Лидл ::40::

• 74 054
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Не препоръчвам халати от микрофибър (или спално бельо), защото МФ бързо попива и много добре, но страшно изсушава кожата.
Изглеждаха, като бракувани, в сравнение от тези на бълг.производство.

# 556
Момичета, мелничките, които са за морска сол/черен/смесен пипер стават ли да се напълнят и ползват отново? (тези от 1.79 лв мисля бяха)

tontoneva - много благодаря!

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 12:24 от L0v3d

# 557
  • Варна,морето,сините вълни...
Момичета, някоя от вас погледна ли кошчетата и четките за баня и постелките? Чудя се дали да бия път....

# 558
Момичета, мелничките, които са за морска сол/черен/смесен пипер стават ли да се напълнят и ползват отново? (тези от 1.79 лв мисля бяха)
Аз пробвах и не успях.

# 559
Дънките ми се сториха нещо уголемени, оширени....те и на брошурата по-широки някак стоят, че ги и навили на крачолите, едно време имаше такава мода...

Отказах се и не взех по тази причина, а им се бях много наточила...

НО добре че не взех, че гледам по-нататък ще има пак дънки, джегинси....

Взех закачалки, в банята хавлийки си закачам....

Маскарпоне взех, трицветните макарони..и блузките с къс ръкав....

# 560
Леле, тези детски татуировки нямат сваляне...

Дали оправиха бозата със захар? Някой осмели ли се да пробва?

# 561
  • София
Бърз отчет от Лидл Надежда - кафяви дънки нямаше 42  Confused, само до 38 и 40. От другият мадел също нямаше 42, ама май имаше 44. Не можах много да разгледам, всичко - двата вида дънки, блузите, пуловерите, шлиферите - всичко беше наблъскано в два коша. А преди мен бяха ровили, дърпали, хвърляли, някакъв ад. Опитах се и аз да поровя, ама малкия се изнерви, че и аз също и се отказах. Да не съм капо си взех джегингс 42 номер. Щях да ги подмина, ама една жена беше извадила червен и го разглеждаше. Едвам си натресох бутчетата в него, а горе ми е леко хлабав. Знаех си, че не стават за мен тези модели, ама няма да го връщам. Ще пришия гайки от някой стари дънки.  Tired
Не ме е яд за дънките, видях че има в H&M в момента скини дънки по 18 лв., ама няма кога да отида.
Взех си и оформящо боди - последния XL, май в нашия квартал всички са дундеси като мене.  Mr. Green
Взехи  книжка за оцветяване на малката, плодове, зеленчуци, от италианската седмица разни неща и така 50 лв. опуках.
Някой питаше за картофените кюфтета - имаше останали от XXl седмицата.  Sunglasses

# 562

Не, не могат, за съжаление  Tired

# 563
Да се запиша и аз Simple Smile Толкова бях ентусиазирана от брошурата , но на място нещата изглеждат по следния начин и през моите очи - туниките са от кофти плат и зле зашити за тая цена . Ако бяха два броя , на тези пари бих си взела . Халатите също не ми харесаха . Дънките , да речем , че биват , но пак не можаха да ме изкушат . Видях оформящото бельо , но за тия пари дето ги искат за него , аз си взех оформящ корсаж на една варненска фирма  и дори ми излезе по - евтино . На всичко отгоре бельото е и от доста плътна материя , която поне на мен не ми допада .  Блузите по две с къс ръкав също не ми харесаха . Взимала съм си на "Esmara "  от втора употреба чисто нови с етикет - и с къс , и с дълъг ръкав , но откривам  разлика в материята на тези , които са в Лидл .  И накрая си взех от вакуумните закачалки тип цветчета Simple Smile Та това ми беше покупката Simple Smile  е , и два броя трицветни спагети Simple Smile Какво ви е мнението за вакуумираната шунка на 11,99 ?

# 564
Тениските с къс ръкав какво им е?

# 565
Сега се връщам от тукашния магазин, ходих да видя дрехите.
Специално исках да си купя кафяви дънки, ами нямаше нито един чифт, а в брошурата (електронна) има и кафяви и едни светлосини. При нас са пуснали бели, индиго и жълто!
Аз исках това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-B21C0554-11EC74B0/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4158
Обувките тип еспадрила за мен са някак твърди, иначе биват и са си до 39 номер, може би ако имаше 40 щях да се сдобия с един чифт, но няма.
Пуловерите на дупки, потниците и другите блузки са с хубава материя, хубава кройка и си отговарят на размерите.
Туниките са от лош плат.
Ау, и аз искам точно тези дънки. В кой Лидл си ходила ти?
И аз днес така не ги видях в младост и питах един служител. Оказа се,че са в коша с другите,но на дъното. Така че ровете ...аз си купих  Simple Smile

# 566
Питах сутринта, но сега пак:замразеният спанак със сметана как го приготвяте?

# 567
  • София
Съгласна съм с pipelota80, на брошурата всичко изглежда по-хубаво. Аз обае харесах блузките с късия ръкав, те са 2 бр. за тази цена и щяха да ми се вържат идеално с тъмносиния джегингс, ама много пари похарчих и се възпрях. А за оформящото бельо, не знам дали е дебело. Аз не мисля да го нося всеки ден, а само като ходя на народни танци. Сега като подскачам и ми се тресат сланинките на корема и ми е много неприятно на операцията от секцио, въпреки че са минали 9 месеца.  Tired

# 568
  • В реалността
Взех оформящия клин, но ще го връщам. Не мисля, че може да оформи каквото и да било. На мен ми трябва са лек ретуш на зоната около ханша от прашките /конкретно за една рокля, от която си личат/, но и това не поправя.

# 569
Дами, някоя дали е погледнала какви са хавлиите за 22лв? Хубави ли са? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт