В момента чета - 26

• 49 537
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Прочетох "Принца на мъглата". Сега съм на някаква вълна(и аз не знам каква  Laughing ) и не зная с какво да продължа...
" Мълчанието на агнетата" или "Улица Консервна"
Скрит текст:
(милата книга зарязах почването й заради принца....)
  Hug Приятно четене на вас   bouquet

# 91
Току що погледнах, че "Мълчанието на агнетата" е втората книга. Първата е "червеният дракон". Някой, който ги е чел, може ли да ми каже дали е фатално да ги чета първо "Мълчанието", а след това "Червеният драконnewsm78 newsm78 newsm78

# 92
След известни размисли /и страсти  Mr. Green / започнах:

Естелче, нека напредна малко с нея и ще видя дали да я препоръчам в анти-утопичната тема  Hug

# 93
  • София
Току що погледнах, че "Мълчанието на агнетата" е втората книга. Първата е "червеният дракон". Някой, който ги е чел, може ли да ми каже дали е фатално да ги чета първо "Мълчанието", а след това "Червеният драконnewsm78 newsm78 newsm78

Кости, не е фатално, никак даже.
По мои спомени в България първо е издадена "Мълчанието на агнетата", а след това останалите книги, свързани с Ханибал Лектър.
Чети си спокойно, няма страшно. Е, освен, храната на Лектър де  Wink !

# 94
Изчетох Вакантен пост. Оценката ми е 4/5. Желателно е да се прочете.
За мен беше тъжна книга. Най-интересна ми беше Сухвиндер. Най се ядосах към края на книгата когато
Скрит текст:
всички видели Роби се обвиняваха защо не са реагирали. Като се случи нещо лошо тогава се сещат със самообвиненията. А къде бяха преди това? Зяпаха отстрани, защото е най-лесно.  Close
Яд ме е че никой не подкрепи Кристъл в борбата за брат й.
Книгата я четох като книга, а не като книга на авторката на Хари Потрес. Четох я непредубедено.
Малко ме объркваше кой кой е и многото герои.  Simple Smile

Сега не знам какво да почна. Май ще е някое трилърче което се чете бързо и не изисква много осмисляне.

# 95
  • София
Естел, ти чела ли си "Хари Потър" ?

# 96
Да и много ми харесва.  Flutter

# 97
Sparks чети каквото ти е на душата в момента и не се съобразявай с поредността, те и без това са публикувани разбъркано. Аз първо прочетох "Зараждане на злото" /миналата година/, сега чета "Мълчанието на агнетата", не знам коя да избера за следваща. Даже "Червения дракон" я бях изпуснала в списъка, и добре че ме подсети.  Wink

# 98
Сега не знам какво да почна. Май ще е някое трилърче което се чете бързо и не изисква много осмисляне.

Пробвай "Пощальонът" Flutter
Има го в ел.вариант в МБ  Peace

# 99
Естел Бързоход, за "Вакантен пост" - така е. Но на мен точно това ми хареса. Че не се е изкушила да захароса нещата, а ги е описала точно така, както биха се развили в реалния живот. Защото, каквото и да си говорим, в повечето случаи развръзката е подобна  Tired

# 100
Естел Бързоход, за "Вакантен пост" - така е. Но на мен точно това ми хареса. Че не се е изкушила да захароса нещата, а ги е описала точно така, както биха се развили в реалния живот. Защото, каквото и да си говорим, в повечето случаи развръзката е подобна  Tired
На мен пък този край ми се видя невероятно захаросан
Скрит текст:
- не смъртта на Роби, разбира се, а внезапната промяна, която настъпи у всички. Някак не виждам как така за една нощ хората се обръщат наопаки, дори и след трагедия като тази.
Simple Smile.
Ще започвам "Момичето на френския лейтенант" на Фаулз, надявам се да ми хареса след няколкото не дотам добри книги, които прочетох през последните дни Simple Smile.

# 101

По мои спомени в България първо е издадена "Мълчанието на агнетата", а след това останалите книги, свързани с Ханибал Лектър.
Чети си спокойно, няма страшно. Е, освен, храната на Лектър де  Wink !
Кали за мен ли мислиш Flutter
Объркала си ни със Спаркс Laughing Hug
Гледала съм филмите (с едно око), книгите мисля да си ги спестя.

# 102
_dexter_, че чакам отзива ти за "Момичето на френския лейтенант". Аз я четох миналата година, като цяло ми хареса, но началото ми беше малко мудно и претрупано. Но не чети предговора, че разказва цялата книга. Много се подразних аз лично.  Simple Smile Хареса ми, че историята имаше три финала, доста нестандартно.  Hug

# 103
  • София

Кали за мен ли мислиш Flutter

Явно да  Laughing !
Когато го писах, още не си бях изпила първото кафе, та обяснимо.

Спарки, не да се сърдиш, нали?
Голяма съм лейка понякога  Embarassed .

Прегръдки и за двете ви  Hug !

# 104
Кали  Hug Няма нищо. На всеки може да се случи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт