Лидл ::40::

• 74 033
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хм, аз нямам проблеми с машината за донъти, макар че ако не  напълня добре гнездото, горната част си остава по-малко опечена, но това според мен е нормално. Предполагам си пробвала да сложиш повече смес? Аз много я харесвам тази машинка, вкъщи обожават донътите а и стават доста бързо. Тези които имат вече тавичките, дали стават за блатове за торта?

# 451
  • Русе
Тези които имат вече тавичките, дали стават за блатове за торта?
Ами те като са 29 см., то ще да е голяма торта, пък и са плитки и нали били с дупки newsm78

# 452
  • софия
Следващата седмица е скандинавска.

Вчера доволно купихме всичко, което си бях набелязала - силиконов капак, шублек, лампа, ножица. Ножица за пица съм си набеляза от няколко години, но цената й в чуждите сайтове не ме кефеше. На тази цената й е примамлива. Изглежда ОК. Ще видим кога ще я пробвам. Глезотийка е.
От хранителните взех трицветните спагети, сладоледен десерт и салами. Снощи отрязахме от този - доста истински вкус има и нищо пикантно.

# 453
Само вчера я е имало тази ножица за пица или и днес се намира?
Аз съм набелязала халат, който ще го пуснат в четвъртък, но се чудя материята дали ще е наистина хубава. За тази цена ме съмнява много

# 454
Аз вчера си купих ножицата (още не съм я пробвала), два вида салам и маскарпонето. Сиренцето е много вкусно, но си е мазно, та повече от една лъжичка не мога да преглътна. Може би добавено в ястие или на десерт ще е по-удачно.

# 455
  • Варна
Малко неща от вчерашните кухненски уреди са останали днес, все още се намитар обаче.
Аз сега пестя,че ще ходим на почивка, но има хубави неща.
Днес си взех хляб със семена (на 50%), от тяхната маруля, която много обичам, слънчоглед.
Добре, че писахте за памучните тампони, наистина си пише на етикета полиестер, но другия им вид са си 100% памук гледам.

# 456
Машинката за фрапе взе че се стресна като заплаших, че я връщам и свърши работа  Mr. Green

Между другото отдавна не бях пила толкова хубаво фрапе  bowuu

Една лъжичка кафе, една захар и малко (един пръст) мляко. Обаче после като добавих останалата част от захарта и пяната малко спадна, та ще мисля друг вариант да си го доподсладам. То въпреки че спадня пяната, пак си имаше предостатъчно.

Случайно някой да е мяркал изостанали душ слушалка с маркуч?

# 457
Тавичките нямат дупки , поне тези които аз съм си купувала преди повече от година . Но бяха и с няколко лева по евтини . Аз съм много не доволна от тях . Даже вече въобще не ги използвам . Май ще си ходят към кофата със смет

# 458
  • Русе
Преди малко ги видях тези тави. Наистина нямат дупки. В една група във ФБ се коментираше, че са с дупки.

Някой като, че ли питаше за станция за запояване. Не знам нагледно какво представлява, но ако вярвам на етикета над тях - в Ловеч има 3 бр.

Имаше и 7-8 бр. ножици за пица.

Отново имаше доста намалено прясно мляко в плик.
Киселото мляко на Чуден 2% е намалено зебележете с цяла 1 стотинка.  Laughing

Днес се сетих да снимам и да ви покажа намалението на солетите, за което ви писах предната седмица. Във формата за контакти няма как да се изпрати снимка. Чудя се ако им я кача на страницата във ФБ дали ще реагират по някакъв начин newsm78 При следващото ходене ще снимам и тампоните за грим, че днес имаше някаква дама, явно от централата им, нещо ги кастреше, а всички хвърчаха напред-назад и ми беше неудобно и там да снимам.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 13:46 от viki_1974

# 459
Пусни ги!  Peace

# 460
Кус куса е оргинален да, това е истинския кус кус. Много му се зарадвах като го видях аз, преди това намирах само от Карфур, един био, но на този цената е по-добра.

Нас от този в Лидл ни боли стомаха. Wink Има някак си вкус на тесто...
Предпочитам био кускуса в Карфур, при това е полупълнозърнест.  Simple Smile Цената е по-висока, но според мен има защо.

Как са отзивите за машината за паста? Извинявам се предварително, ако е коментирано, но прелистих и не видях.

# 461
Кажете ми, моля, как го готвите кус-кус-а, защото мъжът ми пости и ще се видя в чудо какво да готвя толкова време  newsm78

# 462
  • Русе
Кажете ми, моля, как го готвите кус-кус-а, защото мъжът ми пости и ще се видя в чудо какво да готвя толкова време  newsm78
То пише на кутията - не се готви, а се залива с гореща или вряла вода(не помня вече), престояна 7-8 мин. и се яде.

# 463
То пише на кутията - не се готви, а се залива с гореща или вряла вода(не помня вече), престояна 7-8 мин. и се яде.

Да, но така е безвкусен - не му ли слагате нещо? Зеленчуци?

# 464

Да, но така е безвкусен - не му ли слагате нещо? Зеленчуци?
Аз в къщи правя кус кус като юфката - слагам сирене и масло и малко захар.

Общи условия

Активация на акаунт