SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Чуха ме, чуха ме! Joy

# 136
https://twitter.com/jarpad
.@westerspace @AjohnBuckley If yall are gonna live-tweet for the Facers, guess I'm gonna have to represent the Winchesters!
Seems like this is one of our best episodes yet! I've been reading yalls comments : ) VERY excited to watch!
Fair warning to those not watching Supernatural: A) what's wrong with you? B) I'm about to blow up your phone.
Nice. That was a scary teaser!
"The supernaturalists"... HAH!
A lot of this was @AjohnBuckley & @westerspace improvising. So, I laughed and ruined a lotta takes. Hello gag reel!
.@westerspace @AjohnBuckley "the woods is where trees hang out"... Now THAT is wisdom!!
Oh, Sam and dean... I hate when y'all argue....
Yikes... The ol' "Knife In The Gut" move... Ouch...
.@realGpad just said it best, "I hope the ghostfacers and Garth(@TheOnlyDJQualls ) hook up for a job!"
That lady in the hallway is our very own amazing and talented Jenny Klein!!!! She also wrote this ep : )
I HATE getting tazed!!!! #ThingsNormalPeopleCantSay

Страхотни ловци; да се чуди човек как са оцелели досега Mr. Green .

SUCH talented guest stars this episode! It's fun to sit back and enjoy their performances!
Looks like the #Ghostfacers are going through the same thing that #SamAndDean are.
Great job everybody. If you'll excuse me, I have some poop to clean. #TwoKids!!!

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 01:03 от Impala

# 137
# 138
 hahaha

season one

saving people
hunting things
the family business

season nine

disappointing people
destroying things
this family probably needs some therapy sessions  Laughing

# 139
 Laughing Твърде вярно, за съжаление. Мисля, че просто прекалиха с драмата Confused в последните сезони.

Малко черно-бяла красота за закуска:

Heart Eyes

# 140
Хубава закуска  Blush
И аз да закуся нещо и вие покрай мен  Mr. Green

# 141
Наистина много драма, много нещо...
Новия епизод очаквах да е обикновен епизод с Гоустфейсърите...забавен... само с очакването си останах Confused
Те бяха единствените все още не изпитали какво е да си като Сам и Дийн...и разбира се това трябваше да се поправи...не дай си боже да оставят някой щастлив.. Laughing
Но може би точно затова ми и хареса епизода... решението на Хари да не прости на Ед може би отразява бъдещото решение на Сам smile3506...добри паралели се получиха... също ми хареса и историята с Батман и Супермен Rolling Eyes
Като цяло не беше блестящ епизода, но определено наваксахме след пълнежните...

# 142
Аз не можах да гледам снощи,дребното ми окупира компа за маша и мечока  Mr. Green

Сега го изтеглих,ще гледам от работа Blush

ПП -По време на гледането си цъках снимки
Heart Eyes

И на мен ми хареса моментът с Батман и Супермен

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 15:09 от малката лисичка

# 143
# 144
На мен май само моментът Батман и Супермен ми хареса от тази серия. Mr. Green

# 145
И на мен май

# 146
Е и последната сцена не беше лоша Whistling

# 147
Описание на 9.17 "Mother’s Little Helper":
MISHA COLLINS MAKES HIS DIRECTING DEBUT — Dean (Jensen Ackles) struggles with the after effects of the Mark of Cain. Meanwhile, Sam (Jared Padalecki) hears about a case where straight-laced people are turning into violent murderers. Sam suspects possession and suggests to Dean that they investigate, but Dean tells him to go without him. While interviewing the local townsfolk, Sam meets an elderly woman named Julia (guest star Jenny O’Hara), who tells him the Men of Letters came to town in 1958. Josie tells Sam the story of a young man named Henry Winchester (guest star Gil McKinney) and his female companion, Josie Sands (guest star Alaina Huffman). While Sam is away, Crowley (Mark Sheppard) tests Dean.
Misha Collins directed the episode written by Adam Glass.

Въх, нямам търпение! Дали  Mr. Green Като че ли ще се стегнат с наближаването на края на сезона.

PS.
Аз не можах да гледам снощи,дребното ми окупира компа за маша и мечока  Mr. Green
Лю-би-мо-то децко на Импалите от последните години Joy !

# 148
  • # супернатурална #
Малко нагласено ми дойде паралелът между връзките, да не говорим, че по сила и по въздействие тази между братята и тази между пишман-ловците си приличат колкото си приличат ...братята с пишман-ловците  Laughing Плоско внушение, но ако това е единствения измислен от сценаристите начин да започнат героите ни да се виждат отстрани, да не повтарят чужди грешки (спокойно могат да си правят нови и свои) и да затоплят отношенията си... ще го преглътна. Надявам се поне двете лумпенчета да не се мяркат повече, не мисля, че има нужда от подобни леваци за да изпъкват Сам и Дийн, достатъчно са впечатляващи  Crossing Arms Чакам с нетърпение следващата серия, черната вода изтече, ударихме дъното, време е за нещо истинско.

Импалко, ти знаеш ли какво ми причини точно с тази конвенция? Знаеш ли колко такива снимки изгледах? Изтекоха ми...очите  Tired Пре-да-вам-се!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт