Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Честито за  stork-boy

Добре дошли на новите. Радвам се , че все повече момичета се включват в групата.

# 541
Мамчетааааааа ... аз съм много щастлива,защото се подготвих за абсолвентския си бал (05.04),както и за официална среща с фирмата(29.03)!!!!!!
Остава само обувки за бала.
 Не знам как да си вмъкна снимките им Sad Но няма нищо! Похвалих се хахаха

Поздравиииииииииии  Hug Hug Hug

# 542
Nina_88 шапките са от този сайт http://www.chochkobochko.com/index.php?route=common/home
Ние вчера за първи път гледахме колички с ММ и аз имам вече нов фаворит

# 543
Nina_88 шапките са от този сайт http://www.chochkobochko.com/index.php?route=common/home
Ние вчера за първи път гледахме колички с ММ и аз имам вече нов фаворит

И мойта е такава, но близнашка  Grinning Супер е! Само дето гумите на мойта не се въртят. Столчето за кола включва ли се в цената от 650 лева?

# 544
да включено е в цената Simple Smile

# 545
да включено е в цената Simple Smile
Аз трябва тепърва да ги взимам тях /столчетата/, но незнам къде мога на живо да ги видя в София. Касида май са в Пловдив, вносителите са в Стара Загора, а в Лабиринта май ги няма. Ти онлайн ли ще си я поръчваш?Аз пък сега не мога да си спомня ти от кой град си ...

# 546
  • София
bee_di, Кой модел е тази количка? Simple Smile изглежда много добре Simple Smile)

# 547
От Стара Загора съм, ходихме да я видим на живо в магазин Galix Simple Smile в София все пак трябва да я има някъде  newsm78

Adbor S Line е количката Simple Smile

# 548
VeryMe намерих информация, че в магазини Дундьо и Бебе Лабиринт я имало  Wink
има и тема относно марката Аdbor http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763466.0

# 549
VeryMe намерих информация, че в магазини Дундьо и Бебе Лабиринт я имало  Wink
има и тема относно марката Аdbor http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763466.0
Супер, ще звънна в дундьо да ги питам за тези столчета. Мерси   bouquet

# 550
  • Телиш/Плевен
Sem.Djambazovi, честита синя новина! smile3525

merry1984, благодаря за интересната статия за мартеничките!  bouquet

Rali4etooo, добре дошла и дано оттук нататък бременността ти е по-лека. Hug

# 551
Благодаря,дано да е така.Пожелавам на всички лека бременност.Радвам се че се включих при вас,някак си ми става по спокойно като ви чета.

# 552
Да се оплача и аз - имам някакви много упорити Ешерихия коли, които след антибиотично лечение само станаха по-резистентни  Sad и сега ще ходя на нови изследвания, след които евентуално ще лежа по болници. Първата си бременност така я изкарах, 3 пъти в болница и един път антибиотици вкъщи, докрая не се изчистиха гадните му бактерии.  #2gunfire Виждам, че сте писали за Уринал, аз пия Цистостоп и не знам колко помага, защото нямам кой знае какви симптоми засега, но поне ми казаха, че не позволява на бактериите да стигнат до бъбреците. Просто се изхвърлят с всяко ходене до тоалетна, а не се задържат в пикочния мехур.

Искам и да питам нещо свързано с платения отпуск - за тази година имам 25 дни, от които не съм ползвала нищо. При положение, че отпускът ми по майчинство започва в средата на юни, ще имам ли право на тия 25 дена преди това, или само на част от тях?

# 553
Здравейте момичета излязаха ми резултатите дали съм карала варицела евентуално някой знае ли какво означават че до вторник  докъто се видя с доки ще ми се пръсне сърцето аз мисля че съм я карала но искам и вас да питам ето ги :

Диагн. на инфекциозни б-ти
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
Варицела зостер IgG (Varicela zoster)   1241.00   mlU/ml   < 135 отр.; 135 - 165 граничен; > 165 пол.

# 554
Sisi_28 А ИгМ пускала ли си? Имала ли си контакт наскоро с болен? Ако само ИгГ е положително, значи си я карала и имаш имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт