В момента чета - 26

• 49 368
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • На планетата Земя
  bouquet Здравейте!

Десиссслава, и аз вчера започнах "Тайният живот на пчелите". Много увлекателна, не мога да я оставя. После си довършвам третата Кристин.

Миналата седмица изчетох на един дъх "Другата Болейн", приключих и втората част на Кристин.

nezito, радвам се, че ти е харесала "Калната река". Персонажите са много интересни, беше ми странно как мога и да ненавиждам, и да харесвам един от героите.

Естел, добре, че не си си я купила.  hahaha

# 436
Момичета може ли да ви попитам "Знакът на българина" дали си струва. От доста време я обикалям. Бях купила на свекито даже първата част, но още не съм я взела да я прочета. Снощи гледах първата серия на филма и много ми хареса, та пак се присетих. Да взема да купя и 2 и 3 части и да я метна ли  newsm78 Не че нямам какво да чета де  Joy

# 437
Най-накрая завърших тази прословута Зимна приказка  в Ню Йорк  Grinning https://www.goodreads.com/review/show/865729946 
сега започнах Момичетата от Шанхай и за сега започва обещаващо, действието се развива динамично и историята мисля ,че ще ми хареса.

# 438
Днес ми беше ден с много задачи и без книга.  Wink  От утре обаче започвам "Художникът" на Уилям Уортън. Очаквам много,дано не се разочаровам. Peace
Милето,точно този контраст и на мен много ми хареса в "Калната река".

# 439
  bouquet Здравейте!

Десиссслава, и аз вчера започнах "Тайният живот на пчелите". Много увлекателна, не мога да я оставя. После си довършвам третата Кристин.

Миналата седмица изчетох на един дъх "Другата Болейн", приключих и втората част на Кристин.

nezito, радвам се, че ти е харесала "Калната река". Персонажите са много интересни, беше ми странно как мога и да ненавиждам, и да харесвам един от героите.

Естел, добре, че не си си я купила.  hahaha

Аз като прочетох "Другата Болейн", изчетох и изгледах какво де що има за Тюдорите Wink Следващата май беше "Шутът на кралицата" newsm78

# 440
  • Средната земя
"Другата Болейн", според мен си остава най-добрата книга на Филипа Грегъри. Аз да ви попитам за "Панахида за мъртвото време" , някой чел ли я е, отзиви някакви Simple Smile Така привлекателно дебела е, че си я купих днес, но ме чака и недовършената "Любов", едвам я бутам  Crazy

# 441
Прочетох снощи "Пазителка на тайните" на Кейт Мортън. Не я оставих, докато не стигнах до последната страница. Хареса ми, но ако сте чели някоя от другите книги на Мортън, тази няма с какво да ви изненада. След три прочетени нейни книги вече са ми доста еднакви, но въпреки това книгата е приятна за четене. Признавам си обаче, че краят ми поднесе повече от една изненада.

Преди нея прочетох „Пътешествие с Чарли: В търсене на Америка” – Джон Стайнбек. Много, много ми хареса. Не ми се искаше да свършва.

За днес съм си приготвила ето това:

# 442
  • На планетата Земя
Лизбет Саландър, следващата е "Наследството на Болейн", но аз ще я прескоча. Ако започвам следващата, то това ще е "Шутът на кралицата", където се разказва за времената на Мери и Елизабет.

Зипър, не съм чела тази книга.

# 443
Реших да се запиша с "Крадецът на книги" , ще ви следя редовно , за да се ориентирам в избора след това, защото наистина е трудно в този океан от хубави книги!

# 444
  Oтдавна книга не ме беше държала така в напрежение, както "Деветият живот на Луи Дракс" на Лиз Йенсен.   Незнам как да определя точно жанра й - вероятно като психологически трилър. Книга за семейството като поле на любов и омраза,за фаталния чар на психопата и за неговата жертва - едно интелигентно, затрогващо момче,което спечели силната ми симпатия.  

# 445
От снощи започнах "Град от кости", като преди това изчетох за 2 дни "Рисковете на професията" и двете книги от Майкъл Конъли.

# 446
Да питам феновете на Стайнбек Simple Smile - някой чел ли е тази книга?

Мисля като завърша "Абаносовата кула " на Фаулз, да почета малко Стайнбек, приготвила съм си "Руски дневник", после ще видя с какво ще продължа. Чете ми се нещо спокойно, с ясно изразена мисъл, без големи интелектуални напъни и претенции.

# 447
  • Варна
Взех от библиотеката : "Под сянката на свещеното дърво'- Вадей Ратнър, имаше някъде мнения за нея,но не помня колко назад беше..  newsm78
Друга,която взех е романът на Ричард Йейтс "Пътят на промените", много бих искала някой,който я е чел,да сподели мнение.
Започнах "Под сянката на свещеното дърво", ще я коментирам като навляза повече  в историята..
  bouquet

# 448
Прочетох "Аз преди теб" и много ми хареса, тъжна е да, но пък истинска...

Започвам най-накрая книжката ми подарък от коледната игра от Нели Heart Eyes, че много време отлагах, щото чистих други боклуци Rolling Eyes Та най накрая бавно, спокойно и задълбочено започвам да се наслаждавам на:

# 449
Гигова,споделяй после. И аз съм си я набелязала.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт