Лидл ::40::

• 74 053
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
И аз се чудя на машинката за фрапе.
А спазвате ли технологията за направата му - 1 чаена лъжичка нескафе, 2 чаени лъжички - захар (тя прави пяната), 2 пръста вода в чашата и разбивате с миксерето с бързи движения нагоре-надолу - до образуване на пяна, след това доливате с вода - за черно фрапе, добавяте и мляко - за бяло фрапе.

# 436
  • Русе
Здравейте,момичета!Имам молба към вас,днес или утре като пазарувате да погледнете дали са останали Акумолаторни винтоверти,моя съпруг иска да си купи,но в русенските магазини е изчерпан  Sad Звънях на клиентската линия,но днес е празник и не отговарят утре пак ще им звънна.
И още един въпрос, някоя от вас може ли да ми го купи и да ми го изпрати по Еконт с наложен платеж,много ще съм благодарна  Hug
Благодаря ви предварително   bouquet

# 437
И аз се чудя на машинката за фрапе.
А спазвате ли технологията за направата му - 1 чаена лъжичка нескафе, 2 чаени лъжички - захар (тя прави пяната), 2 пръста вода в чашата и разбивате с миксерето с бързи движения нагоре-надолу - до образуване на пяна, след това доливате с вода - за черно фрапе, добавяте и мляко - за бяло фрапе.

Едва ли  Peace, аз пия фрапе без захар, нямам машинка, но досега не са ми го сервирали без пяна.

# 438
 ooooh! Извинете ме, значи са ме излъгали за захарта и пяната, на една демонстрация за нес кафе фрапе.   
Казаха, че задължително се слага поне 1 лъжичка захар, защото и аз исках без захар. И изобщо не се усещаше, че има захар - пак си беше горчиво.

# 439
ooooh! Извинете ме, значи са ме излъгали за захарта и пяната, на една демонстрация за нес кафе фрапе.   
Казаха, че задължително се слага поне 1 лъжичка захар, защото и аз исках без захар. И изобщо не се усещаше, че има захар - пак си беше горчиво.

Аз усещам  Laughing, през живота си не съм пила кафе със захар. Не мога да възприема вкуса му, а иначе обожавам сладко.

# 440
  • София
Имате ли идея дали има останали комплекти за пица и тенджера за паста? Днес не успях да мина през Лидл, утре мога, но се чудя дали не са изграбени.

# 441
Изтървала съм ви  Mr. Green Поправям се  Whistling

Днес си купих машинката за фрапе. Утре мисля да я връщам. Нищо не става с нея. Мъчих се 10мин и пяна не стана на млякото  Crossing Arms
Тъкмо и се чудех ,че много го обичам това фрапе. Имам същата от Икея и тя е пълен боклук.

Фрапе си става чудно и без захар.
Скрит текст:
бивша барманка съм, от личен опит го казвам

# 442
  • София
Здравейте
Идея имате ли дали това ще е удачна покупка
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-655B6B6A-3F4F35FB/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4042
И вчера се мъчих да опека три пици наведнъж....много сложна работа е въртене,разместване...ужас
А при този вариянт пак ще трябва да се разместват местата на пиците при печене нали
Дори и при фурна с вентилатор не мисля, че ще се изпекат равномерно

Вие как мислите

# 443
По-назад се коментираха тези тавички.

Трябва да се разместят, за да се опекат равномерно пиците.

# 444
Фрапето се мъчих да го правя по няколко начина и не ми се получи. Утре ще му дам последен шанс и ако не се получи и го връщам.

# 445
Сложи една лъжица нес кафе, една лъжица захар, малко гореща вода и разбивай с машинката  и ще стане. Всичко е в батериите според мен

# 446
  • София

Аз прегледах 5,6 страници назад и не видях..... Hug  Embarassed

# 447
  • София
Подобна машинка имах от Джъмбо за 4 лв и си вършеше работа за каймака на разтворимото кафе с мляко на мъжа ми докато малката не я изкриви.
Фрапето го разбивам в стъклено шише с широко гърло и винтова капачка. Става идеално за мен.

# 448

Аз прегледах 5,6 страници назад и не видях..... Hug  Embarassed

Виж тук.

# 449
  • София
Благодаря много.....и още веднъж съжалявам за недоглеждането
Това с разместването ми е ясно,че няма как да се избегне,но и на мен две пици не ми се събират на решетката ,ако сас тавички...та ги слагам на хартия...абе една врътка пада...
И третата пека и нея или на грила в МВ и допечам отдолу ooooh!
Та ще ги погледна и ще реша.....пък ако не става....има опция връщане все пак,като с онази машина за донати,дето не се печаха отгоре.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт