В момента чета - 26

• 49 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Записвам се и аз в новата темичка!  Hug

Прочетох "Джентълмени и играчи" на Джоан Харис и ми хареса! 4/5. По-подробното ми мнение: https://www.goodreads.com/review/show/846360578?book_show_action=false

Мисля да продължавам с "Физика на тъгата" на Георги Господинов, от която съм прочела 100-ина страници.

# 106
  • Пловдив
Тази вечер започвам тази, дано да ми спори, че ще я чета на компа.

# 107
.♥.Петя.♥. пратих ти покана в гудридса Hug

# 108
Момичета, преди бяхте говорили за една поредица от 5 книги, пак някаква семейна сага, но не мога да се сетя нито името на автора, нито име на някоя от книгите. Може ли да ми помогнете да се сетя ??

# 109
_dexter_, че чакам отзива ти за "Момичето на френския лейтенант". Аз я четох миналата година, като цяло ми хареса, но началото ми беше малко мудно и претрупано. Но не чети предговора, че разказва цялата книга. Много се подразних аз лично.  Simple Smile Хареса ми, че историята имаше три финала, доста нестандартно.  Hug
Прочетох около 100-тина страници и за сега доста ми харесва. Четеше ми се нещо в стил Джейн Остин, нещо от онова време. Е, не е Джейн Остин, даже никак, но поне времето е същото Simple Smile.

# 110
Сега дочетох "Родена съм в харем" на Чога РЕгина Егбеме от поредицата "Преживяно", не е лоша, въпреки че на моменти ми беше тягостна.

bmb - да не са "Хрониките на Клифтън" - сега излиза 4-та част.
Сега не знам какво да започна, чудя се за "Вакантен пост".  newsm78

# 111
  • София, България
Аз зачезнах, но голяма работа ме е налегнала.
Прочетох "Цар Плъх", очаквано много ми хареса, но не знам защо постоянно го сравнявах с "Параграф 22" и "Полет над кукувиче гнездо" и някак ако те са 6 от 5, "Цар Плъх" е 5 от 5.
Ама и аз го обясних.  Laughing

Сега чета нещо неангажиращо - "Рестарт" на Матю Клайн. Книгата не е моя, аз по принцип не купувам и не притежавам книги еднодневки, но ми я дадоха за прочит и реших да я чета и да я връщам. Почти съм е привършила и смело мога да кажа, че я препоръчвам на любителите на трилъра.

# 112
Вчера започнах "Улица Консервна" и съм я преполовила. Малко ми е особена и на моменти чак се обърквам с тия герои и кой какво прави и т.н.  ooooh!

# 113
Вчера започнах "Улица Консервна" и съм я преполовила. Малко ми е особена и на моменти чак се обърквам с тия герои и кой какво прави и т.н.  ooooh!

И аз така. Нещо сюжетът много куцаше. Продължението й е по-добро, "Улица Консервна" спокойно можеше да му е просто увод  Rolling Eyes

# 114
Здравейте,Крадецът на книги от къде да си я сваля,ако някой може да ме упъти ще съм благодарна.

# 115
Mailbooks - виж първата страница на темата. Ако не се ориентираш, пусни ми на ЛС мейл, ще ти я метна  Peace

# 116
  • София
Аз зачетох 11/22/63. Мноооого ми е интересна и ужасно ме е яд, че нямам достатъчно време да чета  ooooh!.

# 117
Аз зачетох 11/22/63. Мноооого ми е интересна и ужасно ме е яд, че нямам достатъчно време да чета  ooooh!.

А финалът колко ми хареса...

# 118
Аз тези дни ще я започна. 2 опит, дано този път е успешен. Първият път спрях на 1/3.
Ако не беше начело на класацията ни за 2013, нямаше да се насиля, но ми разбудихте любопитството  Simple Smile

# 119
Mishe333, не е тя  Sad

Ставаше въпрос за семейство, което минавало през много перипетии, имаше и някакви ужаси там в тая фамилия. Не е Ейглетиерови, а една 5 томна поредица, която вече не се издава в България, в нов тираж. И остава само на старо да се търси.

Две съфорумки я обсъждаха като едната каза, че има всичките от майка си или от леля си и даже написахте всички заглавия. Но пусти мой мозък - не се сетих да си ги запиша, а попринцип всеки път си записвам ... Sad

Моля, помощ  #Crazy  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт