Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
И аз не бих позволила грим в тази възраст. Вариант е да  ѝ се даде някоя кукла, която да прави красива, като я гримира Simple Smile

# 736
Идеята с куклата е много добра!  yes
Може детето да е супер талантливо и по този начин ще има възможност да се развива, без да вреди на себе си.  Simple Smile

# 737
Не позволявам грим на детето освен на Хелоуин и понякога блед глос на устните. Обаче и давам мен да ме гримира много често както пожелае. Какви снимки имам ако знаете. CrazyВечно съм вещица или Монстърхай. Има си голяма палитра на ЕЛ която не използвам и и я давам да ме маца с нея и с черен молив, както пожелае. И ми казва,"дай пудра". Давам една на Есенс и ми е отговаря "не дай топчетата и синята четка/. Mr. Green Гледат и всичко запомнят. А как ми слага спирала?! Laughing И като ме намаже, се нервира и казва "ето пак си развалих сенките" и започва да ме размазва и да оправя с пръст.

bambi2009, давай с боичките за рисуване, има много хубави. Ние имаме различни вк. и пастели и аз я рисувам за детски партита, защото винаги има големи опашки при какичките и вместо да играе чака ред и се ядосва, затова си я правя вкъщи и така отиваме. Безвредни са и наистина хубави неща стават с тях. Дай и ги и ще и мине мерака страшно бързо. Много по-бързо отколкото си представяш дори. Heart Eyes

# 738
Аз съм с два броя щерки (на 5 и на Sunglasses и двете дават зор да се гримират  Mr. Green
Но сме се разбрали, че грима е за големи какички и за момента им давам единствено да си слагат "червило", което е едно червено балсамче на Нивеа, което дава и лек цвят  Wink
Обещала съм им, че като пораснат достатъчно за грим, ще им купя същите неща, както на мен  Mr. Green Whistling

# 739
Някои има ли впечатления от новото червило на Боржуа rouge edition velvet
Скрит текст:

# 740
В топчетата /Метеоритите/ са влюбени май доста деца  Laughing Малкия син много обича да ми рови в нещата, само под мо контрол естествено и топчетатата му бяха любими. Даже като ги размених ми се сърди  Laughing Лаковете ги реди на камионите и ги вози.
bambi2009, давай с боичките за рисуване, има много хубави. Дай и ги и ще и мине мерака страшно бързо. Много по-бързо отколкото си представяш дори. Heart Eyes
+1

# 741
  • София
В топчетата /Метеоритите/ са влюбени май доста деца  Laughing

Ами не само на децата, и на форума така действат  Joy Laughing

# 742
Вярно е   Peace, на мен ми се прокрадват един мисли за новите  Blush  ще ги пробвам със сигурност поне в магазина.

# 743
В топчетата /Метеоритите/ са влюбени май доста деца  Laughing

Ами не само на децата, и на форума така действат  Joy Laughing

Споделям напълно - не мирясах, докато не се сдобих с първата си кутия "безценни топчета" покрай форума, а малко след това си избрах фаворит (Мелба) и от други форумни любимци - ружовете на Мак. Не съжалявам за нито една от двете покупки, дори ползвам ружа и като сенки, доста успешно.

# 744
  • в 1001-та нощ
Заповядайте в

НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт