На добър час в ПЪРВИ клас! - 7

• 44 976
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
При нас точките не са 53, а 52, което всъщност означава, че е объркал и една от елементарните задачи. Той отрича и казва, че не е възможно Grinning
Иначе в училището има май само един по-висок резултат на едно момиченце-57 точки.

# 631
При нас точките не са 53, а 52, което всъщност означава, че е объркал и една от елементарните задачи. Той отрича и казва, че не е възможно Grinning
Иначе в училището има май само един по-висок резултат на едно момиченце-57 точки.
Може да се е объркал при пренасянето на отговора.

# 632
Нямало е пренасяне на отговори този път и резултатът е очаквания 59 т, точно с тези две сгрешени задачи, които и каза ..
При нас пренасянето на отговори на Кенгурото донесе още 3 грешни задачи  Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 11:51 от KOTE

# 633
Да, точно така- нямало е пренасяне. Според мен е решил грешно, но вкъщи дори не е допуснал, че там не е сметнал нещо вярно и е забравил. Той си ходи за разходка на тези състезания, хич не ги възприема насериозно. Събота му е времето за Коколандия Laughing

# 634
Ани, Тренировъчни упражнения и диктовки по БЕЛ е чудесно помагало, ако го нямате го купи на Иво.

Цвети, мерси за предложението. Сега като го видях и ми е познато, мисля че ММ го купи това, но аз го прибрах и не сме го ползвали. Сега ще погледна да не би да е взел първа част и затова да съм решила че няма да го ползваме.!?  Wink

# 635
  • София
valerie работи ли вече Коколандията, че моите вчера ме караха, но не знаех дали работи, а и беше вече късно.

# 636
Какво значи ,че не е имало пренасяне?Нали си решават теста и пренасят отговорите на друг лист.

# 637
В някои училища пренасят на друг лист, а в други си предават самия, на който са писали.
Според мен не е добре така, защото при някои се увеличава вероятността от допускане на грешка при пренасянето. То си е проблем на разсеяните, към които спада и моята дъщеря, защото все пак това е състезание по математика и се очаква повече концентрация и съобразителност.

# 638
Aila , да, работи отдавна.
Аз не съм го питала дали е имало пренасяне. Предположих, че няма като гледах примерния лист, който беше публикуван в "Математически турнири" от някакво училище в Плевен. На листа, който му бях дала за чернова беше разписана само 15 задача. На Кенгуруто си беше разписал само тази с везната. Че и я беше рисувал Laughing
ston, благодаря за отговора за това, което питах. Трябваше ми за сверка.

# 639
  • софия
Искам да ви попитам тъй като сина ми започнаха да пишат с химикали, се чудех тези триещите се , дали са позволени, или не е много добър вариант newsm78 . Много го заболява ръчичката, като пише с химикал, явно много натиска, пръста му е червен, даже на дланта имаше мазол, Shocked след няколко диктовки събота, който направихме, как става така не ми е ясно.

# 640
купувай с гумено пръстен химикали, аз напълно съм изключила разни от типа на big, защото много му се мори ръката с него ..
Пишат с химикали от самото начало точно за да не могат да трият  Mr. Green, така че по-добре да огражда в скоби и да пише наново вярната дума, отколкото да трие .. Реално при диктовки нямат чак толкова време

# 641
  • софия
КОТЕ, и аз предположих, че не е редно да използват триещите се химикали, ще потърся с гумен пръстен. Той толкова се зарадва на триещата се химикалка. Laughing

# 642
Триещи се химикали при нас не са разрешени. Ние имахме и учителката го взела и прибрала още на първия ден с думите, че аз трябва да отида и да си го взема от нея. Бях смъмрена.

Но освен, че неговата гумичка изтрива чудесно написаното, този химикал друго достойнство няма - пише ужасно, пуска много мастило от време навреме и тетрадката става ... Става въпрос за този, върху, който пише Paper Mate Replay. Може да има други по-сполучливи.

При нас предпочитаните от учителката са така наречените "бикчета". Пишат добре, но според мен за нас са малко тясни и много плъзгащи.

Кои са тези химикали с гумичка, които вие избирате? Имат ли пружина? При нас "пружини и щракалки" са забранени.

# 643
  • у дома

Но освен, че неговата гумичка изтрива чудесно написаното, този химикал друго достойнство няма

Кои са тези химикали с гумичка, които вие избирате? Имат ли пружина? При нас "пружини и щракалки" са забранени.

Нашата е тази http://www.parvolache.com/product.php?id_product=466 - не пуска мастило,даже пише доста светло,докато се разпише и аз я предпочитам заради това,защото детето ми е левичар и така не се размазва написаното... Даже детето загуби гумичката и установи,че написаното се изтрива и с гума кохинор.Така че според мен всичко написано с химикалки от този тип се изтрива и с обикновена гума.
Сега видях,че май си писала за същата марка химикал-чак ми е чудно как да пуска мастило като нашия пише изключително светло .ето

# 644
  • София
И ние тази ползваме отвреме навреме, пише светло,не размазва и се трие с всякаква гумичка. Слагам й за седмицата по няколко молива и химикала, по езика пишат с молив, и се връща в края на седмицата с два, три само. Всичко наядено, изчезнало, забутано някъде, страшна работа. Чантата пълна с рисунки, неподредена, уж е зодия дева. Да са живи и здрави, ще се научат.

Общи условия

Активация на акаунт