В момента чета - 26

• 49 172
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз съм чела само "Петата жена", Миж. Ако не ме лъже паметта, мисля че си купих книгата заради положителни отзиви за автора от Лиляна. Дано се появи насам и сподели, стига да не съм аз в грешка.

# 586
И аз съм чела само "Петата жена", Миж. Ако не ме лъже паметта, мисля че си купих книгата заради положителни отзиви за автора от Лиляна. Дано се появи насам и сподели, стига да не съм аз в грешка.

Видях, че си й дала 5 звезди в ГР, Венка, и вече бях сигурна, че ще ми хареса и на мен!  Grinning
Интересно ми е другите две как са? Втората е с изчерпан тираж...

# 587
  • Варна
Довърших " Под сянката на свещеното дърво".. Много тежка. Много увлекателна, стила на писане ми хареса много. Невероятна. Много ми въздейства.
Много тежки книги напоследък,та мисля малко да се поразсея с нещо лекичко,и започвам "Виртуален роман".  Hug Hug

# 588
  • София
Елинка, като ти прочетох мнението, струва ми се, че има голяма вероятност да не одобриш и "Брулени хълмове"..., щом не харесваш Джейн Остин... И за мен са в една и съща група със сестрите Бронте. Само че аз обожавам тази група. Харесвам епохата, интересна ми е, обожавам напълно женското писане - за душата е... Имам моменти, в които точно такова нещо ми се чете... "Джейн Еър" например я прочетох за първи път, когато бях на 12... Буквално се сливах с малката Джейн и се възхищавах на това колко добре познава авторката детската психика... След това я четох още веднъж в гимназията и тогава се идентифицирах с порастналата девойка Джейн... Копнежът за любов през възприятията на жената - това са за мен този тип книги...

По темата - на финала съм на "Лунен дворец" на Пол Остър - пълна психария... според мен... и откровено мъжки стил на писане... Много по-далечно ми е и май ще грабвам някоя Бронте да си оправям вкуса!  Heart Eyes

# 589
Аз от много време съм й хвърлила око на "Човекът от Пекин" , много ми харесва корицата й и като прочетох резюмето още повече я пожелах , но така и не съм я купила , сега съм на вълна Камила Легберг , но може тези дни да купя и "Човекът от Пекин" , пустото  сърце ме зове към книжарницата  ooooh!

# 590
  • На точното място
Снощи дочетох" Момичето, което бях" / Hug Синя слива/. Това е чувството, което остави книгата в мен  https://www.goodreads.com/review/show/885741934 . А сега мисля , че ще ми трябва поне 1-2 дена , преди да се впусна в нова емоция.

# 591
Забравих, че чета и още една на Киндъла, но тя си е тип "лесносмилаема", подходяща за убиване на време  Wink

# 592
Здравейте, момичета!

Съвсем наскоро открих Mailbooks и си набелязах толкова много книги, от момичетата, които пишат в темите свързани с него, че не знам кога ще прочета всичко. Днес открих и вас и само от последните 2 страници харесах още 3  Embarassed

Сутринта в автобуса приключих трилогията Witches of East End (загледах едноименния сериал и прочетох на две на три и книгите) и започвам The girl you left behind на Jojo Moyes. Имам и останалите й неща, но засега съм чела само Me before you, хареса ми, но някак не на 100%.

Слънчев ден и приятно четене  Hug

# 593
  • София
...Освен това през Юни започва вторият сезон на сериала и мисля да го изпреваря...

Много добре ще направиш, защото сериалът е пълна боза и още от самото си начало не се "движи" по книгата  Tired .

Не съм се отчела тук с моя отзив за "Татко"  ooooh! !

От понеделник съм подхванала "Покани ме да вляза" на Линдквист, за "оправяне на вкуса" след горната ... хм... абе отврат!
За два дена съм "изгълтала" 300стр.  Flutter ! Дали не ми харесва, а  hahaha ?!

# 594
  • София
От понеделник съм подхванала "Покани ме да вляза" на Линдквист, за "оправяне на вкуса" след горната ... хм... абе отврат!
За два дена съм "изгълтала" 300стр.  Flutter ! Дали не ми харесва, а  hahaha ?!
Защо ли не съм изненадана, ммм  hahaha? На мен ми върнаха "Когато мъртвите се пробудят" и я пазя специално за теб!

# 595
  • София
Нали знаеш колко много те обичам  Two Hearts  kiss  Two Hearts ?!!!

# 596
Искам го и аз тоз Линдквист пък!!!  smile3506

# 597
  • София
Миж, "Покани ме да вляза" е на Вив.
На следващата среща май пак ще "въртим едни пари" книги  Mr. Green !

# 598
  • Ямбол
...
Започнах "Петата жена" /Хенинг Манкел/. Още съм в началото, но книгата се очертава да е доста интересна.
Много ми допада начинът на писане на автора  Peace
Някой мнение за "Човекът от Пекин" и "Защитна стена", пак от същия автор?  newsm78
...
Миж, и другите две са хубави. "Защитна стена" я четох първа и тя си остана най-впечатляваща за мен, но и "Човекът от Пекин" е не по-малко добра.

# 599
Благодаря, ще се търсят значи  Grinning

Hug

Общи условия

Активация на акаунт