Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Тук много удобно има всички цветове на Инглот с имена, финиши и суочове (суочовете не са на всички - отдолу, под снимката на сянката)

http://www.beautylish.com/s/inglot-cosmetics-freedom-system-eye-shadow-388-matte

Фокси, ама както ни (до)запали по Инглот, май ще имаш повишение скоро, едва започнала:)

Божее, ще спечелят куклите и какво ще правя?!:) Joy newsm56

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 00:28 от Ivvangeline

# 721
Снимки от мола, на които се вижда и грим:)

Още:

Скрит текст:

Поздрав и от бебчо с прическа:)
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 00:57 от Ivvangeline

# 722
  • София
Фокси- красоти показваш вълшебни! Hug

Епона-изненадах се  приятно от визията ти с Руби Ву-то! Прекрасно преобразена! Peace

В&C- радвам се на ентусиазма ти за блога и съм...любопитна вече! Peace

# 723
  • София
Здравейте, търся си такова червило:

Някакви идеи? Hug

# 724
  • в 1001-та нощ
Прилича ми на едно матово на МАС от ретро мат серията, а има такива и от велвет мат серията на ГР (цена 3,90) - аз наскоро показвах номер 10, но има доста матови - с различен подтон  Peace

Като гледам 05 прилича на това на Нанси, аз съм с 10  Peace

# 725
  • София
Благодаря. Hug Ще потърся. И аз първо се сетих за ГР.

# 726
  • в 1001-та нощ
При мен е излязло  .... малко с блясък, но е матово, но не пресушава, във всеки мол май имат щанд Simple Smile, дори тези дни ми се стори мернах табела, че при покупка на 2 червила дават подарък глос, не мога да кажа от коя серия, но фиксирах нещо подобно в Мол България  Peace Предполагам е навсякъде  Peace

# 727
# 728
# 729
  • в 1001-та нощ
B & C, красив корал, това онзи цвят на МАС ли е, който не пуска цвят? Като че ли обаче - не бих затъмнила с лилаво или както се вижда при мен, реално може и по друг начин да изглежда  Blush

Днес имам една парфюмна среща и съм решила да се наинглотя  Mr. Green Joy hahaha

# 730
Да, a.l.e.n.a, същият е - Paradisco, но съм го нанесла върху Pain Pot - Rubenesque
Тъмният цвят наистина е лилав. Комбинацията я видях при една консултантка и понеже много ми хареса, реших да си купя Paradisco  Simple Smile
Консултантката е с много красиви зелени очи и тази комбинация  подчертаваше превъзходно цвета на очите ѝ  Heart Eyes
Иначе Paradisco може да се комбинира с много неща и не е задължително да е с лилаво

http://www.youtube.com/watch?v=3NLUq0IoGgc

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 12:33 от B & C

# 731
Здравейте, момичета. Имам едно въпросче свързано с грима, но не за нашия, а за на малки госпожици. Имам момиченце на 4г.3м. Случайно мотайки се по компютъра попадна на едно малко мейкъп гуру, което се гримира като Монстъри и прочие. И от тогава мира не ми дава да се гримира. Подариха и един от китайските комплекти и се маже като луда. Дадох и мои четки и днес ме накара друг комплект да и взема. Те за нищо не стават и знам, че е отрова това за кожата. Та се интересувам за алтернативи. Гледах едни комплекти със бпички за лицето, от тези дето рисуват по клубовете за деца. Мислите ли, че е по- добре такъв комплект. Уж са на една италианска фирма, която произвежда такива неща само за малки деца и уж са безвредни, ама не съм много сигурна. Моля мамите минали по този път за съвет как да постъпя, че хич не ги желая тези китайски боклуци в къщи. Днес и за пръв път пожела да облече пола. Явно започват да я вълнуват вече по-момичешки неща, че до сега внимание не им обръщаше.

# 732
 bambi2009, винаги, когато си кажа "Е това няма, как да стане", винаги ми се случва. Направо не ми се мисли дъщеря ми, която в момента е на 2, след още 2 да иска да се гримира. Аз на майтап казвам, че преди 20 няма да й позволя  Mr. Green
В твоя случай по-добре наистина заложи на италианските боички, които ползват в детските клубове. Със сигурност върху тях има по-голям контрол, от китайските.

# 733
Aз ще тропна с крак и ще кажа НЕ!  Naughty Crossing Arms Laughing
Ако става въпрос за 16-17 годишно момиче не бих имала против да се гримира, но 4 е прекалено рано за гримове и четки  Rolling Eyes

# 734
Не и не:) Аз съм майка на момченце .... ама, знае ли човек, хахахах:)

Общи условия

Активация на акаунт