SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се.  Wink

# 16
Многооо секси Дийн , Сам или който си пожелаете
Най-сексият Laughing за мен вариант на Сам е

Дайте сега Дийн, Кас или друг...

# 17
  • # супернатурална #

Най-сексият Laughing за мен вариант на Сам е

smile3521

Ауу, по последната задачка мога да напълня десетки страници  Laughing А представете си ако трябва да включим и Джаред и Дженсън  ooooh!

Дийн

И най-най-секси клип

Кас ми е всичко друго, но не и секси. (освен маалко в клипа) Да ме извинят всички
  Laughing

Предлагам да постоим още малко на тази задачка, да се извъртят всички момичета  Rolling Eyes  Laughing

Импалко, клипът е страхотен, даде ми идея за следващата тема, само да не си правила вече нещо подобно, че тези мъже ми изпиха малкото наличен и не помня  Laughing

# 18
лош, лош Дийн Crazy

# 19
  • # супернатурална #
Мисля, че сценаристите трябва да измислят някаква супер мисия, която да обедини момчетата ни, да зарежат емо простотиите и цифките, да съ метнат в мен и да ходим да трепем наред на принципа "Kill 'em all, let God sort 'em out!" Mr. Green

Даа, определено трябва да измислят нещо за да се измъкнат от сегашното положение, което, въпреки, че е логично май не е много приятно на феновете, демек нас  Laughing
Логично е защото героите в един момент заживяват собствен живот и това е част от развитието. Донякъде разбирам Сам - Дийн е рядко доминантен, което в очите на почти всяка жена е секси, но за малкият му пораснал брат е досадно и дори унизително. Връзката им не е равнопоставена, а според мен това е което най-много иска Сам, дори повече от "нормален" живот. Това последното му е ясно, че вече няма как да го получи. Дийн продължава да взима еднолични решения, дори за дребните неща като кой да остане при момичето и кой да отиде в участъка (примерно) налага своята воля. (това ядоса Сам и в решението да го спаси чрез Гадриел, че не го е обсъдил с него) Ма то веднъж Сам остана при момичето, после спа с нея, а после трябваше да я убият, така че май наистина не бива да остава  Laughing Както и да е, струва ми се, че в тази посока трябва да поработят сценаристите - то ясно, че Дийн ще си е Дийн  Laughing Но или той трябва малко да поразхлаби хватката, или Сам да не приема толкова драматично наставленията.

Бебе, къф е тоя гол запис, вдигай гащите и показвай секси Кас  Wink

# 20
Импалко, клипът е страхотен, даде ми идея за следващата тема, само да не си правила вече нещо подобно, че тези мъже ми изпиха малкото наличен и не помня  Laughing
И ако съм правила - к'во? Laughing Няма никакво значение. Отсега потривам ръце в очакване.

Сегаммм... Горният пост, с който съм напълно съгласна Peace , го четох много фнимателно, чес'но. Обаче 'сичкото концентрация и разбиране се изпариха, когато стигнах до
той трябва малко да поразхлаби хватката
Цъкайте леееко
Скрит текст:
Скрит текст:
Blush
Mисля, че по-скоро Дийн трябва да отстъпи малко. Сам е в правото си, пък Crossing Arms Laughing .

PS. Oтивам да се поразходя и после ще публикувам новините, както и най-секси Дийнът (и тогава вероятно пак ще се наложи да поизляза на хлад Tired ).

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 13:36 от Impala

# 21
Няколко от промо снимките за 9.15 '#Thinman' (някъде по пътя заглавието се е сдобило с хаштаг Laughing ):

# 22
Ей,какви красоти,какви чудесии  Heart Eyes

Утре да няма?  Crazy

# 23
Ще има епизод, да. Дочакахме Party ! А на теб налагам глоба от 5 (словом: пет) снимки с Дийн задето не помниш Mr. Green .
Скрит текст:
Hug

# 24
Ще има епизод, да. Дочакахме Party ! А на теб налагам глоба от 5 (словом: пет) снимки с Дийн задето не помниш Mr. Green .
Скрит текст:
Hug
О,плащам , да бе нещо паметта ми сдава багажа  hahaha

Hug Hug Hug

Heart Eyes
Справям ли се дотук  Mr. Green

# 25
Оправи ме Mr. Green Справи се отлично, браво!

Статия Supernatural Chat: 5 Reasons to Check Out Supernatural: Tribes
[…] These are things that simply cannot be known until I see it, but now that more facts have been revealed about the show, I’m becoming hopeful again and have found five reasons I think it will definitely be worth checking out.
A Supernatural World
In the current Supernatural universe, Sam and Dean aren’t surrounded by a whole lot of people who know about the world of monsters. For the most part, they go into a town and deal with the resident evil and then move on, leaving the innocent townfolk completely oblivious to what happened. In the new show, there will be a lot of people (and monsters) aware of what’s really going on. I think that could make the stories richer and more dynamic. Plus, Sam and Dean are supposed to visit, which will be a bonus.
Sibling Drama
While Supernatural: Tribes won’t have an angst-ridden brother team at its forefront, it will have plenty of family drama. According to TVLine, the two monster families will feature battling brothers and sisters from dueling shape-shifter and werewolf factions. The werewolf sister will also be in love with the shape-shifter brother, which is sure to cause even more sibling drama.
Girl Power
Like I said above, the cast will include some lady monsters so the world of Supernatural: Tribes won’t only be ruled by dudes. While the original show has had some amazing female characters, they’ve only been seen periodically and none were ever a part of the main cast. Having women around full time will be great to see. It would have been even nicer to maybe see a woman as one of the leads, but I guess I’ll take what I can get.
Monsters Running the Show
Everyone loves a truly evil monster that gives the good guys a run for their money and in this new series, the monsters will play a much bigger part of the show. They won’t just be introduced as a weekly or seasonally Big Bad, they’ll be a part of the continuing story arc. Shape-shifters and werewolves aren’t exactly apocalyptic in their badness, but I have a feeling both hunters and monsters will find themselves up against the truly bad to make things interesting every once in a while.
Hot Leads
Yeah, yeah, I know, this is totally shallow of me, but how can I leave it unsaid? Now that Deadline has announced the two leads, it’s obvious the CW isn’t going to hold back on the hotness for the new show. Nathaniel Buzolic and Brit Lucien Laviscount are very easy on the eyes and I’m not above enjoying the occasional bit of eye candy. Laviscount is a relative newcomer (yay for more fresh faces!) and Buzolic has been in both The Vampire Diaries and The Originals, which seems to make them a good match for a new show.

# 26
Оправи ме Mr. Green Справи се отлично, браво!

Mr. Green
Айде още малко  Whistling

# 27
# 28
# 29
Повтори ме и даже ме потрети. 'Благодаря!', се казва в този рядък и затова ценен случай Mr. Green Joy .

Ето и моят любим Дийн Heart Eyes - уж нищо и никакъв кадър, но сцената ми се е запечатала трайно в съзнанието:

При Дийн няма големи промени в хода на сезоните, както при Сам. И все пак разликата спрямо пилотния 1.01, който гледах пак наскоро, и сегашните епизоди е огромна: няма го вече нахаканият млад мъж, пускащ закачки, свалящ всичко що мърда Laughing ; много неща му минаха през главата и сърцето, и много малко от тях бяха хубави Confused ... Няма да се впускам в подробни разсъждения (така и така не ми се удават Mr. Green ), ще кажа само, че в началото ми идваше да го перна зад врата и да го тръшна, а сега - да го гууушна и чак после тръшна. Мдам...

Общи условия

Активация на акаунт