В момента чета - 26

• 50 672
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

# 61
  • Варна
Разписвам се с последната права на първата "Търговска къща" - пусто нямам време, но ще продължа с втората част без да се замислям - историята е интересна и шпионския момент ме дърпа напред.

# 62

Събота и неделя четох това. Много странна книга, не мога да я определя все още, но ми е интересна. Може би нещо като готически тийн роман. Но тепърва ще се заплита историята. 

Преди нея прочетох страшно бързо "Клуб на любителите на книги и пай от картофени обелки от остров Гърнзи", за която вече писах. Останах леко разочарована от края, просто ми се искаше други от героите да са двойка, ама какво да се прави. Краят определено ми се стори малко претрупан, но може би се дължи на факта, че книгата е дописана от племенницата на авторката.

# 63

Имам да наваксвам много с Маркес, не знам защо го пропусках досега Simple Smile

Снощи се запознах със Сафон:

Ще пробвам и още нещо от него, но още не знам дали го харесвам.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 13:53 от Не се сърди, човече

# 64
  • Сред мелниците
Да се запиша  със "Седмата Луна"- Мариус Габриел. Привършвам я, така че вече мога да се изкажа - стилът е добър, без да е нещо спиращо дъха. Интрига има. Екзотиката на местообитанията си заслужава.

# 65
  • на последния етаж
Направо ме е срам от себе си, но почти не ми остава време за четене през последните две седмици...  Embarassed
И мен, и мен... но с други неща съм се захванала и чета само на път за работа сутрин.  Embarassed
Дано всичките ми усилия се възнаградят накрая!  Praynig

# 66
Здравейте момичета! Да се запиша и аз в темата. Тъкмо привърших Окото господне на Джеймс Ролинс. Много си падам по книгите му. Нещо средно между Робърт Лъдлъм и Дан Браун. За следващата се колебая коя е. Напоследък не ми остава много време.
http://www.bard.bg/book/?id=1697

# 67
  • София
В момента чета "Отминали времена" на Кейт Мортън, обаче много ми напомня за "Тринайсетата приказка" на Даян Сетърфийлд. Сестри-близначки, разказвачката-необщителна жена, която се занимава с литература, абе непрекъснато имам чувството, че едната авторка е взаимствала от другата, много неприятно усещане.   Crazy
Първата книга на К. Мортън ("Забравената градина") я изгълтах на един дъх, а "Времената" хич не ми вървят.

# 68
Аз се записвам със Завой на пътя на Никълъс Спаркс - леко и неангажиращо четиво , но като я свърша определено ще си взема нещо малко по ..силно и  смислено, ако мога така да се изразя Grinning

# 69
  • USA, Steak State
Започвам Ще видя дали ще си взема и останалите от поредицата.

# 70
  • Den Haag
Аз се забавлявам с Пратчет:

Grinning

# 71
  • София
Ида и аз   bouquet

Още си чета 11/22/63.  book

# 72
  • на североизток от Рая
 Аз току що завърших "На западния фронт нищо ново" - Ремарк.

# 73
Момичето, което обичаше Том Гордън.

# 74
  • София
Аз продължавам с Библиотека на мъртвите. Започнах я заедно с две други заглавия и я изоставих, защото ми доскуча, но вече май започва да става интересно  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт