Лидл ::40::

• 74 016
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сега се връщам от тукашния магазин, ходих да видя дрехите.
Специално исках да си купя кафяви дънки, ами нямаше нито един чифт, а в брошурата (електронна) има и кафяви и едни светлосини. При нас са пуснали бели, индиго и жълто!
Аз исках това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-B21C0554-11EC74B0/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4158
Обувките тип еспадрила за мен са някак твърди, иначе биват и са си до 39 номер, може би ако имаше 40 щях да се сдобия с един чифт, но няма.
Пуловерите на дупки, потниците и другите блузки са с хубава материя, хубава кройка и си отговарят на размерите.
Туниките са от лош плат.
Ау, и аз искам точно тези дънки. В кой Лидл си ходила ти?

# 541
Аз да се включа с предложение за бонбоните, макар и не от Лидл  Embarassed - страхотни бонбони на много добра цена са шок. бонбониера   Katy от Кауфланд  Peace - към 4 лв е кутията, но е от големите.
И аз искам информация за клиновете, идеално ще ми дойде един такъв, стига наистина да има стягащ ефект  Embarassed А дали е достатъчно дълбок, за да обхване и корема - на картинката така изглежда, но дали  newsm78

# 542
  • Stuck in a moment
Дидка-бандитка, в търновския бях, кафявите и светлосините не ми става ясно защо ги няма при нас, а те са доста по-симпатичен модел, с ципчета отстрани и по-плитки. Чак се чудя дали да не звънна на клиентския им номер. Crossing Arms

# 543
Бельото не съм гледала, само горните дрехи.
Деница, какъв клин, клинчета не видях?  newsm78

ето този http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8A067BD6-24E32838/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4076

# 544
  • Stuck in a moment
Не, съжалявам, тези не съм търсила да погледна.

Вчера купих сирене Пилос, обаче моите хора не го харесаха, някак съвсем леко нагарча и няма вече да взимам.

# 545
  • София
Вчера купих сирене Пилос, обаче моите хора не го харесаха, някак съвсем леко нагарча и няма вече да взимам.

И моите съобщиха, че им нагарчало, аз като го опитах не ми, но те ядоха повеч(в едни спагети с домати)...

# 546
В Бургас има кафеви дънки,днес ги видях в Славейков Peace
Какво мислите за тези халати?Дали изобщо бършат...такива пухкави? Rolling Eyes

# 547

Екита, друг цвят дънки няма ли?

# 548
Не успявам да открия влажната тоалетна хартия - тя не е ли част от постоянния асортимент?
Намират се точно над тоалетната хартия ZEWA  Peace

# 549
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам питане за пресата за чесън. Става ли за нещо? Има подобна, не от лидъл и не ставаше за нищо та я хвърлих Simple Smile

Вземи си, няма да съжаляваш  Peace
Имам я поне от година..сега се каня да взема и отварачката за консерви.

Благодаря, аз се бях засилила, но една приятелка каза, че не е същата като от предния път. Тя беше купила за майка й и каза, че е доволна, но тази била друга  newsm78

# 550
  • София
здравейте Hugнякой видя ли часовниците ..как ви се струват http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-C5B04219-AEC5BAC4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=4085 Rolling Eyes

# 551
  • Велико Търново
Благодаря   bouquet ,а какво мислите за телескопичната етажерка за баня,дали може да се закрепи на окачен таван.Дали няма опасност при натягането да го пробие?  newsm78

Имам такава, купувана от друг магазин, но е немска пак. Много съм доволна, доста време търсих подобна етажерка, за да не се налага да пробиваме в банята. Таванът ни е със стиропорни плочи, етажерката я имаме от година и нямаме никакъв проблем.

# 552
Не препоръчвам халати от микрофибър (или спално бельо), защото МФ бързо попива и много добре, но страшно изсушава кожата.

# 553

Екита, друг цвят дънки няма ли?
Имаше от всички цветове Peace

# 554
  • гр.Варна
Благодаря   bouquet ,а какво мислите за телескопичната етажерка за баня,дали може да се закрепи на окачен таван.Дали няма опасност при натягането да го пробие?  newsm78

Имам такава, купувана от друг магазин, но е немска пак. Много съм доволна, доста време търсих подобна етажерка, за да не се налага да пробиваме в банята. Таванът ни е със стиропорни плочи, етажерката я имаме от година и нямаме никакъв проблем.
Много благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт