Юлия ни напусна... Мир и светлина по пътя, майчице! Сили и кураж за близките и!

• 108 425
  • 546
  •   1
Отговори
# 330
моля се чудесата за Юлия да не спират да се случват! толкова време се бори, това е чудо. толкова хора се обединиха с желание да й помогнат, и това е чудо! детенцето, прекрасното й семейство... моля те, Господи, дари я с дълъг живот!

# 331
  • София !
моля се чудесата за Юлия да не спират да се случват! толкова време се бори, това е чудо. толкова хора се обединиха с желание да й помогнат, и това е чудо! детенцето, прекрасното й семейство... моля те, Господи, дари я с дълъг живот!

Амин  Praynig Praynig Praynig !!

# 332
Има ли нужда още от даряване на кръв за Юлия или засега приключиха?

Вече няма нужда от даряване на кръв за Юлия.
Спряно е кървенето.
Юлия е на командно дишане.
Лекарите се борят да я извадят от комата. Молим се да се събуди.

# 333
  • София
От цялото си сърце се надявам Юлия да се събуди, здрава и готова да започне новия си живот  Praynig

Господи Боже, запази я, помогни и да да се събуди и да оздравее напълно, моля те  Praynig

# 334
# 335
щом е спряло кървенето, значи кръвта ѝ вече се съсирва, нали? дано това означава, че оттук насетне Юлия може само да се подобрява!  Praynig дано се събуди и този кошмар да остане в миналото!  Praynig

# 336
 Praynig Praynig Praynig Praynig
Всеки път като чета и плачаа толкова силно се моля жената да се прави да е до децата си МОЛЯТЕ ГОСПОДИ ПОМОГНИ И !!! Cry Cry Cry

# 337
# 338
  • София !
Колко много хора се молим за нея !! Дано позитивната ни енергия , стигне до Юлия , и да се оправи женицата , да се прибере в къщи жива и здрава и да гушне своите слънчица  Praynig Praynig Praynig !!
Господ , да е , с нея !!

# 339
 Praynig Praynig Praynig
Боже,помогни на тази майчица !

# 340
  • Русе
щом е спряло кървенето, значи кръвта ѝ вече се съсирва, нали? дано това означава, че оттук насетне Юлия може само да се подобрява!  Praynig дано се събуди и този кошмар да остане в миналото!  Praynig
И аз така си мисля. И дай боже да е така!  Praynig

# 341
# 342
  • Mediterraneo
Моля от цялата си душа за тази женица! Има три рожби, заради които ТРЯБВА да успее! Бори се, мила, бори си! Дано всичката тази положителна енергия даде резултат! Моля се!

# 343
  • Dope Reach
Всичко на-хубаво за Юлия, Бог да я пази!

# 344
мисля за Юлия, моля се за нея

само не разбирам, какъв е този синдром, не е ли могло да се знае предварително, че не и се съсирва кръвта, не се ли прави такова изследване преди операцията? само питам, за да разбера за себе си, не търся виновни. мисля , че преди време една млада жена си замина при раждане във варненската окръжна болница от същия синдром...

Общи условия

Активация на акаунт