Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 226
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Знам,че вероятно не е за тук,но мога ли да помоля някоя софийска фея да ми вземе руж и червилце....във варна навсякъде са останали само червила на Клиник!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
Ааа лекарства и аз нося винаги в малко, червено несесерче на Шанел. Това е повод за големи майтапи, защото като ми искат колежки лекарства и им казвам "там в Шанела са, вземи си" и в работата Шанел се свързва с лекарства и бабички. Mr. Green Whistling Whistling Whistling Laughing

# 542
  • София
О, лоша асоциация, трябва да я поправиш Simple Smile Въпреки, че в този мини-несесер не знам какво друго може да се събере Simple Smile Аз се чудя моя как да го ползвам  Grinning

# 543
Дааа,взех Шисейдото от Грация,дано ми отива Flutter

# 544
О, лоша асоциация, трябва да я поправиш Simple Smile Въпреки, че в този мини-несесер не знам какво друго може да се събере Simple Smile Аз се чудя моя как да го ползвам  Grinning
За блистери е супер, побира много и винаги са подръка. Hug Иначе две червила и то от по-малките, че иначе не се закопчава.

# 545
  • София
О, две червила  Crazy Май ще си го оставя с декоративни функции  Mr. Green

# 546
  • София
С каквото съм излязла с това се прибирам вечерта.
И аз съм така.
Имам само червилото, което подновявам след обяда и за следобедното кафе евтл.
Парфюм ако съм преляла в отливка/ нося, иначе няма как да нося огромни шишета в чантата.
Нося обемна книга винаги с мен. Wink

# 547
и аз съм забравяла да си сложа спирала, също съм излизала по пантофи .... но пък една позната си изкара бебето на разходка и казва - "Абе, имам чувството, че нещо съм забравила - има си шал, шапка, ръкавици ..... аааауууу, памперс съм забравила да му сложа!!"....Simple Smile)))

# 548
  • pomorie
Elle-mкme хаха това със спиралата още не съм го правила,но по пантофи съм излизала,до магазина без портмоне съм ходила,веднъж забравих кучето вързано пред магазина и си тръгнах #Crazyабе нещо не беше на ред по средата на пътя се сетих и се върнах,то гооооркото стои си там и глеееда жално.....отнесени от вихъра,по принцип съм си доста разсеяна,а лошото е ,че баткото е същият отнесен  #Cussing outсъжелявам за отклонението
Зада не е само спам,вече трети ден ползвам прозрачната пудра на Бен Най-страхотна е Peaceчудя се как ли ще е банана Thinking

# 549
Аз съм приятно изненадана от качеството на дуо сенките на Avon .... не очаквах такава пигментация и консистенция:) Днес съм с тях, плюс матово, но като постна снимките, ще опиша по-подробно. Също така пробвах по-изразено контуриране, ама май само аз си мисля така;) Освен това прекалих с хайлайтването на скулите и блещукам.... като обработя снимките, ще кача

# 550
С каквото съм излязла с това се прибирам вечерта.
И аз съм така.
Имам само червилото, което подновявам след обяда и за следобедното кафе евтл.
Парфюм ако съм преляла в отливка/ нося, иначе няма как да нося огромни шишета в чантата.
Нося обемна книга винаги с мен. Wink
И аз нося абсолютно винаги книга или списание+таблет в мен, достатъчно ми е да ми къса рамото.  Hug

# 551
  • pomorie
Някой има ли наблюдения върху Kryolan Dermacolor компактната безцветна пудра  Thinking
http://kryolan-bg.com/com/catalogue/view/details/102/8/dermacolor-light/Луксозна-полупрозрачна-дневна-пудра-dcl

# 552
Никакъв грим или друга козметика не си нося в чантата. Дори един балсам не се сещам да сложа и понякога се ядосвам като ми потрябва.

И сега по повод балсамести неща ще ви помоля ако някой е виждал някъде в София чъбитата на Астор да ми каже къде  Praynig Praynig Издирвам ги вече втора седмица и никъде не намирам.
Питах в темата с придобивките, но никой не ми отговори от къде ги купуват.

# 553
Някой има ли наблюдения върху Kryolan Dermacolor компактната безцветна пудра  Thinking
http://kryolan-bg.com/com/catalogue/view/details/102/8/dermacolor-light/Луксозна-полупрозрачна-дневна-пудра-dcl
За мен Криолан е една от най тежките проф. марки, някак не успяхме да се сприятелим Sad

# 554
  • Бургас
Жаки° знам че ти трябва само за София, но при нас освен в ДМ,  Астор предлагат в магазинчета които имат Римел. Сега остава да споделят кои са те .
В чантата си нося само червила и от време на време пудра . Преди носих несесер и имах много неща, спирала , черен молив. Сега гледам да поддържам няколко червила или най- малкото на Кларанс лип перфектора или балсам за устни.

Общи условия

Активация на акаунт