Лидл ::40::

• 74 032
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Малко 'среднощен' пазар в Лидл - бяхме едни от последните клиенти за деня.
Взех от тавите за пица със стойка, но не погледнах в магазина - тя ставала само за фурна с вентилатор, а моята е една стара... Не е и чувала за вентилатор Sad Дали ще стават сега, или трябва да ги ползвам като единични тави?
Нямаше песто от обявеното в брошурата. Попитах, но не можаха да ми кажат нищо. #Cussing out Взех от нормалното, Дженовезе, в нас това се уважава.

# 481
  • В една слънчева къща...
Може да ги разместваш тавите по време на печене. Аз така пека по две пици в обикновената фурна.

# 482
Вчера минах и напазарувах доволно - маскарпоне (направих го чудесно с праскови и бисквитки), кантучини (много добри), различни плодове, взех от италианския салам, но още не съм пробвала. Похвалвам пастърма и филе елена на Baroni (ненарязани, във вакуумна опаковка), взех си силиконова ръкохватка за топло - изглежда удобна и за сега е ОК. Взех от аперитиите - червен - странно нещо е това - безалкохолно, газирано с натрапчиво горчив вкус и леко наподобяващо лимончело  #Crazy. Взех и други неща за ежедневието извън промоциите.

Досега имало ли е скандинавка седмица? Какво предлагат?

# 483
  • София
Малко 'среднощен' пазар в Лидл - бяхме едни от последните клиенти за деня.
Взех от тавите за пица със стойка, но не погледнах в магазина - тя ставала само за фурна с вентилатор, а моята е една стара... Не е и чувала за вентилатор Sad Дали ще стават сега, или трябва да ги ползвам като единични тави?
Нямаше песто от обявеното в брошурата. Попитах, но не можаха да ми кажат нищо. #Cussing out Взех от нормалното, Дженовезе, в нас това се уважава.

Дженовезе на Барила ли взе? В надежденския Лидл никога няма от него, има само Росо (което също е много хубаво).

Аз от тенджерата се отказах, мъж ми ходи на пазар и според него е малка за цял пакет паста да се свари.

# 484
  • София
Дженовезе на Барила ли взе? В надежденския Лидл никога няма от него, има само Росо (което също е много хубаво).
Не, на Лидл марката песто взех, взимала съм няколко пъти и е хубаво. Разбира се, не може да се сравнява с Барилата, но като за 3лв. е супер.
Тротоле Триколоре станаха много добре с един сос на Барила, но май не са нищо особено...

# 485
  • вече Пловдив
Върнах се преди малко от Лидл с похваления от вас пълнозърнест хляб на Симид /в синя опаковка/, маскарпоне, 3-цветните спагети, кроасани, пици, зеленчуци, грейпфрути и т.н. Най съм доволна обаче, че си купих черен  сутиен с повдигащ ефект, намален на 6,99 лв. от единичните бройки  Mr. Green

# 486
Здравейте,

Аз вчера купих миксера за мляко - снаха ми има такъв и е много доволна. Моят не съм го пробвала все още.
Трицветните макарони са ми любими! Тенджера за паста нямаше.
Някой купувал ли е рози? Прихващат ли се и цъфтят ли като на картинката? А от био торовете доволни ли сте?

# 487

Как са отзивите за машината за паста? Извинявам се предварително, ако е коментирано, но прелистих и не видях.

Аз както казах по напред в темата я имам от повече от година .
Ползвам я за полимерната глина , много съм доволна . Заслужава си  
Благодаря за отговора! Hug

Ето една изпита рецепта за арабски кус-кус, който се интересува
Скрит текст:
Месо - агнешко, шилешко, пилешко, пуешко, може телешко- ние предпочитаме първите три, се сварява хубаво до готовност. Месото се отделя от водата и в нея се сваряват ЕДРОнарязани лук, праз в сезона, моркови, картофи, тиква или тиквички и нахут. След сваряването се отделя около литър бульон и в останалото се добавя доматена салца, червен пипер, Harissa -тяхна люта подправка от червени чушки, ако няма става и лют пипер и  подправки - шафран, кимион, малко канела. Добавя се месото и се отавя да поври около 5 минути на тих огън.Кус-кусът се залива с отделения бульон,в съотношение както е по указание на етикета на опаковката му. Смисълът е да се овкуси и той. Във всяка чиния се слага първо кус-кус, отгоре от всички зеленчуци и месо и накрая се залива със сос. Понякога се слага и твърдо сварено яйце.Рецептата не претендира за оригиналност, но е приспособена по нашия вкус.

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 11:25 от artemida70

# 488
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте, напазарих и  аз от италианската седмица: маскарпоне, сосчета, трицветни спагети,талиатели, вафличките и гевречетата ( много са вкусни и двете).Някой пробва ли пиците? Инъче портокалите са много сладки и авокадото е вкусно,тиквичките и разни др.неща.
И сега питане: от утре кошчето за баня колко е високо,някой да има такова?И постелката за баня от плат ли е или е като тези дето ги продават на метър?

# 489
  • София
Здравейте, бихте ли ме насочили кой номер дънки трябва да си взема? По стандартната номерация на дънките съм 32, по българската нямам представа - 46 или 48. Висока съм 167 и тежа 77 кг.  Crazy
А на тези трицветни спагети какво им е толкова специалното, освен че са шарени? В смисъл някаква разлика във вкуса има ли?  newsm78

# 490
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам питане за пресата за чесън. Става ли за нещо? Има подобна, не от лидъл и не ставаше за нищо та я хвърлих Simple Smile

# 491
  • София
Те дънките са по европейската номерация за поли и панталони, не по бг.
40 вероятно си...или 42...
аз съм аз си взимам 36(това е около 27-28  ако е за дънки), около 53 кг съм
(36 е S, 38 - M, 40 - L и т.н.)
Може да си попремериш едни дънки и да отидеш с  метърче в магазина, ако няма да си ги познаеш като номер, на вид само, но винаги можеш да ги смениш, ако нещо не уцелиш.(или да вземеш 2 номера и да върнеш ненужните после.)

# 492
Цветните макарони не са нищо по-специално, като вкус.
Има ги постоянно в Пени и Фантастико.Хубави са за аранжиране на ястие, салата...

# 493
Според мен се усеща разлика във вкуса на трицветните спагети. А и наистина са много красиви. Доставя ми удоволствие да ги готвя, гледам и ям  Laughing

# 494
Разликата е само в нагласата, а красотата - да! Peace

Общи условия

Активация на акаунт