми беше чудно защо си толкова впечатлена- тоя човек е уникален като автор и лектор, аз лично много го тача.

# 550
Напоследък прочетох няколко силни книги- "Момичето, което бях", "Живот назаем", после попаднах на една слаба и леко безизвестна "В градината на Миранда", не точно чиклит, но нещо такова Simple Smile не успях да го оценя... Сега започнах:

# 551
Сиси, в Сиела ли работиш?
Не. Simple Smile Сега видях, че и в другата тема си писала, просто исках да съм полезна, ако някой има интерес. Така съм свикнала от темите за детски книги да си споделяме информация за различни промоции.

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 18:41 от Сиси ♥♥

# 552
Започвам   Много ти благодаря , Миж , голямо си ми слънчице  Hug  Heart Eyes

# 553
Дано да е интересна и дано да ти хареса, Нара  Hug

Последните дни нямах много време за четене, но от днес се завръщам към обичайния си modus vivendi с:

Grinning

# 554

Общи условия

Активация на акаунт