В момента чета - 26

• 50 672
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Срам, не срам... но съм подхванал пореден Р. Л. Стайн:

Скрит текст:

Mr. Green
Като детското филмче ли е? Има ли я някъде в ел. вариант?  Blush

Здравейте момичета! Да се запиша и аз в темата. Тъкмо привърших Окото господне на Джеймс Ролинс. Много си падам по книгите му. Нещо средно между Робърт Лъдлъм и Дан Браун. За следващата се колебая коя е. Напоследък не ми остава много време.
http://www.bard.bg/book/?id=1697
Амазония или поредицата за Сигма Форс   http://chitanka.info/serie/sigma-fors

# 76
  • София
Аз приключих с джинджифила  Mr. Green
Сега се чудя какво да почвам?  smile3506
Дали пост-апокалиптика /Пощальонът на Брин/, дали Кукувиците, дали нещо на Камилата /Лекберг/...  newsm78
Исторически нещо не ми се четат в момента.... Въпреки,че Венка ,твоите двечки така ми стоят още - непочнати...  Blush

# 77
  • София
Момичето, което обичаше Том Гордън.

Недей да имаш големи очаквания. Тази книга е от скучните на Кинг.

# 78
Аз продължавам с Библиотека на мъртвите. Започнах я заедно с две други заглавия и я изоставих, защото ми доскуча, но вече май започва да става интересно  Mr. Green.
И аз преди време взех да я чета, но нещо не ме грабна. Забързо прелистих към края и общо взето не останах особено изненадана от завършека.

# 79
  • София
Исторически нещо не ми се четат в момента.... Въпреки,че Венка ,твоите двечки така ми стоят още - непочнати...  Blush
Щом не ти се четат, не ги и подхващай. Аз много мразя да чета нещо, за което усещам, че не съм настроена. Или другият вариант - понеже е чужда, да бързам да я отметна. Аз не съм на зор, не ги бързам моите  Peace.

Ако си на скандинавска вълна, давай с Камилата, за Кукувицата не знам какво да ти кажа - хубава е, но Вакантен пост е пО така newsm78. Относно фантастиката и по-точно пост-апокалиптиката, по-скоро черпя идеи от теб  Mr. Green.

awerta, въх, недей така! 62% съм изгълтала и тъкмо почна да ми харесва  hahaha!

# 80
  • Пловдив
Момичето, което обичаше Том Гордън.

Недей да имаш големи очаквания. Тази книга е от скучните на Кинг.

Ужасно скучна книга, изобщо не е в стилът на Кинг, ако очакваш нещо зловещо и уау - не я започвай въобще.

# 81
Щом не ти се четат, не ги и подхващай. Аз много мразя да чета нещо, за което усещам, че не съм настроена.
Joy като шопа - кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине  Joy
Права си, Вени! И аз тъй правя.  Peace

Ако си на скандинавска вълна, давай с Камилата,
С кой? Коя е таз' Камила?

Относно фантастиката и по-точно пост-апокалиптиката, по-скоро черпя идеи от теб  Mr. Green.
Мижжжика, бъди така добра и дай идеи в другата тема.  Simple Smile
И аз чакам нова препоръка в нея.

# 82
  • София
Естел, ей тази е авторката - http://www.colibri.bg/avtori/341/kamila-lekberg.

# 83

Ето тази книга търся от известно време... Къде бих могла да я открия? (няма я налична)

Иначе в момента чета ''С каквото си успял, с него няма да преуспееш''.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 22:57 от Zorie

# 84
Аз започнах "Художникът", Уилям Уортън - първа среща с автора и много ми допада стила, изказа, всичко.. Ставам му почитател определено, както и подозирах и си бях избрала всъщност за първа "Пилето", но така се случи, че зачетох  "Художникът".. Но я чета в електронен вид и понеже дъщеря ми също чете от моя Киндъл и е захванала някаква поредица и не мога да се докопам до него, освен когато е на училище.. Та започнах и една книга на хартия, която имах отдавна - "Да спиш гола е зелено", Ванеса Фаркхарсън, но отлагах, тъй като се опасявах, че е прекалено орторексично настроена, но се изненадах приятно, нищо подобно! Peace

# 85
Ние имаме ли си тема за скандинавска литература? И на мен са ми интересни, а съм чела много малко от тях.

П.П. Вече си имаме http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767999.0

Изчетох с интерес анонсите на четирите книги. Чакаме ги в ел.вариант по-натам!  smile3508

Цитат
Сега, когато скандинавската криминална литература твърдо се установи на върха на жанра, става ясно, че Хенинг Манкел и Стиг Ларшон са две утвърдени, но не останали без конкуренция имена. Третото, вече известно в цял свят, е Камила Лекберг, нашумяла гръмко в родната си Швеция и преведена на повечето езици. Тя има в портфолиото си пет романа, първия от които държите в ръка, а феноменалният й успех в родината е повторен навсякъде с триумфалното оглавяване на листите на най-продаваните книги.
Не съм го и чувала този.
Стиг Ларшон  Heart Eyes  го знам.

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 01:37 от Естел Бързоход

# 86
  • Ямбол
Подхванах една антология "Японски разкази" - http://chitanka.info/book/5179-japonski-razkazi
Изключително интересни са ми, различни от всички други разкази, които съм чела /предпочитам разказът и новелата като литературен жанр/

# 87
Аз току що завърших "На западния фронт нищо ново" - Ремарк.

Много силна книга, четох я миналата година и след нея не съм поискала повече да чета нищо за войната, още ме държи, а някои описания са ми пред очите.

Докато я четях си мислех, че всеки един диктатор трябва задължително да я прочете.

# 88
  • Чукарландия
Продължавам със "Споделен живот"... Peace

# 89
Аз подхванах "Великият Гетсби". Четеше ми се нещо на хартия, пък тая отдавна ме чака в библиотеката.

Общи условия

Активация на акаунт