В момента чета - 26

• 49 176
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Нара, скоро ще има и филм .. тази година ще е във Великобритания, през септември мисля - с Никол Кидман в главната роля  Laughing  Heart Eyes

# 571
  • Варна
Всъщност фабулата на "Винаги в същия ден" не е нова.
В оригинал е пиеса - "Same time, next year" и си спомням, че съм гледала филма по нея, сниман 1978 година - много приятен.

# 572
В момента на работа чета "Стъклени съдби" (второ допълнено издание) на Людмила Филипова. А вкъщи чета "Марина" на Сафон, но съм още съвсем съвсем в началото.

# 573
Под какъв ред се чете трилогията за Ханибал?

# 574
  • София
Под какъв ред се чете трилогията за Ханибал?
Ако става въпрос за Ханибал Лектър, имай предвид, че всъщност книгите са четири. Ето ги по ред на издаването:
Червения дракон, 1981
Мълчанието на агнетата, 1988
Ханибал Лектър, 1999
Ханибал Лектър: Зараждането на злото, 2005
Всъщност последната книга разказва за детството на Ханибал. Аз съм чела книгите в разбъркан порядък и това не ми е попречило.

# 575
# 576

Корицата е страхотна, а и самата книжка доста интересно започва Simple Smile

# 577
Антъни Капела-"Изкушение с дъх на лимони"
За книгата:
http://fireinf.blogspot.com/2014/03/anthony-capella-wedding-officer.html

# 578

Корицата е страхотна, а и самата книжка доста интересно започва Simple Smile

Преди да прочета какво си написала си помислих каква хубава корица и се замислих как съм склонна да си избирам книги по кориците.

# 579
Преди да прочета какво си написала си помислих каква хубава корица и се замислих как съм склонна да си избирам книги по кориците.

Да, и на мен така ми се случва да ме привлече някоя корица и после обикновено не се разочаровам от текста вътре Simple Smile

# 580
Момичета да ви попитам нещо нали може?
Привършвам "Под купола" и се чудя дали да си купя и да прочета и втората част  newsm78 Като че ли повечето коментари за нея не бяха много ласкави, но пък ми се ще да има някакъв край тази история, а като гледам първата част май няма да има окончателен такъв Rolling Eyes Та струва ли си втората част? Има ли смисъл от нея или да я отложа за времена, когато няма да имам какво да чета (което скоро няма да стане май Joy) Благодаря

# 581
Блу Дрийм, ще чакам отзива ти за "Ета, Ото, Ръсел и Джеймс". И аз много харесах корицата. Ти ще споделиш за съдържанието.

bmb, не съм чела нищо от сестрите Бронте. "Брулени хълмове" ми е първа среща с едната от тях. Ще споделя впечатление, когато я прочета. За сега ми изглежда не чак толкова префърцунена като изказ, но пък се задават някакви мрачни, призрачни истории, та не знам къде ще му излезе края.  Wink

# 582
  • София
Привършвам "Под купола" и се чудя дали да си купя и да прочета и втората част...
Има ли смисъл от нея...

Целият смисъл на книгата е във втората част.
Завършена е историята, ако това те притеснява. И всички въпроси, поставени в първата част, намират своя отговор. Лично на мен книгата много ми хареса.

# 583
tochica11, за "Под купола" не зная какво да те посъветвам... И на мен много трудно ми вървя първи том, а втори се отказах да го чета  Rolling Eyes Но после като говорихме със съфорумки се оказа, че след средата на втори том ставало интересното  Grinning

Започнах "Петата жена" /Хенинг Манкел/. Още съм в началото, но книгата се очертава да е доста интересна.
Много ми допада начинът на писане на автора  Peace
Някой мнение за "Човекът от Пекин" и "Защитна стена", пак от същия автор?  newsm78

П.П. Аз докато се натуткам, Кали е писала за "Под купола" Hug Heart Eyes

# 584
Благодаря момичета Hug Може би имах нужда от леко побутване. Мисля да си я взема и да получа чаканият край на историята. Освен това през Юни започва вторият сезон на сериала и мисля да го изпреваря  Simple Smile Хубав ден! Отивам на разходка и до книжарницата  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт