Лидл ::40::

• 74 009
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Да се оплача за ниските обувки: на мен 37 номер са ми много големи Sad А толкова ми харесаха червените! Детските до кой номер са, че имам спомен само до 35? Дали скоро ще пускат детски балеринки? Нямам спомен миналата година да са пускали  ooooh!

# 571
Тениските с къс ръкав са хубави , но са една идея надолу в сравнение с тези , които имам на " Есмара " . Все пак това си е мое мнение и никой не  е длъжен да го споделя  Hug Погледнах и хавлиите на 22 лв , но не ме грабнаха . Оформящото бельо не ми върши работа , защото го искам за две мноого очертаващи ме поли , а тъй като съм закръглена обикновена бикина не ми върши работа . Да не говорим , че полите са ми толкова тамън , че просто няма да ми станат с плътното оформящо бельо  Joy Обаче закачалките тип цветчета са много сладки и ще стоят страхотно в зелената ми баня Simple Smile И наистина дънките в брошурата изглежат по - широки в глезена , отколкото са в действителност .

# 572
  • Русе
Аз си купих от кафявите стреч дънки и от светлосините имаше доста. Взех си отново два номера - 36 и 38. В 36 се нацедих, но много са им тесни крачолите, особено левия. Аз ли съм дефектна newsm78  Mr. Green На 38 пък, крачолите добре, но горе са ми свободни. Пак ще чакам мнение довечера от ММ, за да върна едните  Wink
Има ли някой, който миналата година да си е купувал стреч дънки? Дали се отпускат? Пролет иде - ще се отслабва, то е ясно, но ако задържа № 36 и не се отпуснат? Или пък да задържа 38 и те, дето са ми свободни в талията, да вземат да се отпуснат Thinking
Много са лоши тези от ЛИДЛ - искат да ни разорят Laughing Другата седмица нови стреч дънки. Какви ли цветове ще са? В брошурата само цикламени са показани, но няма да ми отиват на дъртото дупе Joy
Някой питаше колко са високи кошчетата за баня. Нямаше разопаковани, но съдейки по кашончето са около 25 см.
Завесите са тип найлонови. Мислех ако са от плат да върна тази, която си купих предния месец и да си взема от новите, но - благодаря, такава си имам.
Хавлиите - мекички са, но не знам как ще са като се ползват.
Туниките - тези от предната седмица бяха по-добри.
Обувките - нещо не ме грабнаха и двата модела. Кораловите, ми привлякоха погледа, но нямаше разопаковани и не можах да ги огледам
Друго не съм гледала, тъй като около кошовете с дрехите имаше може би 15-20 жени да си избират блузи. Видях някакви с дупки, докато ги оглеждаха. Като, че ли не бяха лоши. Аз си грабнах дънките и изчезнах от навалицата.
simpatiuh4e, поне вчера в Ловеч боза с жълта капачка нямаше, нямаше и етикет за нея.

# 573
Къде ги гледате тези нови стреч дънки.
Аз си взех червен джегинс. Много е готин, но трябва малко да отслабна.

# 574
  • Русе
Къде ги гледате тези нови стреч дънки.
Аз си взех червен джегинс. Много е готин, но трябва малко да отслабна.
В магазина имаше хартиени брошури, та там ги гледам аз.

# 575
Има ли някой, който миналата година да си е купувал стреч дънки? Дали се отпускат? Пролет иде - ще се отслабва, то е ясно, но ако задържа № 36 и не се отпуснат? Или пък да задържа 38 и те, дето са ми свободни в талията, да вземат да се отпуснат Thinking

Бях взела едни 38 и едни 40 с идеята, че съм бременна и ше кача килограми. Нося 36 по пеинцип. След прането 38 цата се отпусна толкова, че ми седи като подарена. За 40 ката няма да споменавам изобщо. Сигурно ще е тамън на ММ  Mr. Green

# 576
  • Русе
Бях взела едни 38 и едни 40 с идеята, че съм бременна и ше кача килограми. Нося 36 по пеинцип. След прането 38 цата се отпусна толкова, че ми седи като подарена. За 40 ката няма да споменавам изобщо. Сигурно ще е тамън на ММ  Mr. Green
Т.е. да си задържа № 36? А пък за крачола ще му мисля  Laughing
Като ги налагам на дънките ми(нося № 27), като се има предвид, че дънките ми са носени, № 36 е съвсеем леко по-малък, № 38 са по-широки.

# 577
Вики, по-малкия номер вземи. Peace Не съм ходила до ЛИДЛ, довечера ще отида , дано да има нещо останало от панталоните.

# 578
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
А оформящото бельо накой огледа ли го?
Дали ще стяга добре или си е като нормалното безшевно бельо?
Взех стягащ колан S - аз съм 49 кг и 160 см, ами бая си стяга, мислех да го ползвам като ходя на тренировки и за някои по вталени дрехи. Днес ще го нося цял ден и ако мога да диша си го оставям Simple Smile

# 579
Леле, тези детски татуировки нямат сваляне...
Писах преди дни, че успях да я махна с мицеларна вода

# 580
Ама вие не отваряте ли артикулите да ги разгледате  обстойно newsm78 Аз съм се разбрала с продавачите в магазина , че  клиентите могат да отварят кутиите и да разглеждат на спокойствие .

# 581
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Питах сутринта, но сега пак:замразеният спанак със сметана как го приготвяте?
Някой беше писал, че не е хубав тоя спанак.

# 582
  • Русе
Ама вие не отваряте ли артикулите да ги разгледате  обстойно newsm78 Аз съм се разбрала с продавачите в магазина , че  клиентите могат да отварят кутиите и да разглеждат на спокойствие .
Не, не отварям. Не мисля, че е възпитано. След като има възможност, можеш да си го вземеш вкъщи, да го огледаш и да го върнеш после. Пък и не е приятно да си купя нещо, което някой в бързината да отвори и види в магазина е разнебитил.
Ако има нещо отворено - тогава посягам и го разглеждам.

Сега се сещам, че видях някакви къси микрофибърни чорапки. Имаше черни и цветни. Цветните бяха много сладурски. Нямаше разпечатани и не можах да ги огледам, но ако взема за малката за под клинче да се носят дали ще са добре  newsm78  На нея, естествено ако нямат ограничител за пета, ще и стоят 3/4.

# 583
  • софия
Леле, тези детски татуировки нямат сваляне...
Писах преди дни, че успях да я махна с мицеларна вода
Къде седят тези татуировки?

В магазина на Халите нямаше нови брошури Crossing Arms Нищо. Утре сутрин ще има в пощата.

# 584
Миналата година пролетта имаше дънки сини и бели, бяха намалени на 19.99 лв., тогава си взехме с една колежка и двете сме супер доволни от тях. Някой има ли от тях и дали сегашните дънки са такъв модел?

Общи условия

Активация на акаунт